Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kızlar çoluk çocuk çoktan yaptı kahvaltıyı. Bende reglim bitti diye bir duş alayım dedim. Dun gece tam bittiğinden emin olamadım. Bu sabah baktım gelmiyor bende duşu alıp namaza başlayayım dedim. Sizinde aklınız fikriniz nerede:(

E sen bu gece yine dus alirsin bacim dükkanin acilisi serefine....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bu sekılde guzel haskenacım ewet halısın cnm bende öle yapayım ben ara ogun apıyorum ama ıkı kayısı bı hurma seklınde oluyodu senınkı daha guzelmıs tskler cnm

Canim benimki daha kalorili oluyor ama ben ya ana ögünden kisiyom yada hareketimi fazla yapiyom dengelemek icin ama hurma,kuru kayisi,kuru incir saglik icin de önemli devamli yenmesi gerekli bence....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ay banada bi fikir versene bugün ne yemek yapasim ne yiyesim var ama kocis ve kizim icin mecbur yapacam ...

Ya bana daha denemek kismet olmadida ....Dogruluk payi varmi diye bakayim dedim...

sana bi fikir bende :hihi:
akşam yemeğim azdı bende aynına karışık kızartma yaptım ama tabiki en çokda patates kızartması üzerinede bol domates sosu yaptım acılı azcıkta sarımsakkk :cikolata::cikolata::cikolata:
yerken hatta aklıma geldi bu erkek diyeti tam bana göre :hihi:
patatesi hayatımdann çıkaramazdım herhalde çok yiyoruz biz

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

ay banada bi fikir versene bugün ne yemek yapasim ne yiyesim var ama kocis ve kizim icin mecbur yapacam ...

Ya bana daha denemek kismet olmadida ....dogruluk payi varmi diye bakayim dedim...
[/sıze]
dün bırı yazmıstı ondan kopya çekerek bugun ıcın sulu köfte yaptım eşim pılav da ısrar etmezse onuda yapmam

tek çeşit yeter bence abartmaya gerek en önemlısı benı yormaya gerek yok su ara yeter dıme kızlar sebzesı etı ıcınde ee zaten sulu yanına yoğurt yeter

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
senin deneme ne zamannnn

Canim sat 03.04 bakalim ne zaman yum. gecen ay gec regl oldum ya bu ay ovulasyon testi ile takip yapacam cünkü bu ay düzenim bozuldu ya doktora ne zaman gidecem bilmiyorum cok pahaliya malolur eger olmazsa bi dahaki ay doktorda takip yaptiracam...

sana bi fikir bende :hihi:
akşam yemeğim azdı bende aynına karışık kızartma yaptım ama tabiki en çokda patates kızartması üzerinede bol domates sosu yaptım acılı azcıkta sarımsakkk :cikolata::cikolata::cikolata:
yerken hatta aklıma geldi bu erkek diyeti tam bana göre :hihi:
patatesi hayatımdann çıkaramazdım herhalde çok yiyoruz biz

Süper fikir esimde kizimda kizartmaya bayilir....

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slmlarrrrrrrrrr:1:
ne var neyokkkkkkk anam kimi dus yapiyr kimi yemek yapiyor kimde camasir yikiyor herkes mesgul
yawwwwwww:cikolata:

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="3"]ezel kiz su karbonat testini yapsan erken mi ?[/sıze]

[sıze="3"]

hehe olsun olsun ahlaklı olsun da azgın olsun

korbonat testını ezel bılıyosun yap ama bende hiç köpürmedı yanı sadece ona güvenmezsın zaten
[/sıze]

[sıze="3"]

bence o tutmuyo haskenacığımm
bende kabarmıştı çünkü:hihi:[/sıze]

bende güvanmiyorum artık karbonat testine

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Haskenacım, ben mercimek corbası birde peynirli makarna yaptım. Birde patlıcan közledim canım. Bugünde böyle olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar