Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Minietek selam canim..
Dun esim ilac ismini getirmis Prenatal Multivitamin with folic asid yaziyor..yani bizim bildigimiz folic asit canim..
sana seyi sorucam..ben zaten tr den gelirken 5 paket folbiol almistim..onu iciyodum zaten 1.5 aydir..gunde 1 ten iciyodum..
simdi gunde 3 kez mi icim canim onu..bide ac karnina tok karnina degisirmi folik asit alimi..
bide portakal suyu icmissem en az 1 saat sonrasinda iciyorum folbiloude..portakalin icindede folik asit var..belki ikisi etkisini oldurur diye dusundugumden ..sence oylemi??
o yuzden uyaninca icim diyorum..kahvaltidada portakal suyu icersem rahatlikla icim diyorum..sen ne dersin canim ac karnina icilirmi??
bide ben folbiolu b12 vitamini ile beraber ayni anda iciyorum..icinde b12 vitamini ile icilirse emilimini artirir yaziyodu..o yuzden..bir sakincasi yoktur dimi..
kusura bakma cok soru sordim ama..
tesekkur ederim simdiden..

ben kendi düşüncemi yazayım sana
folbiol kullanma. hamilelikte önerilen folik asit miktarı 400 mcg dir. yani 1 mg bile degil .
folbiolün 1 tabletinde 5 mg folik asit var bu cok fazla bi dozz gereksiz bencee.
yok illaaa folbiol içecem diyorsan günde bir tane içiyorsun.ve gece yatmadan önce iç bencee,gün içinde içtiginde bulantı yapabiliyor cünkü.bunla birlikte b 12 vit. de alabilriisnn.emilimini arttırıyor evet
folbiol genelde gebelik öncesi verilirrr.hamile kalındıktann sonraa folic plus veriyor doktorlar.cünkü onun içinde calsiyumda varr.

aayrıca doktorunun verdigi Prenatal Multivitamin cok ideal senin için
içinde 800 mcg folik asid , b12 ve bi cokta vitamin varr.
senin günlük ihtiyacını fazlasıyla karşılarr.
içinde magnezyum ve calsiyum olmasıda cok güzelll.hamilelikte bunların eksikliginde kas agrıları oluyor cünkü.

sen sadece bunu kullan başka bişiye gerek yok bence.yinede sen bilin.

canım ben yoktum elara çok güzel açıklamış zaten eklencek bişey kalmamış

sen kalbını ferah tut ateş ölçerek hamılelığın güzel gıttıgını görebılırsın cnm kafana takıosan ben 2-3 gündür ölçümü bıraktım ama arada yıne ölçerim

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
minietek canım benim ateş düşüşe geçti sanırım bugün yarın adet olacam
pazar sabahıda 37 çıktı
bu sabah 36,5

OP
E

_eZeL_

Misafir
Günaydın kızlarr nasılsınız

günaydın uummmuutt

kızlar hepinize güneydın yeni gelişmeler var mı_?

beni merak etmişsinizdir hafta sonu :) eminim

daha hastalanmadım dün akşam gebelik testi aldım bu sabah yapmak için ama yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı yani galiba buugün hastalanıcam onun için gebelik testi yapmadım cumartesş günü ateşimi ölçemedim ama pazar günü yine 36,7 idi
36,4
36,5
36,7
36,7
36,7
36,7
36,7
36,9
boş
36,7
36,4

OP
M

minietek

Misafir
minietek canım benim ateş düşüşe geçti sanırım bugün yarın adet olacam
pazar sabahıda 37 çıktı
bu sabah 36,5

günaydın uummmuutt

daha hastalanmadım dün akşam gebelik testi aldım bu sabah yapmak için ama yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı yani galiba buugün hastalanıcam onun için gebelik testi yapmadım cumartesş günü ateşimi ölçemedim ama pazar günü yine 36,7 idi
36,4
36,5
36,7
36,7
36,7
36,7
36,7
36,9
boş
36,7
36,4

kızlar ikinizinde sınırda tam ateşler inşallah adet olmazsınız

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydınnnnn ezeli merak ettim erkenden geldim
aama umut ve ezelin ateş, düşüyor mu

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar hayırlısı olsun canlarım benim bekleyin bakalım mini sınırda diyor inşallah daha düşmez.yaaa bu ay çok umutluydum ikinizden deeee düşürmeyin şu ateşleriniziiiiiii

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
minii senin ilk zamanlar karnın davul gibi şişiyormuyyddu yaa daha 4 haftalık ama sanki ben 3 aylık hamileymişim gibi şişlik rahatsız ediyor beni.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar hayırlısı olsun canlarım benim bekleyin bakalım mini sınırda diyor inşallah daha düşmez.yaaa bu ay çok umutluydum ikinizden deeee düşürmeyin şu ateşleriniziiiiiii

ben diyorum size benimki belli olmaz bana hiç güvenmeyin
belim ağrıyor hastalanacam büyük ihtimal

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydın uummmuutt

36,4
36,5
36,7
36,7
36,7
36,7
36,7
36,9
boş
36,7
36,4

evet canım valla aklımdaydın ne yaptı acaba diye
ikimizinkide inişe geçmiş bile :(

OP
E

_eZeL_

Misafir

ya bir tarafım hala umutlu kakuş dün ben adet olacağımı düşünüyordum çünkü 26 şubatta yumurtladım bundan eminim ve dün 16. günüydü yani dün hastalanmam lazımdı hastalanacakmışım gibi kasıklarım dün ağrıdı ama yok bayada iş yaptım açık havada dolaştım falan ama hastalanmadım akıntım çok var

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakulecim yazayım yarın hatta salı sabahı dersim geç başlıyor komşularım kahvaltıya gelecek
onlara yapmayı düşünüyorum,dondurucuda devamlı banyo böreğim hazırdır ondan da yapcam,elmalı turta da yaparım.Yanına da atıştırmalık acılı bişeyler yaparım ,balkonumda keyif yapcaz.o gün öğlene doğru gidiyorum.Siz de gelin sizi de beklerimmmmmmmmç

kız ne yaptın senle komşu mu olsak ne:cokkomik:

Ay hamilelerin canını çok çektirdik ya,hakkınızı helal edin,DOĞURUN BEN SİZE ZİYARETE GELDİĞİMDE GETİREYİMMMMMMM.Öpüldünüz.

nam nammm umut ziyarete ne zaman geliyorsun canım:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
minii senin ilk zamanlar karnın davul gibi şişiyormuyyddu yaa daha 4 haftalık ama sanki ben 3 aylık hamileymişim gibi şişlik rahatsız ediyor beni.

evet canım çokk şiştii karnım akşamlarıı böbeğim baya çıkıyordu sabah iniyordu

ama bak yarın 7, haftamız olcak karnım şiş değil
ben taze meyva suyu sıkıyorum bana gaz yapıo ama yapcak bırsey yok ıcıyorum sütte içiyorum

bazen çok yemek istiyorum bazen bırsey yemek ıstemıyorum dun akşam kırmızı mercımek çorbası içtim ıkı tas mesela karnım çıkmadı

ben diyorum size benimki belli olmaz belim ağrıyor hastalanacam büyük ihtimal

umut şartlandırma o kadar kendını hayırlısı olsun olmadı bırdaha kı ay denıceksın şükür bır problemın yokkı sadece hayırlı zamanı beklıo ufaklık belkde

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben geçmişi okumaya gidiyorum maşaAllah 80 sayfa yazmışsınız

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ya bir tarafım hala umutlu kakuş dün ben adet olacağımı düşünüyordum çünkü 26 şubatta yumurtladım bundan eminim ve dün 16. günüydü yani dün hastalanmam lazımdı hastalanacakmışım gibi kasıklarım dün ağrıdı ama yok bayada iş yaptım açık havada dolaştım falan ama hastalanmadım akıntım çok var

dur bakalım belli olmaz ben de son gün çok umutsuzlanmıştım adet ağrısı gibi ağrılarım vardı.yapsaydın ezel testi artık çıkardı var yada yok.senin 11 de adet olman gerekmiyor muydu.niye dün?

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
evet canım çokk şiştii karnım akşamlarıı böbeğim baya çıkıyordu sabah iniyordu

ama bak yarın 7, haftamız olcak karnım şiş değil
ben taze meyva suyu sıkıyorum bana gaz yapıo ama yapcak bırsey yok ıcıyorum sütte içiyorum

bazen çok yemek istiyorum bazen bırsey yemek ıstemıyorum dun akşam kırmızı mercımek çorbası içtim ıkı tas mesela karnım çıkmadı

tamam canım çok sağol rahatladım valla. şimdiden böyle şişerse oooo diyodum bende.inecek demek ben de meyve suyu sıkıyorum kendime akşamları daha hafif yemeye çalışıcam artık yoksa 9 ay sonra yusyuvarlak olurum:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar ...

umut ezel ya ıns hamıssınızdır cnm ya

kesın sız bızı beklıyonuz :)adet olursanız dıyomusum ama ıns olmassınız cnm ya

OP
E

_eZeL_

Misafir
dur bakalım belli olmaz ben de son gün çok umutsuzlanmıştım adet ağrısı gibi ağrılarım vardı.yapsaydın ezel testi artık çıkardı var yada yok.senin 11 de adet olman gerekmiyor muydu.niye dün?

canım evet normalde 11 nmart adet tarihimdi ama geç yumurtladığımı düşünecek olursak bundan önce ben 26 ocakta yumurtlamıştım ve 10 şubatta adet görmüştüm yani şimdi 26 şubatta yumurtladığımı düşünüyorum bu hesaba göre 13 martta adet görmem gerekiyordu o yüzden diyorum
gebelik testini ateşim düşünce yapmadım kakuşçum ya ne biliyim bugün olucakmışım gibi geldi eğer olmazsam yarın sabah yaparım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar