sen düşünmüyomuydun ben düşünüyorum canım ya hayırlısıyla
Kiz nerde bu aksam bizim Caziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???-rgulu
Kiz bendemi ayni numarayi cekeyim olmadi doktor olmadi kiz bende zaten zor oluyor ya isin sakasi her yolu denedim bi klomen kaldi onu da deneyeyim bari :deli:
haskena canım klomeni dr vermeden kullanamazmıyız
aaaaaaa kız ımzamın yanınada cıft besık koymusum su tesadufe bakarmısın:zuzu:
sen düşünmüyomuydun ben düşünüyorum canım ya hayırlısıyla
:dertli:kesın goncasının gonlunu yapıyordur
ewet cnm dr verınce neden kullanmayım benım reglım duzensızya bıraz oyuzden demısdı dr klomenle yumosların saglam olur dıye
kullanırız cnm neden kullanmayalım bence
kız yaşım geçiyo deyip duruyosun hoş bence geçmiyo ama eğer olursa bi taşla iki kuş vurmuş olursun
ben klomeni konuşmadım ama yumurtanın iyi gelişmesini sağlıyo benim asıl düşüncem o canım herkeste ikiz olmuyoki
sakın dr vermeden kullanma deyyan kist yapıyomuş zaten dr kontrolünde çatlatma iğnesi oluyo yoksa kist olur
Kiz ne gecmiyo 35 oldu tuturana kadar 36 dogurana kadar 37 en iyisi ikiz bide 37 den sonra ücüncü icin ugrasmak var....
Canim bilmiyom ama doktor kont.olsa daha iyi galiba onu kullaninca kontrole gidiyon yumurtanin gelisimine göre doktor cat ignesi yapiyor ama gurbetguzeli galiba bi ay kendi basina kullanmisti sen hatirliyon mu BerniL o Olayi...
selam gızlarrr nabersinizzz
kocayı berbere,kızımı anneme yolladım geldimky:
ben klomeni konuşmadım ama yumurtanın iyi gelişmesini sağlıyo benim asıl düşüncem o canım herkeste ikiz olmuyoki
Canim kullananlarin %90 ikizi oluyor kiz olanlardan bizim neyimiz eksik :1:
Kiz ne gecmiyo 35 oldu tuturana kadar 36 dogurana kadar 37 en iyisi ikiz bide 37 den sonra ücüncü icin ugrasmak var....
Canim bilmiyom ama doktor kont.olsa daha iyi galiba onu kullaninca kontrole gidiyon yumurtanin gelisimine göre doktor cat ignesi yapiyor ama gurbetguzeli galiba bi ay kendi basina kullanmisti sen hatirliyon mu BerniL o Olayi...