Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tabi ki canım.aslında çok fazla tarifim var ama en son denediğm yaptığım tarifim.çok da güzel oluyor.haftaya bunu ve atom kurabiyemi yapcam misafirlerime.Atom kurabiyesinin içi de kremalı belki biliyorsundur.Tarif defterim elim de yazıyorum özeline...Bu arada ben de kızımın ilk doğum günü menüsü oluşturdum.yazayım da fikrini söyle.

Umutum çok teşekkürler hamarat arkadaşım benim. Akşam buna benzer tarif gördüm ama güvenemedim haliyle. Tarifini muhakkak deneyeceğim sen yaptıysan muhakkak süperdir çok saol

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sANA MUZLU RULO VE PUF PUF PASTA TARİFİ YAZDIM CANIM.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Umutum çok teşekkürler hamarat arkadaşım benim. Akşam buna benzer tarif gördüm ama güvenemedim haliyle. Tarifini muhakkak deneyeceğim sen yaptıysan muhakkak süperdir çok saol[/QUOTEbu tarifi bir arkadaşım netten almış ama deneyince süper oldu tavsiye eddrim.kremasını çok cıvık yapma.çokiyi ayarlamalısın.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
rulo pasta risktir ama bence puf puf pasta çok da hoş oluyor.diğerinde keki yırtmamak lazım.rica ederim canım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay dur kızımın doğum günü pastası özel yapılacak beyaz olcak,bu da kakaolu bunu da yapıyım doğumgününe.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay dur kızımın doğum günü pastası özel yapılacak beyaz olcak,bu da kakaolu bunu da yapıyım doğumgününe.

Süpersin canım çok teşekkürler puf puf pastayı çok merak ettim ilk fırsatta deneyeceğim. Ben 1. doğumgününde hazıra kaçmıştım çok kalabalıktık ve fırsatta yoktu. Ama çok güzel bir doğumgünü olmuştu:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
nilaycım ben hazır pudingle yapılan kremaları sevmiyorum,tüm yaşpastalarımın kremasını kendim yaparım.bu kremayı biraz daha katışatırıp sultan lokumu yapıp üzerine çikolata sosu da döküyorum.çok harika oluyor.üzerşine kremşanti kullanabilirsin ama ben bu tarifi seviyorum.bu arada sana bir püf nokta içinin kremasını hazırlarken 1 paket toz sade kremşanti kat ama toz olarak ve miksele 15 dk çırp offff yeme de yanında yap çok harika bir krema oluyor anlatamam sana.bemn bormal kek şeklindeki yaş pastalarda da bu kremayı kullanıyorum.Yaş pastalarımı hazır sanırlar,üzerini de çok değişik süslerim bazen de şeker hamurlarıyla yaparım hobim bu benim,çok rahatlıyorum pasta yaparken.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
tabi ki canım.aslında çok fazla tarifim var ama en son denediğm yaptığım tarifim.çok da güzel oluyor.haftaya bunu ve atom kurabiyemi yapcam misafirlerime.Atom kurabiyesinin içi de kremalı belki biliyorsundur.Tarif defterim elim de yazıyorum özeline...Bu arada ben de kızımın ilk doğum günü menüsü oluşturdum.yazayım da fikrini söyle.

bende rulo pastanın tarifini isterim umut gemisi. bende kızımın doğum gününde tırtıl kurabiye yaptım arasına mermalat sürüp ik tanesini yapıştırdım çikolata sosuna bulayıp hindistan cevizine renk rrenk şekerlere fındıka buladım cok şeker oldular bıde havuç topları yaptım güzel kürdanlara batırdım sen neler yapmayı düşünüyorsun

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Süpersin canım çok teşekkürler puf puf pastayı çok merak ettim ilk fırsatta deneyeceğim. Ben 1. doğumgününde hazıra kaçmıştım çok kalabalıktık ve fırsatta yoktu. Ama çok güzel bir doğumgünü olmuştu:)

bende 8 çeşit yapmışım yetmicek sandım seneye kalabalık yapmıcam ya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

kızımın doğumgünüpastasını özel resimi pasta üzerine bastırtarak yaptıracağım.Onun dışındakileri kendimiz yapacağız.Annecimle bak menümüz şöyle:
doğumgünü pastası
mercimek köftesi
makarna ya da yoğurtlu cevizli kereviz salatası karar veremedim
banyo böreği ya da patatesli börek
peynirli poaçam
zeytinyağlı yaprak sarma
puf puf pasta
havuçlu çikolata soslu toplar
renkli patates topları
bir iki de kanepe yaparım yeter dimi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bende rulo pastanın tarifini isterim umut gemisi. bende kızımın doğum gününde tırtıl kurabiye yaptım arasına mermalat sürüp ik tanesini yapıştırdım çikolata sosuna bulayıp hindistan cevizine renk rrenk şekerlere fındıka buladım cok şeker oldular bıde havuç topları yaptım güzel kürdanlara batırdım sen neler yapmayı düşünüyorsun

aaaaaa onu da düşünebilirim sağol.göndereyim tarifi canım özeline.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kızımın doğumgünüpastasını özel resimi pasta üzerine bastırtarak yaptıracağım.Onun dışındakileri kendimiz yapacağız.Annecimle bak menümüz şöyle:
doğumgünü pastası
mercimek köftesi
peynirli poaçam
zeytinyağlı yaprak sarma
puf puf pasta
renkli patates topları

yetmez mi hiç. makarna salatası yap bence ama son dk koy yoğurtla mayonezini.bide kanepelerini salamlı peynirli yaparsan çiçekli yada kalplı kalıplarla ke süper görüntü oluyo ben masanın bi kenarına cubuklu seker sepetı bı köşesine pamuk şeker sepeti yapıyorum cok renkli oluyo

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yetmez mi hiç. makarna salatası yap bence ama son dk koy yoğurtla mayonezini.bide kanepelerini salamlı peynirli yaparsan çiçekli yada kalplı kalıplarla ke süper görüntü oluyo ben masanın bi kenarına cubuklu seker sepetı bı köşesine pamuk şeker sepeti yapıyorum cok renkli oluyo

ben de ya salamlı peynirli yapayyım ya da çeri domates ve zeytinle labne peynir üzerine uğur böceği yapayım diyorum.olmasa 2 sini de yaparım.12-15 arası olucaz çünkü.ay yeter mi ya az mı olur?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tazmanya gönderdim canım.ya bişey sorcam sana misafirlerden bir arkadaşım çölyak hastası yani unlu gıdaları yiyemiyor.onun içim patates salatası ve kereviz salatası yapıyım yoğurtlu diyorum tatlı olarak ne yapayım ona.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Tazmanya gönderdim canım.ya bişey sorcam sana misafirlerden bir arkadaşım çölyak hastası yani unlu gıdaları yiyemiyor.onun içim patates salatası ve kereviz salatası yapıyım yoğurtlu diyorum tatlı olarak ne yapayım ona.

cnm ya yetmezzmi hiççççç. sende cok hamaratsın vallahı ya. ben bısey merak edersem sana sorarım . arkaadaşınla ılgılı bıde kozalak pasta vardı mısır gevreğiyle yapılan onu yapabilirsin

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
doğumgünü pastası
mercimek köftesi
peynirli poaçam
zeytinyağlı yaprak sarma
puf puf pasta
renkli patates topları

Kız daha ne olsun, ben kısır, Rus salatası, sarımsaklı yoğurtlu havuç, kek, sarma, çubuk kraker yapmıştım, başka neydi ya, unuttum iyimi:)
Bu arada bize tarif veren yok:(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm ya yetmezzmi hiççççç. sende cok hamaratsın vallahı ya. ben bısey merak edersem sana sorarım . arkaadaşınla ılgılı bıde kozalak pasta vardı mısır gevreğiyle yapılan onu yapabilirsin

aaaaaaaaa evet hatta ben o mışır gevreklerini gıda boyalarıyla süperbir örüntü oluşturuyorum.Nir de krem karamel yaparım ona özel tamam olur.çok teşekkür ederim fikir verdiğin için.estafurullah tabi sorabilirsin,ben de sana sorarım.öpüyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar