Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hayırlısı olsun canım...

Canim nasilsin hamisligin hayirli olsun karsilasamadik seninle bu arada tickerdedi oglus cok tatli Rabbim seninde kaderine yazsin insaAllah böyle tatlis bi ogul....

Gunesli ve guzel bir pazara merhabe dedik hayirli gunler gacilar nassiniz bakem:huhuu:

Sanada Merhaba gurbetdasim benim kiz su ogluna söyle öyle merakli bakmasin pipisine ayip kiz .....:hihi:

kızlar bır söz okudum sızlede paylasayım...

Üzülüyorsun takma diyorlar.. Boşveriyosun gamsız diyorlar.. Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.. Alttan alıyosun tepene çıkardın diyorlar.. Bağırıyosun sakin ol diyorlar.. Aklı başında davranıyosun bu kadar uslu olunmaz diyorlar.. Dikine gidiyorsun yaşına başına yakışmaz diyorlar.. Ölünce ne diyecekler ? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.. Ee normal tabi dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler..

evt bi eşek hikayesi vardı onun gibi olmus

Nasreddin hoca ve torunu eşeğe binip gidiyorlarmış. Görenler "Aaa küçücük eşeğe 2 kişi binmiş,yazık eşeğe" demiş. Nasreddin hoca kendi inmiş, yola devam etmişler. Bunu görenler. "Yaşlı adam yürüyor çocuk kurulmuş eşeğe" demişler.Bu sefer de Nasreddin hoca binmiş eşeğe çocuk yürümüş, görenler "Koca adam eşekle gidiyor küçücük sabi yürüyor bu ne böyle?" demişler. Nasreddin hoca en sonunda kendiside çocukta yürümeye başlamışlar. Millet durur mu? "Şu salaklara bakın eşek boş gidiyor, bunlar da yürüyor" demiş.

Ikinizinde yazdigi msj sonsuz alkislarimi gönderiyom iste hayat bizi böyle istedigi yere sürüklüyor o onu dedi bu bunu yapti ömrümüz gecip gidiyor takmayin kafaniza onun bunun lafini cevremizde o kadar cok elestiri yapan insan varki hangi birinin dogrusuna göre yasayacagiz en dogru bizim dogrumuzdur ...............

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
işlerimi bitirdim yürüyüşümü yaptım ve geldim.mehaba kızlar.geçmişi okuyum görüşürüz.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tubby hani senin bir konun vardı ya adamların tipiyle bebek cinsiyeti arasındaki bağ hakkında; parka falan gidince bile dikkat ediyorum var ya geneli tutuyor. Senin küçük kaç yaşında denemeye karar verdin mi?

Ay nilay nasıl tipte adamların kızı-oğlu olurmuş merak ettim.bahsedin bakıyım?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Daha mülayim, bebek yüzlü erkeklerin genelde kızı, tam tersi olanların da oğlu oluyor diye bir tez. Bir de ben kaç sene önce okumuştum Brad Pitt gibi bebek yüzlü erkeklerin kızı oluyor diye.

ilginç???yok ya benim abim bebek yüzlüdür ikiz oğlu oldu,kızı olup da çok sert hatları olan erkekler de tanıyorum.benca alakası yoktur ya.Allahımın taktiri...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
2 yaşını azucuk geçti teyzesi:) Hakımızda hayırlısı artık canım. Eşimde hem kız hem erkek bebeği olabilecek tip var bana kalırsa ama Allah vergisi işte o verirse olur ancak.

Aynen benim eşim de,bebek yüz+keskin hat karışımı...Allahım iki meyvadan da tattırsın nilaycım.cümlemiz için diliyorum amin.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bugün tüm gün dışardaydıkkk
koltuklar için kumaş aldımm.tam istedigim gibi oldu rengiii.
bej rengi aldım simli gibi duruyorr yani ışıkta cok güzel parlıyor
üstündeki küçük kırlentler içinde halımdaki renklerden aldımm.
9 yastık var 3 pembe ,3 mor ,3 yeşil yastık olcak yani. karışık koycamm koltukların üstüne.
ciçekli kumaş almadım yaniii. kendi kumaşımın renklilerinden aldımm.sade bişi olsun istedim.

