Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Günaydin fistik gurbet tickerdeki bebek kim kiz cok tatli MasaAllah...
bacimin kizi canim

ben burdayım gurbetimmmm
nasilsin canim benim
Yanlış hatırlamıyorsam yeğeniydi...

evet hafizan guvvetli canim
ayy camasir ykiyorum in cik in cik mahvoldum yaw öglene corba yapcam ugrasamam fazla birsey le yaaaa ne yapail persembeleri hafif yemek yapiyoum hem camasir hem yemk bunaliyorum ALlahtan faaliyet yok heee cocuklarin:3:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bacimin kizi canim

nasilsin canim benim

evet hafizan guvvetli canim
ayy camasir ykiyorum in cik in cik mahvoldum yaw öglene corba yapcam ugrasamam fazla birsey le yaaaa ne yapail persembeleri hafif yemek yapiyoum hem camasir hem yemk bunaliyorum ALlahtan faaliyet yok heee cocuklarin:3:

Şekerim ben senin yerinde olsam zaten yemek falan yapmazdım. Senin 1 dk boş yokki:)

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlarr
ütü yapıyorumm yazamıyorum

kızımın saclarını sıfıra vurdursammıı
varmı cocugunun sacını sıfıra vurdurup sac teli kalınlaşan yada gür cıkan???

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
slm kızlarr

Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
slm kızlarr

Slm canim
Ben inanmiyorum sacin gürlesecegine ben kizimda yaptirmadim ama görümcem kizina yaptirdi hemde 4 defa önce sifira vurdurttu sonrada jiletle kazitti ama hicbir faydasi olmadi .....Benim kizim 3,5 yasina kadar anne saci ile kaldi cok uzadi kivircik diye zor tarandigindan kisaltirdim ama hic sifira vurmadim ...

OP
E

Elara

Misafir
Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu mesajı okuyan senin sacını sıfıra vurdurcam sanırr ayoll

OP
E

Elara

Misafir
Slm canim
Ben inanmiyorum sacin gürlesecegine ben kizimda yaptirmadim ama görümcem kizina yaptirdi hemde 4 defa önce sifira vurdurttu sonrada jiletle kazitti ama hicbir faydasi olmadi .....Benim kizim 3,5 yasina kadar anne saci ile kaldi cok uzadi kivircik diye zor tarandigindan kisaltirdim ama hic sifira vurmadim ...

cnm bana da cok mantıklı gelmiyor
erkekler zamanında bi cok kez vurdurmuşlardır usturaya ama yok öle gür saclı erkekk,

kızımın sacları fena degil aslında.çinko verdim ben bu kış o cok fayda ettii.baya yeni sacı cıktıı
ama acabamı diyede sormadan edemiyorumm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız senin çocuğun benim çocuğum, ziyan etme yavruyu. O kuzunun saçı sıfırlamakla gürleşmez.
Bu arada eşimin arkadaşlarından biri saçı dökülmeye başlayınca sıfıra vurdurayımda dökülmeden kurtarayım saçımı düşüncesiyle kestirmiş saçları. Adamın bu sefer saçları eskisinden daha az saçı çıkmış.Resmen birkaç tüyle hayatına devam etmiş:D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm bana da cok mantıklı gelmiyor
erkekler zamanında bi cok kez vurdurmuşlardır usturaya ama yok öle gür saclı erkekk,

kızımın sacları fena degil aslında.çinko verdim ben bu kış o cok fayda ettii.baya yeni sacı cıktıı
ama acabamı diyede sormadan edemiyorumm

Benim görümcemin kizininsonradan gelen saci daha koyuydu tek fark bu yine de seyrek saclari var kizinin...

OP
M

minietek

Misafir
slm kızlarr

ben çevremdekı herkese söyluyorum vurdurun dıye valal ben sacımı kestırsem dökülme azalıyo kımbılır kazıtsam ne olur kı bebeklerde hücreler daha sağlıklı taze
bence vurdur elara ne kaybedersınn şimdı vurdur 1,5-2 aya baya uzar anca zaten yaz gelcek dısarı rahat rahat cıkartırsın

OP
M

minietek

Misafir
Kız senin çocuğun benim çocuğum, ziyan etme yavruyu. O kuzunun saçı sıfırlamakla gürleşmez.
Bu arada eşimin arkadaşlarından biri saçı dökülmeye başlayınca sıfıra vurdurayımda dökülmeden kurtarayım saçımı düşüncesiyle kestirmiş saçları. Adamın bu sefer saçları eskisinden daha az saçı çıkmış.Resmen birkaç tüyle hayatına devam etmiş:D

kız o adamın hücrelerı ölmüşştür çocukların öle mıı

ben kestırıcem her yazz kendısı bılerek ıstemeyene kadar aklı erene kadar benım saclarım çok seyrek ve ınce tellı ve dökülmede çok oldu bu pko lanet bı hastalık benı çirkınlestırdıı

hamıle kaldıktan sonra daha da cırkın hıssedıyoruumm yaa göbek çıktı ıyıceee 2-3 ay sonra yaz gelıyo şişcem zatennnnnn offff yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar