:gul::gul::gul:
günde kaç kayısı kaç hurma yiyosunuz??
Günaydın Hanımlar, uzun bir süreden sonra güneşli bir gün gördük ne güzel
yok sonra dereceye gerek kalmadı ateşim tavan yaptıanlarsın ya umuuuuuuuuutttt
asıl o dokuz ay görürsünüz siz gününüzü
canım yumurtam ne taraftaydı bilmiyorum ama benim yumurtlarken hep sol yumurtalığım ağrır ama doktora gittiğimde yumurta sağdaydı kısmet artık
günaydın miniciimmm 36,6 yazıyorum o zaman
ayrıca yazık olmuş adamın dudağına bu kadar zamandan sonra yedin adamı anlaşılan :gul:
Umut bu ne ya gülme smillerini alinti yapip sonrada gülme smili ile cevap veren tek hatunsun galiba...
sendemı yıyecen3 hurma ıkı kayısı 1 ıncır yıyorum ben
cnm dıyetısyen bıle verıyo kayısıyı gunde ıkı tane al al ye bısey olmaz ..neyse ben cıkıyorum kızlar ıslerımı yapayım hatmıserıfı okuyayım bıraz artık hadı opurum sızıniye kızçok değiştim dimi ben
kilo alacam diye korkuyorummm akşam kayısı alacamda
cnm dıyetısyen bıle verıyo kayısıyı gunde ıkı tane al al ye bısey olmaz ..neyse ben cıkıyorum kızlar ıslerımı yapayım hatmıserıfı okuyayım bıraz artık hadı opurum sızı
sen banyonu yaptınmı
kime yazdıysam anladı ooo
niye kızçok değiştim dimi ben
kilo alacam diye korkuyorummm akşam kayısı alacamda
bu sekılde guzel haskenacım ewet halısın cnm bende öle yapayım ben ara ogun apıyorum ama ıkı kayısı bı hurma seklınde oluyodu senınkı daha guzelmıs tskler cnmGizli meseleler diyorsun....
Kiz ara ögün olarak tüket hic birsey olmaz bak ben ara ögün olarak kahvaltidan sonra 2 hurma öglen yemeginden sonra 2 kuru kayisi aksamda 2 kuru incir tüketiyorum ....Yani bu siralama bazen de degisiyor ama hic aksamiyor olmadi biraz fazla hareketli olursun ....
ne banyosu kız hydr
Umut banyo yapan Teletubby di kiz BerniL degil karistirdin...
Kızlar çoluk çocuk çoktan yaptı kahvaltıyı. Bende reglim bitti diye bir duş alayım dedim. Dun gece tam bittiğinden emin olamadım. Bu sabah baktım gelmiyor bende duşu alıp namaza başlayayım dedim. Sizinde aklınız fikriniz nerede
Şekerim adam hiç kin tutmaz. Bana hiç benzemiyor. Sabah olunca herşeyi unutuyor. Eğer gündüz bozulmuşsa aramız 1 saate kalmaz konuşmaya başlar hiçbirşey olmamış gibi.valla ben günhaını aldım dedim bu kız gece işini halletti şimdide banyo yapıyo
barıştınmı kocayla
Şekerim adam hiç kin tutmaz. Bana hiç benzemiyor. Sabah olunca herşeyi unutuyor. Eğer gündüz bozulmuşsa aramız 1 saate kalmaz unutur.
Birde dun sabah kalkmış sen gece niye yatağa geç geldin diyor. Valla bir içimden gelerek küsemiyorumda