Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız yaşım geçiyo deyip duruyosun hoş bence geçmiyo ama eğer olursa bi taşla iki kuş vurmuş olursun

Kiz ne gecmiyo 35 oldu tuturana kadar 36 dogurana kadar 37 en iyisi ikiz bide 37 den sonra ücüncü icin ugrasmak var....

haskena canım klomeni dr vermeden kullanamazmıyız

Canim bilmiyom ama doktor kont.olsa daha iyi galiba onu kullaninca kontrole gidiyon yumurtanin gelisimine göre doktor cat ignesi yapiyor ama gurbetguzeli galiba bi ay kendi basina kullanmisti sen hatirliyon mu BerniL o Olayi...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben klomeni konuşmadım ama yumurtanın iyi gelişmesini sağlıyo benim asıl düşüncem o canım herkeste ikiz olmuyoki

kız senle bız aynı anda dr gıtsek bunları bunları ıstıyoz dr bıze kafayı yemıs bunlar der ıgne klomne yum takıbı gercı ıyı kadın demez yhu

OP
E

Elara

Misafir
selam gızlarrr nabersinizzz
kocayı berbere,kızımı anneme yolladım geldim:eek:ky:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kiz ne gecmiyo 35 oldu tuturana kadar 36 dogurana kadar 37 en iyisi ikiz bide 37 den sonra ücüncü icin ugrasmak var....

Canim bilmiyom ama doktor kont.olsa daha iyi galiba onu kullaninca kontrole gidiyon yumurtanin gelisimine göre doktor cat ignesi yapiyor ama gurbetguzeli galiba bi ay kendi basina kullanmisti sen hatirliyon mu BerniL o Olayi...

ewet cnm oyuzden dedım ısde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

kız sen üçüdemi istiyon çok sevindim haskena,sen iki kardeştin dimi ama sen üç tane yapcan,benim annemde üç tane doğurdu ben dördüncüyü yapcam bana tuhaf geliyodu sevindim valla kız benim kafadan biri çıktı yaş muhabbetini öyle düşünerekmi yapıyodun allah iyiliğini versin emi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar