Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
yok sonra dereceye gerek kalmadı ateşim tavan yaptı :D anlarsın ya umuuuuuuuuutttt

asıl o dokuz ay görürsünüz siz gününüzü

canım yumurtam ne taraftaydı bilmiyorum ama benim yumurtlarken hep sol yumurtalığım ağrır ama doktora gittiğimde yumurta sağdaydı kısmet artık

günaydın miniciimmm 36,6 yazıyorum o zaman
ayrıca yazık olmuş adamın dudağına bu kadar zamandan sonra yedin adamı anlaşılan :gul:

kız acaba bebeğin cinsiyetı oluscakmıs su aralar ondan mı acaba hormonlar tavan yaptı

kızlar ben bugün ilk kez hamıle pantolonu giydimm çok rahatmış yaaa

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kime yazdıysam anladı ooo :hihi::hihi:

Gizli meseleler diyorsun....

niye kız :hihi: çok değiştim dimi ben :cokkomik:
kilo alacam diye korkuyorummm akşam kayısı alacamda :hihi:

Kiz ara ögün olarak tüket hic birsey olmaz bak ben ara ögün olarak kahvaltidan sonra 2 hurma öglen yemeginden sonra 2 kuru kayisi aksamda 2 kuru incir tüketiyorum ....Yani bu siralama bazen de degisiyor ama hic aksamiyor olmadi biraz fazla hareketli olursun ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Gizli meseleler diyorsun....

Kiz ara ögün olarak tüket hic birsey olmaz bak ben ara ögün olarak kahvaltidan sonra 2 hurma öglen yemeginden sonra 2 kuru kayisi aksamda 2 kuru incir tüketiyorum ....Yani bu siralama bazen de degisiyor ama hic aksamiyor olmadi biraz fazla hareketli olursun ....
bu sekılde guzel haskenacım ewet halısın cnm bende öle yapayım ben ara ogun apıyorum ama ıkı kayısı bı hurma seklınde oluyodu senınkı daha guzelmıs tskler cnm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar çoluk çocuk çoktan yaptı kahvaltıyı. Bende reglim bitti diye bir duş alayım dedim. Dun gece tam bittiğinden emin olamadım. Bu sabah baktım gelmiyor bende duşu alıp namaza başlayayım dedim. Sizinde aklınız fikriniz nerede:(

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kızlar çoluk çocuk çoktan yaptı kahvaltıyı. Bende reglim bitti diye bir duş alayım dedim. Dun gece tam bittiğinden emin olamadım. Bu sabah baktım gelmiyor bende duşu alıp namaza başlayayım dedim. Sizinde aklınız fikriniz nerede:(

valla ben günhaını aldım dedim bu kız gece işini halletti şimdide banyo yapıyo :hihi::hihi:
barıştınmı kocayla :cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
valla ben günhaını aldım dedim bu kız gece işini halletti şimdide banyo yapıyo :hihi::hihi:
barıştınmı kocayla :cokkomik:
Şekerim adam hiç kin tutmaz. Bana hiç benzemiyor. Sabah olunca herşeyi unutuyor. Eğer gündüz bozulmuşsa aramız 1 saate kalmaz konuşmaya başlar hiçbirşey olmamış gibi.
Birde dun sabah kalkmış sen gece niye yatağa geç geldin diyor. Valla bir içimden gelerek küsemiyorumda:(
Bu arada günahımı aldığın için çok teşekkür ederim, ancak benim hiç günahım yoktur. Acaba gene beni karıştırdın mı?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar