Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay bugun temızlık yapmam lazım dıyetısyene gıtmem lazım kontrolum var ısım cok ..

cok calısmam lazım kızlar cokkk:(

belkı bugun halıları kaldırır sılkelerım yarın baslarım sabahdan cunku dısarı cıkınca ben bıda konsantre olamıyom temızlıge bugun toplayım her tarafı kaldırayım dıyede dusunuyom artık nasıl yyapcam bakalım:dertli::dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar nasılsınız, umut ezel naptınız canlarım sizi çok merak ettim geçmişi daha okumadım inş şehzadeler yoldadır-ciko

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlar nasılsınız, umut ezel naptınız canlarım sizi çok merak ettim geçmişi daha okumadım inş şehzadeler yoldadır-ciko

günaydın rengin hoşgeldin ben daha hastalanmadım ama bu sabah ateşi düştü hastalanıcam galiba onun için test yapmadım ama bugünde hastalanmazsam yarın sabah yaparım testi

OP
M

minietek

Misafir
maşallah mini 7 haftalık olmuş kuzummmm:huhuu:

evet teyzesıı bende 7 ye gelcekmıyım çook var falan dıyordum ama yarın tam
7haftalık oluyo cumada babasıyla kalbini dinlicez kuzumun çok heyecanlıyım inşallah 7 yaşlarını ve daha fazlalarını görürüz
hepimiz bebişlerimizin kız senınkıde 4 haftalık çokk güzelll
allah ım herkese nasip etsin kimseyi bebeğinden yoksun bırakmasın

massallah cnm ahır zaman gunler o kadar cabuk gecıyokı

bı bakmıssın dogum zamanı gelmıs oluyo ınankı

ıns saglıcakla kucagına al prensesını

evet canım çabuk geçiyo özellıkle kafana takmazsan :)

yok canım benimki değil mininin prensi:sirin:
benimki daha 4 de teyzesi:sirin:

yer onu teyzesı

kakuş bak turkcelın sıtesıne gir bebeğimi beklerken dıye bır şey var bebeğin gelısımını sendekı değişikliklerı msj aatıyorlar çok güzell :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın rengin hoşgeldin ben daha hastalanmadım ama bu sabah ateşi düştü hastalanıcam galiba onun için test yapmadım ama bugünde hastalanmazsam yarın sabah yaparım testi

senin hala adet olmamanda ilginç ezel geçti sanırım acabamı diye geçiyo içimden bekleyelim hadi hayırlısı inş şehzade yoldadır cnm,ezel bide şu arı poleni nescae gibi bişeymi haftasonu alacaktım ezele bi sorim dedim onunda çeşitleri varmış kafam karıştı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
senin hala adet olmamanda ilginç ezel geçti sanırım acabamı diye geçiyo içimden bekleyelim hadi hayırlısı inş şehzade yoldadır cnm,ezel bide şu arı poleni nescae gibi bişeymi haftasonu alacaktım ezele bi sorim dedim onunda çeşitleri varmış kafam karıştı

sen alda bana da sole bcm nırden aldıgını bende alayım:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sen alda bana da sole bcm nırden aldıgını bende alayım:)

tamam cnm ben söylerim sana merak etme:hihi:realde gördüm bernil tuzuda ordan aldım onda bile kafam karıştı billurtuz vardı onu alacaktım içinde iyot yok yazıyodu ah şu kızların teli olsa sorardım dedim içimden valla:hihi:başka bi marka aldım bende

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tamam cnm ben söylerim sana merak etme:hihi:realde gördüm bernil tuzuda ordan aldım onda bile kafam karıştı billurtuz vardı onu alacaktım içinde iyot yok yazıyodu ah şu kızların teli olsa sorardım dedim içimden valla:hihi:başka bi marka aldım bende

:hihi::hihi:hehe valla öle oluyo bazen ben denız tuzu almısdım bıllurundu heralde yaa ama bıttı bayadır kullanmıyom gene :dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir

yok canım ecolive yazıyor sanırım üstünde tam emin değilim ama ben bide aynı markanın arı poleni bal arı sütü karışımından aldım yanlız karışımın oranına baktım %5 arı sütü % 5 polen var içinde kalanı bal ben elimdeki poleni öğütüp aldığım karışıma katmayı düşünüyorum şimdilik o karışımdan yiyoruz her sabah bir çay kaşığı eşimde bende

OP
E

_eZeL_

Misafir
rengin bu arı poleni arı sütü ve bal karışımında başka markalarda var mesela anavarza markası var ya onunda var sen karışımın oranına dikkat ederek al bide iyi bak organil ve sağlık bakanlığı onaylı olsun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok canım ecolive yazıyor sanırım üstünde tam emin değilim ama ben bide aynı markanın arı poleni bal arı sütü karışımından aldım yanlız karışımın oranına baktım %5 arı sütü % 5 polen var içinde kalanı bal ben elimdeki poleni öğütüp aldığım karışıma katmayı düşünüyorum şimdilik o karışımdan yiyoruz her sabah bir çay kaşığı eşimde bende

allah ben bitanesinin kutusunu açtık kavanoza baktım aynı nescafe gibi polenin görüntüsü nasıl bişey ne renk bilgim olsun en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar