Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar ya saka suyun kalsiyumuda yüksekmiş bugün gazetede vardı biz aytaç içiyoruz üzerindede ph yazmıyo ya
ben baykal su içiyorum

Kiz AREFIN sirrini cözdüler sacit amcaya bak yaziyo....Korkumdan tam adres yazamiyom...Miciyom altima ....
eneee ben okumadım bakayım hemennn

Kiz belli her hatun senin gibi koca berberden gelince cullaniyorsa üstüne ondan bu kadar nufus patlamasi oluyo desene e herkes senin gibi kurnazda degil gidakladigi gün dükkani kapatsin....:eek:ys:

hahahha hiç sorma yaaa.yum dönemimde korkudan 1 hafta yaklaştırmıyorum yanıma kocişii
yada şapkaya dikkat ediyoruzz:eek:ys:

OP
E

Elara

Misafir
O o sen öyle herkesi kardes yaparsan kendine ananla babanin isi var....

:cokkomik::cokkomik: nerden buluyon bu lafları alemsinn valla

Kiz sende daha cok smile mi var torpilimisin kiz Arinadan yoksam Arina senin eLA bACIN MI???????:zuzu:

sen hazişten torpillisin bende arişten torpilliyimm hıhhhhhhh :sila:

ewet ya demın okuyunca ıcım sızladı kım ucuracakkı haskena haytta yapmaz has gardası öldurur onu :1::1::1::1:
:cokkomik::cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
limonlu soda dedigi bildigin meyveli soda degil cnm
maden suyunun içine limon sıkmışş
ve kalsiyum oranı az olanını tercih etmiş
soda almıyorsunuz kesiliklee,o asidik

:cokkomik: bacım ne hızlısınız bugün yawww
ben gecmişi okduum cvp yazdım bi gecmiş daha cıklı yoruldum yaww:böö:

yok canım toz sodaa var ya onun içine limon sıkıp limonata yapıp içmiş maden suyunun içinde kalsiyum var die dikkatimi çekti

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
limonlu soda dedigi bildigin meyveli soda degil cnm
maden suyunun içine limon sıkmışş
ve kalsiyum oranı az olanını tercih etmiş
soda almıyorsunuz kesiliklee,o asidik

:cokkomik: bacım ne hızlısınız bugün yawww
ben gecmişi okduum cvp yazdım bi gecmiş daha cıklı yoruldum yaww:böö:

Aynennn limon sıkılmış soda.Abim de yengem de doktor,abim uzun yıllar araştırmış ve kadının vajeninin asitik olmasının erkek spermleri öldürdüğünü bu yüzden diyet yaptıklarını söylemişti bana aynı bildiğiniz gibi.yanlız karbonatlı duşu sormadım utanırım abimden ya onu bir ara yengeye sorayım.Burada değiller zaten bursadalar.telde sorarım.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ne zaman dönecen özlicez kız senı ara ara göster kendini :dertli:

2 hafta sonra ancak kiz nasil gösterem kendimi görümcede kendini bana gösterir kiz zaten eskidende huyluydu simdi tam üstüme atlar derdime ortak olmaya gelmemis int basinda oturmaya gelmis diye ......Neyse cok dedikodusunu yapmiyayim acili kadin....

kızlar az sabredin ben güzel program hazırlıcam en kısa zmanadaa.

cnm karşılaştıgımızda unutturma anlatayım sana nasıl yapacagını.

:cokkomik::cokkomik:
ben size laf yetiştirirkenn site beni atmış dışarıı.
allahtan kopy yapmıştım yazdıklarımı yoksa boşa yazmış olcaktımm:böö:

Kiz bendede oluyo ya kendi kendine atiyo siteden acep buranin yönetimine demi msj yazam kardes oluruz bu bahane ile kiz SIKI yönetim kelimesini erenaltan icin yazdim sabretsin hemen deneme yapmiycak ya .....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım benim pıhtılaşma önleyici diyete bakabildin mi? müsait olduğunda bir ara bakarsan erkek diyetini etkiler mi bi fikir verirsen çok sevinirim.Acelesi yok uygun zamanda bakarsın olur mu?zahmet olcak sana.

OP
M

minietek

Misafir
mini etekkk naptınn cok merak ettim söledinmi eşinee,amann bugünün şerefine fiki fiki filan yapmayınn.doktora gidip gelene kadar tükkanı kapalı tutt-rgulu

bende 27 yaşımda evlednim.cok görücüm olduu ,hatta 1 günde 3 görücü geldigini biliyorum:) ama hiçbiirni istemedimm
artık evde kaldım gözüyle bakıyorlardı banaaa
en sonunda eşimle tanıştım ve tam rabbimden diledigim gibiydiii
iyiki gec evlenmişim,eşimle evlenmişim diyorumm:eek:ky:

elara cidden tükkan kapalımı kalsın kız ben bugun dr kactım bır ara ama sormayı unuttm
:cokkomik::cokkomik: Cok yaşa bu arada:))))
cnm süpersin yaa okurken yaşadımm o anınııı
rabbim sonuna kadar mutlu etsin sizi,saglıkla kucagına al bebegini inş.
Senin kocan yine sarılmış filan
benim kocada hiç tepki olmadı ,bön bön baktıı suratımaa:cokkomik:
Adam resmen şoka girdi yanii
annen baban içinde büyük sürpriz olcakk
ay ben cok utanmıştım sölerkenn
düşünsene fiki fiki yaptınız ve kocan içinn boşaldııı bunu herkes biliyor artıkkk:cokkomik::cokkomik:

kız öldüm gülmekten kahkaha attım resmen

sen süpersinn

babama başka gün gidip sölicem eminim ona melekler haber götürdü zaten belki ben bile bilmeden önce

OP
E

Elara

Misafir
İnan çok zorlanıyorlar hiç kolay değil ama sabır.Bu arada benim kızımın da ikizi vardı kaybettim.10 haftalıkken kanama ile düşük yaptım ama kızım tutundu çok şükür.bunu söylemiş miydim? hala içim yanar hazin bir hikaye.Bir gün anlatırım.Yaşadıklarım roman diyorum inanmıyorsunuz:(Allah kimseye yaşatmasın.Ayrı yumurta ikizleriydi.NNeyse kapatalım bu konuyu düşündükçe çok üzülüyorum.

cnm gecmiş olsunnn.üzücü bi durumm:(((
o da mı kızdıı belli olmuşmuyduu

arefi çözdüler canım ya , Elara abla ben yazıorum ben renginnn in kızıyım :D son numarasında kullandığı masa 8 cm boyundaymış o gazete numarası da sadece zaman kazanmak için yapılmış.gazete numarasından önce sormuştu aref hülya ali ve acun a. acun a bi yer hayal edin demiş ve acun Barbados demiş.Hülya ya oturduğu koltuk no.sunu sormuş sanırım o da 12 demiş.Ali ye de saati sormuş o da 14:42 demiş sanırım.Dedikten sonra direk gazete numarasına geçmiş.Arka tarafta da biri bi kağıda kocaman 'BARBADOS 12. 14:42 UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLI' yazmış.Aref masayı getirmelerini istemiş ama trabii diğerlerinin kağıtta bunların yazdığından haberleri yok.Masa geldiğinde yanına bi kız çağırmış ve ona kağıtı açarken yardım etmesini istemiş.masada da bi makine var.kağıtı çıkarırken kızı biraz kenara almış ve kağıtı hemen çekip çıkarmış.kağıtı yavaş yavaş açarken BARBADOS 12. 14:42 açıolırken ali yanlış söylemişim saat 14:52 ydi demiş. kağıdın devamını açınca UÇAĞINIZ 10 DK RÖTARLIDIR yazısını görünce de herkes şaşırmış tabii. :) yani ona uzaylı diyen de var. :D

hoşgeldinn öncelikle cnmm:)))
acıklamanda süper olmuşşş tşkelrr

OP
E

Elara

Misafir
kARDASIM sIKI yönetim ilan etti hayatta yapamam :sinir:

korkak tavukk:dill:

Aynen canım üniversitede okurken başlamışlardı:) ama erkeklerehep soğuk baktım,armutun çöpü üzümün sapı derken eşim çıktı karşıma iyi ki evlenmeyip beklemişim.aynıyız valla.

eşim benim ilk cıktıgım ve ilk elini tuttugum, ilk öptügüm kişidirrr
27 yaşıma kadar korudum kendimi bu anlamdaa.Allahta mukafatını verdi karşıma eşimi cıkardı diyorum kendi kendimee:eek:ys:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ben baykal su içiyorum

eneee ben okumadım bakayım hemennn

hahahha hiç sorma yaaa.yum dönemimde korkudan 1 hafta yaklaştırmıyorum yanıma kocişii
yada şapkaya dikkat ediyoruzz:eek:ys:

Kiz sapka dedinde gurbet aklima geldi cok sasirdimi acaba bunlar noldu diye dua ile gelen ogullarim diye yazi yazmis daha öncedende yazmamismiydi ayni yaziyi ben mi yanlis hatirliyom bide bi türlü delemedi kiz takkeyi.....Alem kizdi gurbet özledim bi ara onuda yoklayayim nasilsa alistim 3-4 sitede birden gezmeye....:3:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm gecmiş olsunnn.üzücü bi durumm:(((
o da mı kızdıı belli olmuşmuyduu

hoşgeldinn öncelikle cnmm:)))
acıklamanda süper olmuşşş tşkelrr

10 haftalıktı canım cinsiyeti belli olmamıştı.Klp atışlarını geç duymuştuk,1 hafta sonra kanamayla kaybettik.:( benimle hamile kalan bşir arkadaşımın bir kız bir erkek ikizleri oldu,hala içim yanar aklıma geldikçe...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

27 yaşıma kadar korudum kendimi bu anlamdaa.Allahta mukafatını verdi karşıma eşimi cıkardı diyorum kendi kendimee:eek:ys:

ne mutlu bize işallah kızlarımızda bizim gibi temiz kalırlar.Tabi ahlaklı yetiştirmek de çok önemli.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
eeeelllllllllooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşş ceeeeeeeeeetttttttvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeellllllllll yakışıklı tarafından rica etsem

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Aynennn limon sıkılmış soda.Abim de yengem de doktor,abim uzun yıllar araştırmış ve kadının vajeninin asitik olmasının erkek spermleri öldürdüğünü bu yüzden diyet yaptıklarını söylemişti bana aynı bildiğiniz gibi.yanlız karbonatlı duşu sormadım utanırım abimden ya onu bir ara yengeye sorayım.Burada değiller zaten bursadalar.telde sorarım.

Kiz o doktor abi bende olacakti ki bak ne utanma ne ar herseyi sorardim bacim tipta utanma olurmu ya ..........

Oy oy bide yazmiski Kocacigim sen olmasaydin ben evde kalirdim kiz o dua etsinki senin gibisini bulmus Allahin sansli kullarindanmis .....

canparçam çok küçük kızın ya nasıl yapcan osman doğarsa çok zor olacak ikizde zor olaacak allah yardımcın olsun

Cok seker bence arkadas gibi büyüyecekler belki ilk zamanlar zor olur ama sonradan cok rahatlik bak biz rahata kavustuk simdi yine basliyacaz keske benim kuzularimda tutunsaydi annelerinede beraber büyüselerdi...

10 haftalıktı canım cinsiyeti belli olmamıştı.Klp atışlarını geç duymuştuk,1 hafta sonra kanamayla kaybettik.:( benimle hamile kalan bşir arkadaşımın bir kız bir erkek ikizleri oldu,hala içim yanar aklıma geldikçe...

Canim cok üzücü bi durum bendede 2 defa oldu her ikisinin de 7 haftadan sonra kalpleri atmadigi icin alinmisti Rabbim simdiki yavrularimiza uzun ömür versin....

OP
E

Elara

Misafir
yok canım toz sodaa var ya onun içine limon sıkıp limonata yapıp içmiş maden suyunun içinde kalsiyum var die dikkatimi çekti

kız karbonat desenee, bende asitli sodadan bahsediyon sandımm
evet karbonatı suya katıp içeceginiz deneme yapacagınız ay
vardı özel mesajlardaa yazmıştım

Elaracım benim pıhtılaşma önleyici diyete bakabildin mi? müsait olduğunda bir ara bakarsan erkek diyetini etkiler mi bi fikir verirsen çok sevinirim.Acelesi yok uygun zamanda bakarsın olur mu?zahmet olcak sana.

tamam aldım mesajı ama okuyamadım.okurr yorum yaparımm

OP
E

Elara

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar