Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Kızlarr geldim geldimmm Elara varken utanırım ya soru cevaplamaya ben.Bu işin profösörü o,ben olsam olsam onun asistanı olurum.Hem pasta yaparım,hem dizi izlerim hem sizle muhabbet ederim herşey var bende dermişimmmmmm.Ama bildiklerimi tabi paylaşırım.elimden geldiğince.

yok cnm estf.
herkes bişiler paylaşsınki bilgilerimize yenilerini ekliyelim,benim bilmediklerimde vardı kızlardan ögrendimmm

Kiz sapka dedinde gurbet aklima geldi cok sasirdimi acaba bunlar noldu diye dua ile gelen ogullarim diye yazi yazmis daha öncedende yazmamismiydi ayni yaziyi ben mi yanlis hatirliyom bide bi türlü delemedi kiz takkeyi.....Alem kizdi gurbet özledim bi ara onuda yoklayayim nasilsa alistim 3-4 sitede birden gezmeye....:3:

gurbete cok ayıp oldu yaaa
önce oraya gittik sonra buraya geldikk
ama ezel ve bi kac kişi mesaj faceden emsaj atmışlar orası cok yavaş ve giriş yapamıyoruz diyee
ben mecburen buraya yönlendiridimm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kiz o doktor abi bende olacakti ki bak ne utanma ne ar herseyi sorardim bacim tipta utanma olurmu ya ..........

Oy oy bide yazmiski Kocacigim sen olmasaydin ben evde kalirdim kiz o dua etsinki senin gibisini bulmus Allahin sansli kullarindanmis .....

Cok seker bence arkadas gibi büyüyecekler belki ilk zamanlar zor olur ama sonradan cok rahatlik bak biz rahata kavustuk simdi yine basliyacaz keske benim kuzularimda tutunsaydi annelerinede beraber büyüselerdi...

Canim cok üzücü bi durum bendede 2 defa oldu her ikisinin de 7 haftadan sonra kalpleri atmadigi icin alinmisti Rabbim simdiki yavrularimiza uzun ömür versin....

Ben çok üzülüp ağlamıştım,doktorum üzülme rahim özürlü bebeği yabancıbir madde gibi görür atar demişti.herşeyde bir hayır var diyorum artık.amin canım.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Umut GEMISI kiz avatarini görünce ana yeni birisi gelmis dedim bide baktim sen kiz bende begenirim bu hatunu....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar bu resimdeki de benim ikizim.saçımı boyatmadan önce aynı böyleydim.üniversitede adım Aydan şenerdi...özelikle göz yapımız çok benzer.bir ara sahimi de görürsünüz işallah.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sadece saçlarım daha dalgalı ve daha açık renk bir de ben daha gencim hehehe:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar kızım uyandı emzireyim doymaz şimdi bir de gece maması yapıp yedireyim.sonra da yatarım.unutup cevaplayamadığım arkadaşlar olursa kusura bakmayın.yarın devam ederiz işallah.Allaha emanet olun.tatlı rüyalar görünnnn.öpüldünüz.

OP
E

Elara

Misafir
Oy oy bide yazmiski Kocacigim sen olmasaydin ben evde kalirdim kiz o dua etsinki senin gibisini bulmus Allahin sansli kullarindanmis .....

tşklerr cnmm.o anlamda kendimle gurur duyuyorum valla kimse kusura bakmasınn
ünv de de okudum ama flörtüm olmadı hiç.
gızzz ben açıkkenn cok asortiktimmm yanıma kimse yanaşamazdııı , burnum kafdagındaydıı kimseyee pas vermezdimm.:cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bu resimdeki de benim ikizim.saçımı boyatmadan önce aynı böyleydim.üniversitede adım Aydan şenerdi...özelikle göz yapımız çok benzer.bir ara sahimi de görürsünüz işallah.

aaaaaa ben bayılrım bu hatunaaa
gercek resmini albümünee yüklee bakalım ssanaa cok merak ettim vallaaa
bizde yükleriz sende bizi görürsün

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
tşklerr cnmm.o anlamda kendimle gurur duyuyorum valla kimse kusura bakmasınn
ünv de de okudum ama flörtüm olmadı hiç.
gızzz ben açıkkenn cok asortiktimmm yanıma kimse yanaşamazdııı , burnum kafdagındaydıı kimseyee pas vermezdimm.:cikolata:

Simdide burnun kaf daginda dermisim dayagi yermisim :sinir:

OP
E

Elara

Misafir
Evet Elara kurtulusun yok bu isin kiyisini kösesini anlat bize bakayim bizde ögrenelim .........:deli:
bacım senin herbişiyden haberin var ,cin gibi hatunsunn.kıyıyı köşyeidee bilecek kadar akıllısınn:gelbenimle:

Kızlar kızım uyandı emzireyim doymaz şimdi bir de gece maması yapıp yedireyim.sonra da yatarım.unutup cevaplayamadığım arkadaşlar olursa kusura bakmayın.yarın devam ederiz işallah.Allaha emanet olun.tatlı rüyalar görünnnn.öpüldünüz.

iyi geceelrrrr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bacım senin herbişiyden haberin var ,cin gibi hatunsunn.kıyıyı köşyeidee bilecek kadar akıllısınn:gelbenimle:

iyi geceelrrrr

Belki bilmeyenler vardir ay bu seye benzedi Momofla konusuyorduk ya orgazm konusunu her evde olan seyler demisti bende he he diyin kizlar demistim aklima geldi ya ...............:1:

OP
E

Elara

Misafir
Belki bilmeyenler vardir ay bu seye benzedi Momofla konusuyorduk ya orgazm konusunu her evde olan seyler demisti bende he he diyin kizlar demistim aklima geldi ya ...............:1:

:1: ay ne gülmüştüm ona yaa,
momofuda özledimm ona nasıl ulaşcaz yaa,o güzel bilgiler veriyorduu:uzgun:

OP
E

Elara

Misafir
ama haskena gercekten o konuyu genelde her karı koca yapıyorr ben hariç dermişimm:cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar