Kiz ne alakasi var kendini böyle sartlandirma peki o hem 2 kizi hem 2 oglu olan kisa boylu zayif erkeklerin nasil oluyo yada tam tersi uzun boylu erkeklerin belki bi istisna olabilir ama istisnalarda kaideyi bozmaz takma kafana uygula yöntemleri takviyeleri taktiri Rabbime birak....
gunaydın cnmbernil günaydın cnm naber kimse yok bugün
görmedin galiba neyse görüşürüz
slm kızlar dün yazamadım ben hastalandım:dertli:
hayırlısı olsun canım...
slm kızlar dün yazamadım ben hastalandım:dertli:
sağol cnm bu ay ovulasyon kitlerinden alayım bakalım sen kit yaptın mı
Gunesli ve guzel bir pazara merhabe dedik hayirli gunler gacilar nassiniz bakem
Gunesli ve guzel bir pazara merhabe dedik hayirli gunler gacilar nassiniz bakem
kızlar bır söz okudum sızlede paylasayım...
Üzülüyorsun takma diyorlar.. Boşveriyosun gamsız diyorlar.. Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.. Alttan alıyosun tepene çıkardın diyorlar.. Bağırıyosun sakin ol diyorlar.. Aklı başında davranıyosun bu kadar uslu olunmaz diyorlar.. Dikine gidiyorsun yaşına başına yakışmaz diyorlar.. Ölünce ne diyecekler ? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.. Ee normal tabi dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler..
kızlar ben çıkıyorum çok duramıyacağım midem bulanıyo
merakımdan girdim hiç halim yok vallahi
sonra görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum çok duramıyacağım midem bulanıyo
merakımdan girdim hiç halim yok vallahi
sonra görüşürüz
kızlar bır söz okudum sızlede paylasayım...
Üzülüyorsun takma diyorlar.. Boşveriyosun gamsız diyorlar.. Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.. Alttan alıyosun tepene çıkardın diyorlar.. Bağırıyosun sakin ol diyorlar.. Aklı başında davranıyosun bu kadar uslu olunmaz diyorlar.. Dikine gidiyorsun yaşına başına yakışmaz diyorlar.. Ölünce ne diyecekler ? Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.. Ee normal tabi dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler..