teşekkür ederim cnm. oldukça yoğunum. yatılı öğrencilerin sorunları bitmiyor. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum yoğunluktan.senin denemeler nasıl gidiyor?
herkese merhabalar kızlar. nasılsınız? müdür yardımcılığına başladığımdan beri çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum. neler yapıyorsunuz?
herkese merhabalar kızlar. nasılsınız? müdür yardımcılığına başladığımdan beri çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum. neler yapıyorsunuz?
hoşgeldin canım ,maşallah terfimi ettin,yeni görevin hayırlı olsun
iyi sevindim eraltanda gelmis hosgelmiss
hoşgeldin berra nasılsın canım_?
Elaracım ahmet maranki dediki vücudu mucizevi bi şekilde alkali yapıyormuş böyle özetleyebilirim karaturpu alıyoruz kökü aşağıya gelecek şekilde tutup üstünü bıçakla kapak gibi kesiyoruz kapağı atmıyoruz turbun içini biraz oyup içine bal koyuyoruz (çok az oyun yanlız )sonra kökünü kesip bir bardağa koyuyoruz ve kapağınıda kapatıyoruz (kök dediğim pürçek olan tarafı yani )bunu gece yapıyoruz sabah kalktığımızda suyu bardağa akmış oluyor bu suyu içiyoruz içine yine bal koyuyoruz akşama kadar yarım bardak daha suyu akıyor onuda içiyoruz ertesi güne yeni bir turp kullanarak yeniden yapıyoruz 7 gün içinde inanılmaz faydasını görüyormuşsun karaturp en alkali sebzelerden biriymiş yanlız kabuklarıyla birlikte..biraz karışık oldu ama
teşekkür ederim cnm. müdür yardımcılığına atandım. sen nasılsın? neler yapıyorsun?
bahsettiğin şey aynı zamanda çok iyi bir balgam söktürücü. kızıma doktorumuz tavsiye etmişti. şuruplarla geçmeyen öksürüğümüz kara turp balla geçmişti.
evet berracım öyle imiş aynı zamanda balgamda söktürüyomuş
evet berracım öyle imiş aynı zamanda balgamda söktürüyomuş
yarın sabah dene bencebenim xxxxx ler bekliyo desene hazırda
bu akşamda yapsakmı acaba sperm kalitesi ne olur oda var :dusun::dusun:
Elaracım ahmet maranki dediki vücudu mucizevi bi şekilde alkali yapıyormuş böyle özetleyebilirim karaturpu alıyoruz kökü aşağıya gelecek şekilde tutup üstünü bıçakla kapak gibi kesiyoruz kapağı atmıyoruz turbun içini biraz oyup içine bal koyuyoruz (çok az oyun yanlız )sonra kökünü kesip bir bardağa koyuyoruz ve kapağınıda kapatıyoruz (kök dediğim pürçek olan tarafı yani )bunu gece yapıyoruz sabah kalktığımızda suyu bardağa akmış oluyor bu suyu içiyoruz içine yine bal koyuyoruz akşama kadar yarım bardak daha suyu akıyor onuda içiyoruz ertesi güne yeni bir turp kullanarak yeniden yapıyoruz 7 gün içinde inanılmaz faydasını görüyormuşsun karaturp en alkali sebzelerden biriymiş yanlız kabuklarıyla birlikte..biraz karışık oldu ama
h.g berraaaherkese merhabalar kızlar. nasılsınız? müdür yardımcılığına başladığımdan beri çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum. neler yapıyorsunuz?
ilk kez duydumm.sende bu sayfanın ahmet marankisi oldunnkızlar bide adetin 5. günü adaçayı yağı koyalım pamukla vajene oda iltihap söktürüyormuş tüpler tıkalıysa açılsın
doğrudan yesek aynı sonuç olmaz sanırım temiz iş olurdu üzerine bol limon ve tuz
sol yumurtalıgı olup hem oglu hem kızı olan kişilerde okuduk diger taraftaa,takılma sag sol olayınateşekkür ederim örtmeniminşallah oğluşuda yakalarım hayırlısıyla biliyosundur belki bnm sağ yumurtalık yok
Elara benim bilgiler
son sat 18/02/2011
beklenen adet 14/03/2011
deneme 28/02/11
adet bitimide 2 kez ilişki oldu ama onlardan bişey çıkmaz
h.g berraaa
sen ne yapmayı düşünüyon cnm.ara vercenmi yoksa devam etcenmi denemelere?
ilk kez duydumm.sende bu sayfanın ahmet marankisi oldunn
h.g berraaa
sen ne yapmayı düşünüyon cnm.ara vercenmi yoksa devam etcenmi denemelere?
canım düşükten sonra bugün tam 1 ay oldu. ama hala adet görmedim . doktorum 35-45 gün sonra adet görürsün dedi. aynı zamanda 2 ay koruncaksınız , ondan sonra tekrar dedi. yani adet olmayı bekliyorum. 2 ay sonra yani mayıs haziran gibi tekrar inşallah.
sol yumurtalıgı olup hem oglu hem kızı olan kişilerde okuduk diger taraftaa,takılma sag sol olayına
evet cnm haklısın bnm çevremdede var zaten ben içimi rahat tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince rabbim verirse olur olmucak bişey yok çok sağol desteğin için
canım bal varya benide o düşündürdü erkek bebek için bal yememek gerekiyormuş ..karaturpun kabukları çok önemliymiş kabuklu olarak suyunu sıkıp tuz ekleyip içebiliriz limonun yapısı asidik ama yediğimizde vücudu alkali yapıyor yanlız ikisinin karışımı nasıl bir kimyasal tepkime yapar onu bilemiyorum elara ya soralım