selam gızlarrr nabersinizzz
kocayı berbere,kızımı anneme yolladım geldimky:
Kiz bu sigarasini üfledigine göre hicte günahini almisa benzemiyoz
ay kız ben onu hıc farketmemısım ALLAH IYILIGINI VERSIN AYNEN ÖLE VALLAKiz bu sigarasini üfledigine göre hicte günahini almisa benzemiyoz
gız gercekmı bunu ılk duyuyorum bu kadaryukseklıgını
obur mahallede bı arkadas kullanmısı sanırım ucuz dogurmusdu yanı demek dogru bu kadar yuksek
kız sen üçüdemi istiyon çok sevindim haskena,sen iki kardeştin dimi ama sen üç tane yapcan,benim annemde üç tane doğurdu ben dördüncüyü yapcam bana tuhaf geliyodu sevindim valla kız benim kafadan biri çıktı yaş muhabbetini öyle düşünerekmi yapıyodun allah iyiliğini versin emi
kızlar deniz tuzu bulamadım kaya tuzu aldım aynımı sizce
hoşgeldin rengin nasılsın? Diziye baktığımdan ara ara giriyorum kusura bakmayın.
ay kız ben onu hıc farketmemısım ALLAH IYILIGINI VERSIN AYNEN ÖLE VALLA))))))))))))
hangı dızıyı seredıyon cnm bu saatte
kız senle bız aynı anda dr gıtsek bunları bunları ıstıyoz dr bıze kafayı yemıs bunlar der ıgne klomne yum takıbı gercı ıyı kadın demez yhu
kiz bu gece sana herseyi ben farkettiriyom sen bi karisiksin bu gece sendemi sigarani tütürdün yoksam....:dertli:
kız ben sölerim bi arkadaşla tanıştık tesadüfen ikimizde size gelmişiz bütün şartlarımızda aynı die ,artık senle takibi takibe falanda aynı gün gideriz
hoşgeldin rengin nasılsın? diziye baktığımdan ara ara giriyorum kusura bakmayın.
Paris anneeeeeeeeeeeeeeeeem?
Safiye ?
kiz sizin orda berberler acikmi bu saatte burda cumartesi saat 14:00 den sonra heryer kapali ..............:3:
hoşbulduk canım sende hoşgeldin aramıza yengen sanırım diet yapmış ne kadar yaptı öncesinde çok sıkı yaptımı bende başlıcamda bide et yadimi ,bernil bak umut gemisinin yengeside klomenle ikiz oğlan doğurmuş