momof dikkat ettinizmi maden suyu içmemiş limonlu soda içmiş bazen kafam karışıyo öylemi yapsam die siz ne düşünüyosunuz kızlar
Hic sorma ya benim kafa tam allak bullak oldu soda ,+12 ,yumurta aki,karbonat v.s. -rgulu
momof dikkat ettinizmi maden suyu içmemiş limonlu soda içmiş bazen kafam karışıyo öylemi yapsam die siz ne düşünüyosunuz kızlar
cnm sodayı esın ıcsın daha cok benımkı hergun bır tane ıcıyo
bızde dıyete basayınca ıcerız
minietek canım tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin:kayris:
Kiz Umut gitti caziye bakacam dedi ya gelince sorun sorunuzu?Magdursunuz yani magdursunuzda magdursunuz....
Kiz Umut tembel sen caliskan kadinsin bi puaca ile kandirma bizi ben kekte isterim ay Pazartesi Umut bu msj okursa beni öldürür neyse yokum .....
Hic sorma ya benim kafa tam allak bullak oldu soda ,+12 ,yumurta aki,karbonat v.s. -rgulu
daha cok cıkarırız kız ıste bol bol yanımıza kayınvalde yada anne gelır mutlaka yaw tek olsunda ıkızde olsun ama olmassada tek olsun yeterkı olsun saglıklı bı sekılde tabı
elara bcm cok yavassın bugun cok bence sen dusu felanda aldın heralde bıze yazdıkdan sonra)))))))
kız ALLAH SENI INAN OKURKEN SENLE AYNI HEYECANI PAYLASTIMtşk ederim canım çokk sağoll
iyi akşamlar kızlarr :kokos:
yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktumo geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara
ky:ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm
aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo
aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm
notu okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı
mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah![]()
yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii
:1::1::1::1::1:
daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe
kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı
ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum
yine dee
şidi hapşırdım yavaş çocuğu düşürcen diyo
yarın çiçek alıp benim aileme gidiyoruz yıne benzer notla
Kiz benim yanima annem gelirse isterim kaynana gelecekse istemem tövbe tövbe....
O simdi alinti yapip laf yetistiriyordur .....
tşk ederim canım çokk sağoll
iyi akşamlar kızlarr :kokos:
yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktumo geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara
ky:ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm
aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo
aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm
notu okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı
mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah![]()
yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii
:1::1::1::1::1:
daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe
kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı
ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum
yine dee
şidi hapşırdım yavaş çocuğu düşürcen diyo
yarın çiçek alıp benim aileme gidiyoruz yıne benzer notla
ay yaparım cnm lafımı olur kekın umutcumda calısmazza oda yapar cancazım..
ya haskena kimse konuşmuyo ya bende herkes kafasında oturttu bişeyleri die düşünüyodum bi ben karışığım sanıyodum bide zaman yaklaşınca dahada karışıyo yapılacaklar
kız ALLAH SENI INAN OKURKEN SENLE AYNI HEYECANI PAYLASTIM
CNM RABBIM TAMAMINI ERDIRSIN INS....RENGIN KIZ BIZDE HAMIS OLUNCA BÖLE YAPALIM BU SEFER BEN 3.DE DE YAPMADIM VALLA HEP TELDE SOLUYODUM
Sen simdi kendini kurtarmayami calisiyon Pazartesi umudun hismindan he he cok caliskan hatundur Umut:deli:
Ay ne bilem ya kimi diyo ben yaptim onu oldu kimi diyo yapmadim oldu mesela yaprak 3 defa iliskiden sonra hamis kaldi oglan geliyo ama fhna yumurtlama günü iliski oldu dedi kizi oldu helenx diyo her seyi yaptim oglan olsun kiz oldu benim kafa kazan neyse gidem gelem iyice bir kafamda oturtacam herseyi ama ben zaten eskiden beri takviyeleri kullaniyom iste 2 hafta kullanamam ama biraz zor .....
Sen simdi kendini kurtarmayami calisiyon Pazartesi umudun hismindan he he cok caliskan hatundur Umut:deli:
Ay ne bilem ya kimi diyo ben yaptim onu oldu kimi diyo yapmadim oldu mesela yaprak 3 defa iliskiden sonra hamis kaldi oglan geliyo ama fhna yumurtlama günü iliski oldu dedi kizi oldu helenx diyo her seyi yaptim oglan olsun kiz oldu benim kafa kazan neyse gidem gelem iyice bir kafamda oturtacam herseyi ama ben zaten eskiden beri takviyeleri kullaniyom iste 2 hafta kullanamam ama biraz zor .....
GIZ SEN GERCEKDEN SUPER ZEKI HATUNSUN