sen cook fenasın heee:zopa:
:cikolata::cikolata: Allah bize bi çene vermiş gerisini goyvermişşş
biz türkler cok çalışkann milletinizzzdir hiç sormaa :zuzu:
[
Gerı geldım kardesım degılmıs)))))))))
o o sen öyle herkesi kardes yaparsan kendine ananla babanin isi var....
yna3:radyo:muzikses:dans:dans:halay
ynaa
yna4:flut:dans:dans
yna1
yna5
ooo eline saglık cnm :cikolata::cikolata:
eren altan da alıntıı
bende geliyim mail adresimi özelden kime yazayım sende kapsama alanı dışındasın yardım edinnn nolurr ya bende gelmek istiyorummbenide alın lütfeennn
ay kıyamam yaa
biri buna haber ucursunn
amma bagımlılık yapmışız yaww
kim banlı degilse özelden msn sini yazsınn msn ye ekleyince söleyinn burayıı
gerçi burayı kaziş de okuyor ne yaptıgımızııı biliyor ona göre önlem alıyor ama olsunn:dertli:
gercekmı gecmısı pek okuyamadım arada bı devam edıyom oda bızım obur taraftaymıs heralde demı..kız bu kadar hevesımıze sabrımıza rabbım ıns ıkız erkek evlad nasıp etın bcm ısteyen herkese ben olsa cok sevınırım ama tekede razıyım
kaya tuzuda sodyum klorürden elde ediliyor,yani bence olurr
dogru diyon gızz
ayy kızlarr aref e ne diyonuzz??? si,zce 3 harflilere mi yaptırıyor derseniz????
ewet ya demın okuyunca ıcım sızladı kım ucuracakkı haskena haytta yapmaz has gardası öldurur onu :1::1::1::1:
Gerı geldım kardesım degılmıs)))))))))
inan çok zorlanıyorlar hiç kolay değil ama sabır.bu arada benim kızımın da ikizi vardı kaybettim.10 haftalıkken kanama ile düşük yaptım ama kızım tutundu çok şükür.bunu söylemiş miydim? Hala içim yanar hazin bir hikaye.bir gün anlatırım.yaşadıklarım roman diyorum inanmıyorsunuzallah kimseye yaşatmasın.ayrı yumurta ikizleriydi.nneyse kapatalım bu konuyu düşündükçe çok üzülüyorum.
mini etekkk naptınn cok merak ettim söledinmi eşinee,amann bugünün şerefine fiki fiki filan yapmayınn.doktora gidip gelene kadar tükkanı kapalı tutt-rgulu
bende 27 yaşımda evlednim.cok görücüm olduu ,hatta 1 günde 3 görücü geldigini biliyorumama hiçbiirni istemedimm
artık evde kaldım gözüyle bakıyorlardı banaaa
en sonunda eşimle tanıştım ve tam Rabbimden diledigim gibiydiii
iyiki gec evlenmişim,eşimle evlenmişim diyorummky:
arefi çözdüler canım ya , Elara abla ben yazıorum ben renginnn in kızıyımson numarasında kullandığı masa 8 cm boyundaymış o gazete numarası da sadece zaman kazanmak için yapılmış.gazete numarasından önce sormuştu aref hülya ali ve acun a. acun a bi yer hayal edin demiş ve acun Barbados demiş.Hülya ya oturduğu koltuk no.sunu sormuş sanırım o da 12 demiş.Ali ye de saati sormuş o da 14:42 demiş sanırım.Dedikten sonra direk gazete numarasına geçmiş.Arka tarafta da biri bi kağıda kocaman 'BARBADOS 12. 14:42 UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLI' yazmış.Aref masayı getirmelerini istemiş ama trabii diğerlerinin kağıtta bunların yazdığından haberleri yok.Masa geldiğinde yanına bi kız çağırmış ve ona kağıtı açarken yardım etmesini istemiş.masada da bi makine var.kağıtı çıkarırken kızı biraz kenara almış ve kağıtı hemen çekip çıkarmış.kağıtı yavaş yavaş açarken BARBADOS 12. 14:42 açıolırken ali yanlış söylemişim saat 14:52 ydi demiş. kağıdın devamını açınca UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLIDIR yazısını görünce de herkes şaşırmış tabii.
yani ona uzaylı diyen de var.
hayırlı geceler kızlargeçmışı tam okuyamadım küçük cadının yüzünden eloş kııız banada cetvel-ciko