Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
minietek canım tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin:kayris:

tşk ederim canım çokk sağoll

iyi akşamlar kızlarr :kokos:

yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum :huhuu:o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara :eek:ky:ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm

aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo
aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm

notu okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı

mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah:)

yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii

:1::1::1::1::1:

daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe

kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı

ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum

yine dee

şidi hapşırdım yavaş çocuğu düşürcen diyo

yarın çiçek alıp benim aileme gidiyoruz yıne benzer notla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kiz Umut gitti caziye bakacam dedi ya gelince sorun sorunuzu?Magdursunuz yani magdursunuzda magdursunuz....

Kiz Umut tembel sen caliskan kadinsin bi puaca ile kandirma bizi ben kekte isterim ay Pazartesi Umut bu msj okursa beni öldürür neyse yokum .....

ay yaparım cnm lafımı olur kekın umutcumda calısmazza oda yapar cancazım..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
daha cok cıkarırız kız ıste bol bol yanımıza kayınvalde yada anne gelır mutlaka yaw tek olsunda ıkızde olsun ama olmassada tek olsun yeterkı olsun saglıklı bı sekılde tabı

Kiz benim yanima annem gelirse isterim kaynana gelecekse istemem tövbe tövbe....

elara bcm cok yavassın bugun cok bence sen dusu felanda aldın heralde bıze yazdıkdan sonra:))))))))

O simdi alinti yapip laf yetistiriyordur .....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bencede açın yahşi cazibeyi bu bölüm çok güzel ya babam ve oğlumun çakmasını yapmışlar

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum :huhuu:o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara :eek:ky:ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm

aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo

yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii

daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe

kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı

ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum

yine dee

kız ALLAH SENI INAN OKURKEN SENLE AYNI HEYECANI PAYLASTIM

CNM RABBIM TAMAMINI ERDIRSIN INS....RENGIN KIZ BIZDE HAMIS OLUNCA BÖLE YAPALIM BU SEFER BEN 3.DE DE YAPMADIM VALLA HEP TELDE SOLUYODUM:)

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
elara resim yükleyemiyorum ya
albüm oluşturacaktım ama olmuyo çok büyük buluyo
resimleri nasıl yükleyebilirim başka biliyomusun bacım...:acep:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

yine dee

ay canım çok sevindim ya allah tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar erenaltan dıye bı arkadasımız vardıya obur tarafta benıde alın nolur ılla yardım edın dıyo kızlar yardım edınde oda gelsın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ay yaparım cnm lafımı olur kekın umutcumda calısmazza oda yapar cancazım..

Sen simdi kendini kurtarmayami calisiyon Pazartesi umudun hismindan he he cok caliskan hatundur Umut:deli:

ya haskena kimse konuşmuyo ya bende herkes kafasında oturttu bişeyleri die düşünüyodum bi ben karışığım sanıyodum bide zaman yaklaşınca dahada karışıyo yapılacaklar

Ay ne bilem ya kimi diyo ben yaptim onu oldu kimi diyo yapmadim oldu mesela yaprak 3 defa iliskiden sonra hamis kaldi oglan geliyo ama fhna yumurtlama günü iliski oldu dedi kizi oldu helenx diyo her seyi yaptim oglan olsun kiz oldu benim kafa kazan neyse gidem gelem iyice bir kafamda oturtacam herseyi ama ben zaten eskiden beri takviyeleri kullaniyom iste 2 hafta kullanamam ama biraz zor .....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Sen simdi kendini kurtarmayami calisiyon Pazartesi umudun hismindan he he cok caliskan hatundur Umut:deli:

Ay ne bilem ya kimi diyo ben yaptim onu oldu kimi diyo yapmadim oldu mesela yaprak 3 defa iliskiden sonra hamis kaldi oglan geliyo ama fhna yumurtlama günü iliski oldu dedi kizi oldu helenx diyo her seyi yaptim oglan olsun kiz oldu benim kafa kazan neyse gidem gelem iyice bir kafamda oturtacam herseyi ama ben zaten eskiden beri takviyeleri kullaniyom iste 2 hafta kullanamam ama biraz zor .....

GIZ SEN GERCEKDEN SUPER ZEKI HATUNSUN :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
MINIETEK canim tekrar tebrik ediyorum esinde daha yani oldugu icin saskin olabilir zamanla oda sana yardimci olur üzülme sen kendine dikkat et ama yeni ay birsey olmaz deme ilk 3 ay cok dikkat gerektiren bir zamandir....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım takviyelere dikkat et kullanırsın zor bişey değilki

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar elara ereneltanı alalım buraya nasıl alcaz ya kıyamam yazısını okuyunca kötu oldum

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar Elara ekti bizi bosuna ugrasmayin asagida ismi yok kiz simdi SIKI YÖNETIM var az dursun orda .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar