Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kız daha ne olsun, ben kısır, Rus salatası, sarımsaklı yoğurtlu havuç, kek, sarma, çubuk kraker yapmıştım, başka neydi ya, unuttum iyimi:)
Bu arada bize tarif veren yok:(

canım benim her zaman veririm sana tarif,bütün arkadaşlarıma veririm.2.doğumgününe işallah kızıma hedefim barbili pasta yapacağım renkli şeker hamurlarından.ortasına barbie bebek oturtacam 2 katlı süper oluyor.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar bu akşam gelemeyeceğim annemler yemeğe gelecek,geç vakit de giremem heralde yarın dersim sabah 7 de. yatarım yoksa kalkmam zor oluyor.Yemeğim var yanına ilave bişeyler yapıcam şimdi.Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz.

OP
M

Mertim

Misafir
Minietek selam canim..
Dun esim ilac ismini getirmis Prenatal Multivitamin with folic asid yaziyor..yani bizim bildigimiz folic asit canim..
sana seyi sorucam..ben zaten tr den gelirken 5 paket folbiol almistim..onu iciyodum zaten 1.5 aydir..gunde 1 ten iciyodum..
simdi gunde 3 kez mi icim canim onu..bide ac karnina tok karnina degisirmi folik asit alimi..
bide portakal suyu icmissem en az 1 saat sonrasinda iciyorum folbiloude..portakalin icindede folik asit var..belki ikisi etkisini oldurur diye dusundugumden ..sence oylemi??
o yuzden uyaninca icim diyorum..kahvaltidada portakal suyu icersem rahatlikla icim diyorum..sen ne dersin canim ac karnina icilirmi??
bide ben folbiolu b12 vitamini ile beraber ayni anda iciyorum..icinde b12 vitamini ile icilirse emilimini artirir yaziyodu..o yuzden..bir sakincasi yoktur dimi..
kusura bakma cok soru sordim ama..
tesekkur ederim simdiden..

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Kızlar bu akşam gelemeyeceğim annemler yemeğe gelecek,geç vakit de giremem heralde yarın dersim sabah 7 de. yatarım yoksa kalkmam zor oluyor.Yemeğim var yanına ilave bişeyler yapıcam şimdi.Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz.

afiyet olsun kimbilir neler döktürdün annenlere bile afiyet olsun :cikolata:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mertim ben de folbiol kullanıorum ama günde 1 adet içiliyor folik plus günde 3 defa alınıyor.portakal suyunuda rahat rahat iç canım zaten folik asitin fazlalığı atılıyor vücuttan.
mini yok ya ben merakını gidereyim dedim.
bide kan tahlili yaptıramamışsın sabret canım olumlu düşün zaten aksi bişey olsa kendini belli eder vücut sinyal verir canım.ben de geçen gitttim doktora idrarda pozitifse kan tahliline gerek yok dedi.ultrasona baktı rahim kalınlaşmış ve minicik bi nokta var dedi.rahat ol endişe etme dedi.sende rahat ol tadını çıkar bu günleri sonra özlüyor insan.4 hafta sonra bebişini göreceksin kalbini duyacaksın inşallah.ben de 7 haftalık olmadan gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik olmazsa zaten gitsende bişey yapmıycak doktor bebek de görünmez o yüzden sen rahat rahat bi 4 hafta geçir canım.

OP
M

Mertim

Misafir
mertim ben de folbiol kullanıorum ama günde 1 adet içiliyor folik plus günde 3 defa alınıyor.portakal suyunuda rahat rahat iç canım zaten folik asitin fazlalığı atılıyor vücuttan.
mini yok ya ben merakını gidereyim dedim.
bide kan tahlili yaptıramamışsın sabret canım olumlu düşün zaten aksi bişey olsa kendini belli eder vücut sinyal verir canım.ben de geçen gitttim doktora idrarda pozitifse kan tahliline gerek yok dedi.ultrasona baktı rahim kalınlaşmış ve minicik bi nokta var dedi.rahat ol endişe etme dedi.sende rahat ol tadını çıkar bu günleri sonra özlüyor insan.4 hafta sonra bebişini göreceksin kalbini duyacaksın inşallah.ben de 7 haftalık olmadan gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik olmazsa zaten gitsende bişey yapmıycak doktor bebek de görünmez o yüzden sen rahat rahat bi 4 hafta geçir canım.

Ay canim benim yaaaa Allah razi olsun senden..nasil icim rahatliyor boyle duyunca..okuyunca..Allahim gonlundeki prensesini sana kavustursun guzel kalpli hemserim benim..Allahin izni ile ins 4 hafta rahat ve guzel gecer biranonce gorurum bende bebisimi..cok sagollll..
simdi cikiyorum iyi aksamlar sana canim bnmm..

herkese iyi aksamlar kizlar..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilaycım ben hazır pudingle yapılan kremaları sevmiyorum,tüm yaşpastalarımın kremasını kendim yaparım.bu kremayı biraz daha katışatırıp sultan lokumu yapıp üzerine çikolata sosu da döküyorum.çok harika oluyor.üzerşine kremşanti kullanabilirsin ama ben bu tarifi seviyorum.bu arada sana bir püf nokta içinin kremasını hazırlarken 1 paket toz sade kremşanti kat ama toz olarak ve miksele 15 dk çırp offff yeme de yanında yap çok harika bir krema oluyor anlatamam sana.bemn bormal kek şeklindeki yaş pastalarda da bu kremayı kullanıyorum.Yaş pastalarımı hazır sanırlar,üzerini de çok değişik süslerim bazen de şeker hamurlarıyla yaparım hobim bu benim,çok rahatlıyorum pasta yaparken.

Teşekkür ederim umutçum maşallahın var senin. Ben de hazır sosları sevmiyorum yalnız tarifi öyle olunca denedim güzel de oldu. Bir daha ki yapışımda tarifini deneyeceğim canım çok teşekkürler. O dediğin şeker hamurları lokumla da yapılıyormuş ben de tarif ararken gördüm akşam. Ben de yemek işlerine hiç üşenmem yeni tarif denemeye bayılırım. Ama temizliğe gelince günlük işleri yaptığım gibi yoruluyorum:dertli:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kızımın doğumgünüpastasını özel resimi pasta üzerine bastırtarak yaptıracağım.Onun dışındakileri kendimiz yapacağız.Annecimle bak menümüz şöyle:
doğumgünü pastası
mercimek köftesi
makarna ya da yoğurtlu cevizli kereviz salatası karar veremedim
banyo böreği ya da patatesli börek
peynirli poaçam
zeytinyağlı yaprak sarma
puf puf pasta
havuçlu çikolata soslu toplar
renkli patates topları
bir iki de kanepe yaparım yeter dimi

Bence süper hatta çok bile. Bence makarna salatası daha iyi gider. Patates topların olmasa patates salatası da olabilirdi. Ben doğum gününde kısır yapmıştım açık büfe tarzı olduğu için herkes kısır yedi. 1 saat sonra falan da diğerleri yenmişti Salata türü şeyler çok yeniyor. Akrabamızın da 1 yaş doğumgününe gitmiştik içli köfte yapmışlar kimse pastanın böreklerin yüzüne bile bakmamıştı.:cikolata:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım benim her zaman veririm sana tarif,bütün arkadaşlarıma veririm.2.doğumgününe işallah kızıma hedefim barbili pasta yapacağım renkli şeker hamurlarından.ortasına barbie bebek oturtacam 2 katlı süper oluyor.

Hazır barbie bebekli pastaları kesip servis etmek çok zor bir iş. Ama evde yapınca tabanı normal pasta, sadece bebeği ve süslemeler şeker hamurundan olursa güzel olur bence de.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slm kızlar ne habersiniz ben çok iyyim ay bugün bebişime alışveriş yaptımm ben görmeyeli nekadar güzel şeyler çıkmış çok hoşuma gitti valla hemen doğrsım geldi yarın p.tesi en sinir olduğum gün erken yatıcam öptüm hepinizi byee

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
nilaycım barbie pasta konusunda düşüncelerini değerlendireceğim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kakulecim yazayım yarın hatta salı sabahı dersim geç başlıyor komşularım kahvaltıya gelecek
onlara yapmayı düşünüyorum,dondurucuda devamlı banyo böreğim hazırdır ondan da yapcam,elmalı turta da yaparım.Yanına da atıştırmalık acılı bişeyler yaparım ,balkonumda keyif yapcaz.o gün öğlene doğru gidiyorum.Siz de gelin sizi de beklerimmmmmmmmç

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay hamilelerin canını çok çektirdik ya,hakkınızı helal edin,DOĞURUN BEN SİZE ZİYARETE GELDİĞİMDE GETİREYİMMMMMMM.Öpüldünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar