OP
Umut Gemisi
Misafir
- #8.721
iyi geceler...
iyi geceler...[/QUO
iyi geceler cnm cok haklısın ya bız topık değiştirelim seninle yemekleri burda konuşursak atcaklar bizi bak:cikolata:
Slm kızlar ne habersiniz ben çok iyyim ay bugün bebişime alışveriş yaptımm ben görmeyeli nekadar güzel şeyler çıkmış çok hoşuma gitti valla hemen doğrsım geldi yarın p.tesi en sinir olduğum gün erken yatıcam öptüm hepinizi byee
nilaycım barbie pasta konusunda düşüncelerini değerlendireceğim.
iyi geceler cnm cok haklısın ya bız topık değiştirelim seninle yemekleri burda konuşursak atcaklar bizi bak:cikolata:
elaraaa senı buldum)) ve senle bırlıkte digerlerini
))
fıkra cok komık kızalar...
BAYANLAR BU FIKRAYI YILIN FIKRASI SEÇTİLER
Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara:
- 'Evin reisi erkektir adlı kitap varm...ı? .' diye sorar.
Tezgahtar cevap verir:
- 'Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz
.....Kiz Elara Hamismisin ne koydun avatarina o hamis kadin profilini cokta sirin duruyo.............ys:
slm kızlar dün yazamadım ben hastalandım:dertli:
Güle güle iyi günlerde kullan Elaracım.
Güle güle saglikli günlerde kullan InsaAllah ......
kızımın doğumgünüpastasını özel resimi pasta üzerine bastırtarak yaptıracağım.Onun dışındakileri kendimiz yapacağız.Annecimle bak menümüz şöyle:
doğumgünü pastası
mercimek köftesi
makarna ya da yoğurtlu cevizli kereviz salatası karar veremedim
banyo böreği ya da patatesli börek
peynirli poaçam
zeytinyağlı yaprak sarma
puf puf pasta
havuçlu çikolata soslu toplar
renkli patates topları
bir iki de kanepe yaparım yeter dimi
hayırlısı olsunn
devam edecekmisin denemeye??
tşkler kızlarrr.daha iyiis sizlerin olsun inş
Minietek selam canim..
Dun esim ilac ismini getirmis Prenatal Multivitamin with folic asid yaziyor..yani bizim bildigimiz folic asit canim..
sana seyi sorucam..ben zaten tr den gelirken 5 paket folbiol almistim..onu iciyodum zaten 1.5 aydir..gunde 1 ten iciyodum..
simdi gunde 3 kez mi icim canim onu..bide ac karnina tok karnina degisirmi folik asit alimi..
bide portakal suyu icmissem en az 1 saat sonrasinda iciyorum folbiloude..portakalin icindede folik asit var..belki ikisi etkisini oldurur diye dusundugumden ..sence oylemi??
o yuzden uyaninca icim diyorum..kahvaltidada portakal suyu icersem rahatlikla icim diyorum..sen ne dersin canim ac karnina icilirmi??
bide ben folbiolu b12 vitamini ile beraber ayni anda iciyorum..icinde b12 vitamini ile icilirse emilimini artirir yaziyodu..o yuzden..bir sakincasi yoktur dimi..
kusura bakma cok soru sordim ama..
tesekkur ederim simdiden..
Slm kızlar ne habersiniz ben çok iyyim ay bugün bebişime alışveriş yaptımm ben görmeyeli nekadar güzel şeyler çıkmış çok hoşuma gitti valla hemen doğrsım geldi yarın p.tesi en sinir olduğum gün erken yatıcam öptüm hepinizi byee
cnm hiç bilmiyorum su kitlerden alayım diyorrum bioritim bakarsın bi ara konusruruz nasıl olsa daha 2. gün ama bu ay çin tutuyo. belkı 14 gun bi dr gideyim diyorum 2 aydır 32 oldu benım regl 16. günden aşagı catlamam ben
hımm anladım cnmm.parana kıy clearblue al istersenn
sen bonie family almıştın dimi???
onu satışa cıkarrr uygun fiyata sat.üstüne birazdaha eklee 179 liraya 20 cubuklu clear blue al
hadi ya canım iyi geceler ben yatyom