Güle güle iyi günlerde kullan Elaracım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evt bi eşek hikayesi vardı onun gibi olmus

Nasreddin hoca ve torunu eşeğe binip gidiyorlarmış. Görenler "Aaa küçücük eşeğe 2 kişi binmiş,yazık eşeğe" demiş. Nasreddin hoca kendi inmiş, yola devam etmişler. Bunu görenler. "Yaşlı adam yürüyor çocuk kurulmuş eşeğe" demişler.Bu sefer de Nasreddin hoca binmiş eşeğe çocuk yürümüş, görenler "Koca adam eşekle gidiyor küçücük sabi yürüyor bu ne böyle?" demişler. Nasreddin hoca en sonunda kendiside çocukta yürümeye başlamışlar. Millet durur mu? "Şu salaklara bakın eşek boş gidiyor, bunlar da yürüyor" demiş.

Ben bazı şeylere kafayı takıp üzüldüümde eşim de bu hikayeyi anlatır ve boşver hayatuım ,insanları memnun edemezsin,ne kadar önrümüz var bilmiyoruz yaşayıp gününü gün etmeye bak der...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Aynen benim eşim de,bebek yüz+keskin hat karışımı...Allahım iki meyvadan da tattırsın nilaycım.cümlemiz için diliyorum amin.

Amin canım inşallah Allah bizlere de nasip eder iki meyveden tatmayı. Akşam kimsecikler yoktu olsaydı Rulo pasta tarifi soracaktım size. Sonra netten buldum bir tarif güvendim biraz değiştirerek yaptım. Çok güzel oldu. Misafirlere değişik bir ev yapımı pasta yapma derdindeyim umarım onlarda beğenirler.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Amin canım inşallah Allah bizlere de nasip eder iki meyveden tatmayı. Akşam kimsecikler yoktu olsaydı Rulo pasta tarifi soracaktım size. Sonra netten buldum bir tarif güvendim biraz değiştirerek yaptım. Çok güzel oldu. Misafirlere değişik bir ev yapımı pasta yapma derdindeyim umarım onlarda beğenirler.

istersen hemen vereyim bir rulo tarif sana bir de puf puf pastam var kremalı o da çok beğenilir,pratik de yapımı.vereyim mi tarif.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aaaaaaaa yapmışsın tamam o zaman .ben de haftayaki misafirlerime puf puf pastamdan yapcam.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ilginç???yok ya benim abim bebek yüzlüdür ikiz oğlu oldu,kızı olup da çok sert hatları olan erkekler de tanıyorum.benca alakası yoktur ya.Allahımın taktiri...

İstisnalar olabiliyor tabi umutçum yoksa bilimsel bir açıklaması da yok zaten. Ama çevreme bakıp tahmin yürütünce genelde tutuyor tubby nin dediği de bu aslında. Kısmetten ötesi yok aslında gerisi hikaye.:panter:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tabi ki canım.aslında çok fazla tarifim var ama en son denediğm yaptığım tarifim.çok da güzel oluyor.haftaya bunu ve atom kurabiyemi yapcam misafirlerime.Atom kurabiyesinin içi de kremalı belki biliyorsundur.Tarif defterim elim de yazıyorum özeline...Bu arada ben de kızımın ilk doğum günü menüsü oluşturdum.yazayım da fikrini söyle.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenaa bu ilk cetvelin annlamı neydi

Canim bebisimin 10 ay sonra kucagima almayi diledigim bi ticker ..............

bugün tüm gün dışardaydıkkk
koltuklar için kumaş aldımm.tam istedigim gibi oldu rengiii.
bej rengi aldım simli gibi duruyorr yani ışıkta cok güzel parlıyor
üstündeki küçük kırlentler içinde halımdaki renklerden aldımm.
9 yastık var 3 pembe ,3 mor ,3 yeşil yastık olcak yani. karışık koycamm koltukların üstüne.
ciçekli kumaş almadım yaniii. kendi kumaşımın renklilerinden aldımm.sade bişi olsun istedim.

Güle güle saglikli günlerde kullan InsaAllah ......

nasıl oldum kızlar ,yakıştımı hamilelikk:D

Kiz avatarini degistirmissin bende gecmisi okumadim bi gördüm sok ne ,ne zaman oldum hamismisin dedim yoksa yakismis reelini görmek nasip olsur insaAllah....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar