Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
elaraaaaa

iyi akşamlar kızlarr

yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanınmumlarını yakmıştımm

aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm

aaakoşş çatal tabak getir yiyeliimm diyoo

dur dedim bir notu oku okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı

mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah:) yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii

:1::1::1::1::1:

daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe

kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı

ama şimdi hadi bulaşık mak kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum yine dee

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sen cook fenasın heee:zopa:
:cikolata::cikolata: Allah bize bi çene vermiş gerisini goyvermişşş
biz türkler cok çalışkann milletinizzzdir hiç sormaa :zuzu:
[

Kiz belli her hatun senin gibi koca berberden gelince cullaniyorsa üstüne ondan bu kadar nufus patlamasi oluyo desene e herkes senin gibi kurnazda degil gidakladigi gün dükkani kapatsin....:eek:ys:

OP
E

Elara

Misafir
eren altan da alıntıı
bende geliyim mail adresimi özelden kime yazayım sende kapsama alanı dışındasın yardım edinnn nolurr ya bende gelmek istiyorummbenide alın lütfeennn

ay kıyamam yaa
biri buna haber ucursunn
amma bagımlılık yapmışız yaww

OP
E

Elara

Misafir
kim banlı degilse özelden msn sini yazsınn msn ye ekleyince söleyinn burayıı
gerçi burayı kaziş de okuyor ne yaptıgımızııı biliyor ona göre önlem alıyor ama olsunn:dertli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
eren altan da alıntıı
bende geliyim mail adresimi özelden kime yazayım sende kapsama alanı dışındasın yardım edinnn nolurr ya bende gelmek istiyorummbenide alın lütfeennn

ay kıyamam yaa
biri buna haber ucursunn
amma bagımlılık yapmışız yaww

ewet ya demın okuyunca ıcım sızladı kım ucuracakkı haskena haytta yapmaz has gardası öldurur onu :1::1::1::1:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kim banlı degilse özelden msn sini yazsınn msn ye ekleyince söleyinn burayıı
gerçi burayı kaziş de okuyor ne yaptıgımızııı biliyor ona göre önlem alıyor ama olsunn:dertli:

OKUYORMUKI GERCEKDEN GERCI O ADRSLERI OKADAR OKURSA GELIR TABI ODA:deli::deli::deli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gercekmı gecmısı pek okuyamadım arada bı devam edıyom oda bızım obur taraftaymıs heralde demı..kız bu kadar hevesımıze sabrımıza rabbım ıns ıkız erkek evlad nasıp etın bcm ısteyen herkese ben olsa cok sevınırım ama tekede razıyım

İnan çok zorlanıyorlar hiç kolay değil ama sabır.Bu arada benim kızımın da ikizi vardı kaybettim.10 haftalıkken kanama ile düşük yaptım ama kızım tutundu çok şükür.bunu söylemiş miydim? hala içim yanar hazin bir hikaye.Bir gün anlatırım.Yaşadıklarım roman diyorum inanmıyorsunuz:(Allah kimseye yaşatmasın.Ayrı yumurta ikizleriydi.NNeyse kapatalım bu konuyu düşündükçe çok üzülüyorum.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kaya tuzuda sodyum klorürden elde ediliyor,yani bence olurr

:cokkomik: dogru diyon gızz

ayy kızlarr aref e ne diyonuzz??? si,zce 3 harflilere mi yaptırıyor derseniz????

