Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elara benim bilgiler

son sat 18/02/2011
beklenen adet 14/03/2011
deneme 28/02/11

adet bitimide 2 kez ilişki oldu ama onlardan bişey çıkmaz :hihi::hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Elaracım ahmet maranki dediki vücudu mucizevi bi şekilde alkali yapıyormuş böyle özetleyebilirim karaturpu alıyoruz kökü aşağıya gelecek şekilde tutup üstünü bıçakla kapak gibi kesiyoruz kapağı atmıyoruz turbun içini biraz oyup içine bal koyuyoruz (çok az oyun yanlız )sonra kökünü kesip bir bardağa koyuyoruz ve kapağınıda kapatıyoruz (kök dediğim pürçek olan tarafı yani )bunu gece yapıyoruz sabah kalktığımızda suyu bardağa akmış oluyor bu suyu içiyoruz içine yine bal koyuyoruz akşama kadar yarım bardak daha suyu akıyor onuda içiyoruz ertesi güne yeni bir turp kullanarak yeniden yapıyoruz 7 gün içinde inanılmaz faydasını görüyormuşsun karaturp en alkali sebzelerden biriymiş yanlız kabuklarıyla birlikte..biraz karışık oldu ama

doğrudan yesek aynı sonuç olmaz sanırım temiz iş olurdu üzerine bol limon ve tuz:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
benim xxxxx ler bekliyo desene hazırda :hihi::hihi::hihi:
bu akşamda yapsakmı acaba sperm kalitesi ne olur oda var :dusun::dusun:
yarın sabah dene bence

Elaracım ahmet maranki dediki vücudu mucizevi bi şekilde alkali yapıyormuş böyle özetleyebilirim karaturpu alıyoruz kökü aşağıya gelecek şekilde tutup üstünü bıçakla kapak gibi kesiyoruz kapağı atmıyoruz turbun içini biraz oyup içine bal koyuyoruz (çok az oyun yanlız )sonra kökünü kesip bir bardağa koyuyoruz ve kapağınıda kapatıyoruz (kök dediğim pürçek olan tarafı yani )bunu gece yapıyoruz sabah kalktığımızda suyu bardağa akmış oluyor bu suyu içiyoruz içine yine bal koyuyoruz akşama kadar yarım bardak daha suyu akıyor onuda içiyoruz ertesi güne yeni bir turp kullanarak yeniden yapıyoruz 7 gün içinde inanılmaz faydasını görüyormuşsun karaturp en alkali sebzelerden biriymiş yanlız kabuklarıyla birlikte..biraz karışık oldu ama

tşkler bilgi içinn..güzel anlatmışsın

OP
E

Elara

Misafir
herkese merhabalar kızlar. nasılsınız? müdür yardımcılığına başladığımdan beri çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum. neler yapıyorsunuz?
h.g berraaa
sen ne yapmayı düşünüyon cnm.ara vercenmi yoksa devam etcenmi denemelere?

kızlar bide adetin 5. günü adaçayı yağı koyalım pamukla vajene oda iltihap söktürüyormuş tüpler tıkalıysa açılsın
ilk kez duydumm.sende bu sayfanın ahmet marankisi oldunn:hihi:

Tepki
11
doğrudan yesek aynı sonuç olmaz sanırım temiz iş olurdu üzerine bol limon ve tuz:hihi:

canım bal varya benide o düşündürdü erkek bebek için bal yememek gerekiyormuş ..karaturpun kabukları çok önemliymiş kabuklu olarak suyunu sıkıp tuz ekleyip içebiliriz limonun yapısı asidik ama yediğimizde vücudu alkali yapıyor yanlız ikisinin karışımı nasıl bir kimyasal tepkime yapar onu bilemiyorum elara ya soralım

OP
E

Elara

Misafir
teşekkür ederim örtmeniminşallah oğluşuda yakalarım hayırlısıyla biliyosundur belki bnm sağ yumurtalık yok:mendil:
sol yumurtalıgı olup hem oglu hem kızı olan kişilerde okuduk diger taraftaa,takılma sag sol olayına

Elara benim bilgiler

son sat 18/02/2011
beklenen adet 14/03/2011
deneme 28/02/11

adet bitimide 2 kez ilişki oldu ama onlardan bişey çıkmaz :hihi::hihi:

siz ezellee ondan bişi cıkmaz diye diye kaza kurşununa denk gelcenizz

berra10

Yeni Üye
Tepki
8
h.g berraaa
sen ne yapmayı düşünüyon cnm.ara vercenmi yoksa devam etcenmi denemelere?

canım düşükten sonra bugün tam 1 ay oldu. ama hala adet görmedim . doktorum 35-45 gün sonra adet görürsün dedi. aynı zamanda 2 ay koruncaksınız , ondan sonra tekrar dedi. yani adet olmayı bekliyorum. 2 ay sonra yani mayıs haziran gibi tekrar inşallah.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım bal varya benide o düşündürdü erkek bebek için bal yememek gerekiyormuş ..karaturpun kabukları çok önemliymiş kabuklu olarak suyunu sıkıp tuz ekleyip içebiliriz limonun yapısı asidik ama yediğimizde vücudu alkali yapıyor yanlız ikisinin karışımı nasıl bir kimyasal tepkime yapar onu bilemiyorum elara ya soralım

evet bu bal işi banada karışık geldi geçen eşim birisinden bal almış normalde balparmak falan alırız biz,ay balı getirmiş ama baktım şekerli bu ne biçim bal dedim:hihi:şimdiden şekerlenmiş,oda sormuş bal böyle olur demiş ,benim eşim kesinlikle geri vermez öyle ,bide destek olmak için alır öyle bazan arkadaşlarından,bazı arılara şeker yediriyolarmış bal olması için ,acaba hakiki bal farkedermi benimde aklıma o geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar