Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kiz Umut gitti caziye bakacam dedi ya gelince sorun sorunuzu?Magdursunuz yani magdursunuzda magdursunuz....

Kiz Umut tembel sen caliskan kadinsin bi puaca ile kandirma bizi ben kekte isterim ay Pazartesi Umut bu msj okursa beni öldürür neyse yokum .....

Kızlarr geldim geldimmm Elara varken utanırım ya soru cevaplamaya ben.Bu işin profösörü o,ben olsam olsam onun asistanı olurum.Hem pasta yaparım,hem dizi izlerim hem sizle muhabbet ederim herşey var bende dermişimmmmmm.Ama bildiklerimi tabi paylaşırım.elimden geldiğince.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kiz git yat bu sayfa sana göre degil +18 hadi canim sana iyi geceler.....

kız diyoki daha saat kaçki bu saatte yatılırmı,yok canım ya o okumuyo kaç gündür evde anlatıyo arefi çözmüşler die bende elera yorum yapmış dedim dediki benim yazdığımı mutlaka yaz bende gel yaz dedim:dertli:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız diyoki daha saat kaçki bu saatte yatılırmı,yok canım ya o okumuyo kaç gündür evde anlatıyo arefi çözmüşler die bende elera yorum yapmış dedim dediki benim yazdığımı mutlaka yaz bende gel yaz dedim:dertli:

Oy oy oy yerim onun dilini ben anasida yakmis bi sigara daha niyeki dükkan kapali diye mi efkarin yoksamben yarindan sonra yokum diyemi....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kiz Umut gitti caziye bakacam dedi ya gelince sorun sorunuzu?Magdursunuz yani magdursunuzda magdursunuz....

Kiz Umut tembel sen caliskan kadinsin bi puaca ile kandirma bizi ben kekte isterim ay Pazartesi Umut bu msj okursa beni öldürür neyse yokum .....

kıyamam ben sana Allah evladına eşine bağışlasın.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar benım koca ıntde işi varmış ben bıraz kacar...canparcam h.geldın cnm...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hangisini içmiş canım bende kararsız kaldım özkaynak alacaktım ama vazgeçtim sarıkızın kalsiyumu daha az baktım

markasını sormadım sorayım,ama hergün içmiş hamile kalana kadar.Süt ve süt ürünlerini tüketmermiş bunları biliyorsunuz zaten.Bir de yumurtlaması düzensiz olunca kolmen çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişki...

OP
E

Elara

Misafir
momof dikkat ettinizmi maden suyu içmemiş limonlu soda içmiş bazen kafam karışıyo öylemi yapsam die siz ne düşünüyosunuz kızlar

limonlu soda dedigi bildigin meyveli soda degil cnm
maden suyunun içine limon sıkmışş
ve kalsiyum oranı az olanını tercih etmiş
soda almıyorsunuz kesiliklee,o asidik

elara bcm cok yavassın bugun cok bence sen dusu felanda aldın heralde bıze yazdıkdan sonra:))))))))
:cokkomik: bacım ne hızlısınız bugün yawww
ben gecmişi okduum cvp yazdım bi gecmiş daha cıklı yoruldum yaww:böö:

OP
E

Elara

Misafir
tşk ederim canım çokk sağoll

iyi akşamlar kızlarr :kokos:

yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum :huhuu:o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara :eek:ky:ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm

aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo
aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm

notu okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı

mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah:)

yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii

:1::1::1::1::1:

daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe

kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı

ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum

yine dee

şidi hapşırdım yavaş çocuğu düşürcen diyo

yarın çiçek alıp benim aileme gidiyoruz yıne benzer notla

:cokkomik::cokkomik: cok yaşa bu arada:))))
cnm süpersin yaa okurken yaşadımm o anınııı
Rabbim sonuna kadar mutlu etsin sizi,saglıkla kucagına al bebegini inş.
senin kocan yine sarılmış filan
benim kocada hiç tepki olmadı ,bön bön baktıı suratımaa:cokkomik:
adam resmen şoka girdi yanii
annen baban içinde büyük sürpriz olcakk
ay ben cok utanmıştım sölerkenn
düşünsene fiki fiki yaptınız ve kocan içinn boşaldııı bunu herkes biliyor artıkkk:cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
ya haskena kimse konuşmuyo ya bende herkes kafasında oturttu bişeyleri die düşünüyodum bi ben karışığım sanıyodum bide zaman yaklaşınca dahada karışıyo yapılacaklar

kızlar az sabredin ben güzel program hazırlıcam en kısa zmanadaa.

elara resim yükleyemiyorum ya
albüm oluşturacaktım ama olmuyo çok büyük buluyo
resimleri nasıl yükleyebilirim başka biliyomusun bacım...:acep:
cnm karşılaştıgımızda unutturma anlatayım sana nasıl yapacagını.

Kizlar Elara ekti bizi bosuna ugrasmayin asagida ismi yok kiz simdi SIKI YÖNETIM var az dursun orda .....

:cokkomik::cokkomik:
ben size laf yetiştirirkenn site beni atmış dışarıı.
allahtan kopy yapmıştım yazdıklarımı yoksa boşa yazmış olcaktımm:böö:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar hafta sonu rekor kırmıssınız ne muhabbet etmışsınız yaw

Bizdeki cene bacim baska neyimiz varki ..........

yok canım ya seni özlicem valla ,napcan orda dietii zor olacak sana

Bende sizleri özlüycem kiz diet yapamam canim ya zaten gecen seferde gittigimizde bozulmustu ondan sonrada pek toparlayamadik diet olayini artik gelince bi SIKI yapariz kari koca eski yaptiklarimizinda faydasi olur belki....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar