Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
sayfayı 100 getırdık helal bıze valla obur mahalle aynı duruyo

ıste bızı banlayanlar utansın:zopa::zopa:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
gız gercekmı bunu ılk duyuyorum bu kadaryukseklıgını

obur mahallede bı arkadas kullanmısı sanırım ucuz dogurmusdu yanı demek dogru bu kadar yuksek

Sen niyeti bozdun BerniL Allah gönlüne göre versin....

kız sen üçüdemi istiyon çok sevindim haskena,sen iki kardeştin dimi ama sen üç tane yapcan,benim annemde üç tane doğurdu ben dördüncüyü yapcam bana tuhaf geliyodu sevindim valla kız benim kafadan biri çıktı yaş muhabbetini öyle düşünerekmi yapıyodun allah iyiliğini versin emi

Kiz olsa ben dördüde yaparim ama olmuyo benim alt kata tasinanlar üst katta cikmadan begenmeden cikiyorlar bende söyle olabilir benim anneannem 3 tane dogurmus annem 2 tane galiba bende 1 de kalacam artacagina eksiliyo bizim ailede...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız senle bız aynı anda dr gıtsek bunları bunları ıstıyoz dr bıze kafayı yemıs bunlar der ıgne klomne yum takıbı gercı ıyı kadın demez yhu

kız ben sölerim bi arkadaşla tanıştık tesadüfen ikimizde size gelmişiz bütün şartlarımızda aynı die ,artık senle takibi takibe falanda aynı gün gideriz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
selam gızlarrr nabersinizzz
kocayı berbere,kızımı anneme yolladım geldim:eek:ky:

Hoşgeldin elaracım.özeline bişey yazdım bakar mısın? benim pıhtılaşma için hamilelikten önce yapcağım diyet erkek bebek diyetine uyyor mu? yazdım yaakları serbestleri.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hoşgeldin rengin nasılsın? diziye baktığımdan ara ara giriyorum kusura bakmayın.

hoşbulduk canım sende hoşgeldin aramıza yengen sanırım diet yapmış ne kadar yaptı öncesinde çok sıkı yaptımı bende başlıcamda bide et yadimi ,bernil bak umut gemisinin yengeside klomenle ikiz oğlan doğurmuş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hoşbulduk canım sende hoşgeldin aramıza yengen sanırım diet yapmış ne kadar yaptı öncesinde çok sıkı yaptımı bende başlıcamda bide et yadimi ,bernil bak umut gemisinin yengeside klomenle ikiz oğlan doğurmuş

2-3 ay önceden başlamıştı,baya bir uydu.soda içmiş her gün.

OP
E

Elara

Misafir
gızz ne cabuk 3 sayfa yazdınız yawww
gecmişi okuyup gelcemm :esse:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar