OP
minietek
Misafir
- #8.741
Minietek selam canim..
Dun esim ilac ismini getirmis Prenatal Multivitamin with folic asid yaziyor..yani bizim bildigimiz folic asit canim..
sana seyi sorucam..ben zaten tr den gelirken 5 paket folbiol almistim..onu iciyodum zaten 1.5 aydir..gunde 1 ten iciyodum..
simdi gunde 3 kez mi icim canim onu..bide ac karnina tok karnina degisirmi folik asit alimi..
bide portakal suyu icmissem en az 1 saat sonrasinda iciyorum folbiloude..portakalin icindede folik asit var..belki ikisi etkisini oldurur diye dusundugumden ..sence oylemi??
o yuzden uyaninca icim diyorum..kahvaltidada portakal suyu icersem rahatlikla icim diyorum..sen ne dersin canim ac karnina icilirmi??
bide ben folbiolu b12 vitamini ile beraber ayni anda iciyorum..icinde b12 vitamini ile icilirse emilimini artirir yaziyodu..o yuzden..bir sakincasi yoktur dimi..
kusura bakma cok soru sordim ama..
tesekkur ederim simdiden..
ben kendi düşüncemi yazayım sana
folbiol kullanma. hamilelikte önerilen folik asit miktarı 400 mcg dir. yani 1 mg bile degil .
folbiolün 1 tabletinde 5 mg folik asit var bu cok fazla bi dozz gereksiz bencee.
yok illaaa folbiol içecem diyorsan günde bir tane içiyorsun.ve gece yatmadan önce iç bencee,gün içinde içtiginde bulantı yapabiliyor cünkü.bunla birlikte b 12 vit. de alabilriisnn.emilimini arttırıyor evet
folbiol genelde gebelik öncesi verilirrr.hamile kalındıktann sonraa folic plus veriyor doktorlar.cünkü onun içinde calsiyumda varr.
aayrıca doktorunun verdigi Prenatal Multivitamin cok ideal senin için
içinde 800 mcg folik asid , b12 ve bi cokta vitamin varr.
senin günlük ihtiyacını fazlasıyla karşılarr.
içinde magnezyum ve calsiyum olmasıda cok güzelll.hamilelikte bunların eksikliginde kas agrıları oluyor cünkü.
sen sadece bunu kullan başka bişiye gerek yok bence.yinede sen bilin.
canım ben yoktum elara çok güzel açıklamış zaten eklencek bişey kalmamış
sen kalbını ferah tut ateş ölçerek hamılelığın güzel gıttıgını görebılırsın cnm kafana takıosan ben 2-3 gündür ölçümü bıraktım ama arada yıne ölçerim