Kız Umut bak bir önceki mesajımda düzenleme yaptım))
gördüm gördümmm
ne güzel günahın yokmuş işte
Kız Umut bak bir önceki mesajımda düzenleme yaptım))
kız acaba bebeğin cinsiyetı oluscakmıs su aralar ondan mı acaba hormonlar tavan yaptı
kızlar ben bugün ilk kez hamıle pantolonu giydimm çok rahatmış yaaa
biliyorum kızlarrrr teletuby olduğunu şaka yaptım size işte:1::1:
vallah cinsiyeti nr olur bilmem ama çok azgın olucak demekki![]()
![]()
nerde benim dondurma külahıııııııımmm![]()
![]()
:gul: :gul:
vallah cinsiyeti nr olur bilmem ama çok azgın olucak demekki![]()
![]()
nerde benim dondurma külahıııııııımmm![]()
![]()
:gul: :gul:
Kızlar çoluk çocuk çoktan yaptı kahvaltıyı. Bende reglim bitti diye bir duş alayım dedim. Dun gece tam bittiğinden emin olamadım. Bu sabah baktım gelmiyor bende duşu alıp namaza başlayayım dedim. Sizinde aklınız fikriniz nerede
bu sekılde guzel haskenacım ewet halısın cnm bende öle yapayım ben ara ogun apıyorum ama ıkı kayısı bı hurma seklınde oluyodu senınkı daha guzelmıs tskler cnm
Ezel kiz su karbonat testini yapsan erken mi ?
Hele bir mutfağa gireyim, bakalım yemek için neler yapacağım.
bence o tutmuyo haskenacığımm
bende kabarmıştı çünkü
Ay banada bi fikir versene bugün ne yemek yapasim ne yiyesim var ama kocis ve kizim icin mecbur yapacam ...
Ya bana daha denemek kismet olmadida ....Dogruluk payi varmi diye bakayim dedim...
Ay banada bi fikir versene bugün ne yemek yapasim ne yiyesim var ama kocis ve kizim icin mecbur yapacam ...
Ya bana daha denemek kismet olmadida ....Dogruluk payi varmi diye bakayim dedim...
dün bırı yazmıstı ondan kopya çekerek bugun ıcın sulu köfte yaptım eşim pılav da ısrar etmezse onuda yapmam[sıze="3"]
ay banada bi fikir versene bugün ne yemek yapasim ne yiyesim var ama kocis ve kizim icin mecbur yapacam ...
Ya bana daha denemek kismet olmadida ....dogruluk payi varmi diye bakayim dedim...[/sıze]
senin deneme ne zamannnn
sana bi fikir bende
akşam yemeğim azdı bende aynına karışık kızartma yaptım ama tabiki en çokda patates kızartması üzerinede bol domates sosu yaptım acılı azcıkta sarımsakkk :cikolata::cikolata::cikolata:
yerken hatta aklıma geldi bu erkek diyeti tam bana göre
patatesi hayatımdann çıkaramazdım herhalde çok yiyoruz biz
slmlarrrrrrrrrr:1:
ne var neyokkkkkkk anam kimi dus yapiyr kimi yemek yapiyor kimde camasir yikiyor herkes mesgul
yawwwwwww:cikolata:
[sıze="3"]ezel kiz su karbonat testini yapsan erken mi ?[/sıze]
[sıze="3"]
hehe olsun olsun ahlaklı olsun da azgın olsun
korbonat testını ezel bılıyosun yap ama bende hiç köpürmedı yanı sadece ona güvenmezsın zaten[/sıze]
[sıze="3"]
bence o tutmuyo haskenacığımm
bende kabarmıştı çünkü[/sıze]
slmlarrrrrrrrrr:1:
ne var neyokkkkkkk anam kimi dus yapiyr kimi yemek yapiyor kimde camasir yikiyor herkes mesgul
yawwwwwww:cikolata:
Günaydin fistik gurbet tickerdeki bebek kim kiz cok tatli MasaAllah...