arefi çözdüler canım ya , Elara abla ben yazıorum ben renginnn in kızıyım :D son numarasında kullandığı masa 8 cm boyundaymış o gazete numarası da sadece zaman kazanmak için yapılmış.gazete numarasından önce sormuştu aref hülya ali ve acun a. acun a bi yer hayal edin demiş ve acun Barbados demiş.Hülya ya oturduğu koltuk no.sunu sormuş sanırım o da 12 demiş.Ali ye de saati sormuş o da 14:42 demiş sanırım.Dedikten sonra direk gazete numarasına geçmiş.Arka tarafta da biri bi kağıda kocaman 'BARBADOS 12. 14:42 UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLI' yazmış.Aref masayı getirmelerini istemiş ama trabii diğerlerinin kağıtta bunların yazdığından haberleri yok.Masa geldiğinde yanına bi kız çağırmış ve ona kağıtı açarken yardım etmesini istemiş.masada da bi makine var.kağıtı çıkarırken kızı biraz kenara almış ve kağıtı hemen çekip çıkarmış.kağıtı yavaş yavaş açarken BARBADOS 12. 14:42 açıolırken ali yanlış söylemişim saat 14:52 ydi demiş. kağıdın devamını açınca UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLIDIR yazısını görünce de herkes şaşırmış tabii. :) yani ona uzaylı diyen de var. :D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inan çok zorlanıyorlar hiç kolay değil ama sabır.bu arada benim kızımın da ikizi vardı kaybettim.10 haftalıkken kanama ile düşük yaptım ama kızım tutundu çok şükür.bunu söylemiş miydim? Hala içim yanar hazin bir hikaye.bir gün anlatırım.yaşadıklarım roman diyorum inanmıyorsunuz:(allah kimseye yaşatmasın.ayrı yumurta ikizleriydi.nneyse kapatalım bu konuyu düşündükçe çok üzülüyorum.

cnm cok gecmış olsun rabbım yasatmasın kımseye gercekden cok zor

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
mini etekkk naptınn cok merak ettim söledinmi eşinee,amann bugünün şerefine fiki fiki filan yapmayınn.doktora gidip gelene kadar tükkanı kapalı tutt-rgulu

bende 27 yaşımda evlednim.cok görücüm olduu ,hatta 1 günde 3 görücü geldigini biliyorum:) ama hiçbiirni istemedimm
artık evde kaldım gözüyle bakıyorlardı banaaa
en sonunda eşimle tanıştım ve tam Rabbimden diledigim gibiydiii
iyiki gec evlenmişim,eşimle evlenmişim diyorumm:eek:ky:

Aynen canım üniversitede okurken başlamışlardı:) ama erkeklerehep soğuk baktım,armutun çöpü üzümün sapı derken eşim çıktı karşıma iyi ki evlenmeyip beklemişim.aynıyız valla.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hayırlı geceler kızlargeçmışı tam okuyamadım küçük cadının yüzünden eloş kııız banada cetvel-ciko

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
arefi çözdüler canım ya , Elara abla ben yazıorum ben renginnn in kızıyım :D son numarasında kullandığı masa 8 cm boyundaymış o gazete numarası da sadece zaman kazanmak için yapılmış.gazete numarasından önce sormuştu aref hülya ali ve acun a. acun a bi yer hayal edin demiş ve acun Barbados demiş.Hülya ya oturduğu koltuk no.sunu sormuş sanırım o da 12 demiş.Ali ye de saati sormuş o da 14:42 demiş sanırım.Dedikten sonra direk gazete numarasına geçmiş.Arka tarafta da biri bi kağıda kocaman 'BARBADOS 12. 14:42 UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLI' yazmış.Aref masayı getirmelerini istemiş ama trabii diğerlerinin kağıtta bunların yazdığından haberleri yok.Masa geldiğinde yanına bi kız çağırmış ve ona kağıtı açarken yardım etmesini istemiş.masada da bi makine var.kağıtı çıkarırken kızı biraz kenara almış ve kağıtı hemen çekip çıkarmış.kağıtı yavaş yavaş açarken BARBADOS 12. 14:42 açıolırken ali yanlış söylemişim saat 14:52 ydi demiş. kağıdın devamını açınca UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLIDIR yazısını görünce de herkes şaşırmış tabii. :) yani ona uzaylı diyen de var. :D

Kiz git yat bu sayfa sana göre degil +18 hadi canim sana iyi geceler.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar