Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kiz ne alakasi var kendini böyle sartlandirma peki o hem 2 kizi hem 2 oglu olan kisa boylu zayif erkeklerin nasil oluyo yada tam tersi uzun boylu erkeklerin belki bi istisna olabilir ama istisnalarda kaideyi bozmaz takma kafana uygula yöntemleri takviyeleri taktiri Rabbime birak....

Canım ne bileyim, genelleme yapmak gerekirse bu benim tezim doğru gibi. Bu konuyu daha önce diğer sitede sormuştum. Nilay hatırlattı renginde merak edince buraya kopyaladım.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kakule şu kızın güzelliğine baksana

Ekli dosyalar

• mavi-gözlü-küçük-kız-b876.jpg
    mavi-gözlü-küçük-kız-b876.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 52
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Gunesli ve guzel bir pazara merhabe dedik hayirli gunler gacilar nassiniz bakem:huhuu:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bır söz okudum sızlede paylasayım...

Üzülüyorsun takma diyorlar.. Boşveriyosun gamsız diyorlar.. Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.. Alttan alıyosun tepene çıkardın diyorlar.. Bağırıyosun sakin ol diyorlar.. Aklı başında davranıyosun bu kadar uslu olunmaz diyorlar.. Dikine gidiyorsun yaşına başına yakışmaz diyorlar.. Ölünce ne diyecekler ? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.. Ee normal tabi dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler..

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
kızlar ben çıkıyorum çok duramıyacağım midem bulanıyo
merakımdan girdim hiç halim yok vallahi
sonra görüşürüz

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62

Üzülüyorsun takma diyorlar.. Boşveriyosun gamsız diyorlar.. Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.. Alttan alıyosun tepene çıkardın diyorlar.. Bağırıyosun sakin ol diyorlar.. Aklı başında davranıyosun bu kadar uslu olunmaz diyorlar.. Dikine gidiyorsun yaşına başına yakışmaz diyorlar.. Ölünce ne diyecekler ? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.. Ee normal tabi dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler..

çok güzel ve doğru bir söz olmuş

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

evt bi eşek hikayesi vardı onun gibi olmus

Nasreddin hoca ve torunu eşeğe binip gidiyorlarmış. Görenler "Aaa küçücük eşeğe 2 kişi binmiş,yazık eşeğe" demiş. Nasreddin hoca kendi inmiş, yola devam etmişler. Bunu görenler. "Yaşlı adam yürüyor çocuk kurulmuş eşeğe" demişler.Bu sefer de Nasreddin hoca binmiş eşeğe çocuk yürümüş, görenler "Koca adam eşekle gidiyor küçücük sabi yürüyor bu ne böyle?" demişler. Nasreddin hoca en sonunda kendiside çocukta yürümeye başlamışlar. Millet durur mu? "Şu salaklara bakın eşek boş gidiyor, bunlar da yürüyor" demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar