OP
Elara
Misafir
- #10.381
ooo ben bunları okuyana kadar öğrenene kadar başınızın etini yerim yaaa üfff üfff sigarayı bıraktım şimdi siz bağımlılık yaptınız. nolcak yani sizide bıraktırma merkezi var mıdır acabaçok iğrenç bir espri oldu kızlar
evet bende benzettimm.kendime alcaktım ama sana daha uygun olur diye düşündümm
cokta şirinnnn olduu,güle güle kullannn inş bölee kocaman bi göbişin olurrrrr en yakın zamandaa
kız elara az cadı değilsin ha :deli:ellerim zati alıştı elara kakuş hanfendi yazmaya
bacım ben tespit etmedim.nette yazıyor.ben sadece cok araştırıyorum yoksa kendimm keşfetmiyorum bunları
şuan folbiol iç günde 1 tane
hamile kalıcada folik plus günde 3 tane içcen
sen erkekmi istiyordun
diet dilan yapıyonmu?
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun:-yardim[/QUOTE
çok çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah ben de regliyim canım ya.
kızlar bugün çok yoğunum ya hiç konuşamadım sizlerle:uzgun:
bu mart ayında bişeyler var gerçekten bu işler bizdede çok yoğundu şimdi biraz hafifledi hamişlerde artıyormuş martta kedilerin hakkı var yani bu ay azmakta
bende kedi olmak istiyorum
bu mart ayında bişeyler var gerçekten bu işler bizdede çok yoğundu şimdi biraz hafifledi hamişlerde artıyormuş martta kedilerin hakkı var yani bu ay azmakta
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun:-yardim