rabbim hepinize versin inşallah bir ogluş kızlar
Naber canım? Herkes oğlan istemiyor, gönlümüzdekileri versin diyeyim bende.
rabbim hepinize versin inşallah bir ogluş kızlar
amin canım aminrabbim hepinize versin inşallah bir ogluş kızlar
elara ben hakedıyorum o zmaan canımmm dımııı
bende yaprağı tubyy ı rengın ve bernıl ı kızlarıyla bırlıkte herkesı görmek istiyorum gördün demeyın hatırlamıyorum valla
allah senıı varyaa maşallah derız merak etme
kızz bende bu hafta tam bır atak oldu en son dun gece 2,30 da isteksızlıgım tamamen gıttı benımm artık ne kadar hırslıysam kociş dudağına bakıp söylenıodu
varyaa müşterı var kız ıcerde boğuk boğuk guldum tutamadım kendımı kız senın işin yok mu doğru ölç bır kere ölç bence 36,6 yaz barı
kız sende az değilsinnnn
günaydıınnn kızlarrrrrrrrr
elara ben hakedıyorum o zmaan canımmm dımııı
bende yaprağı tubyy ı rengın ve bernıl ı kızlarıyla bırlıkte herkesı görmek istiyorum gördün demeyın hatırlamıyorum valla
allah senıı varyaa maşallah derız merak etme
kızz bende bu hafta tam bır atak oldu en son dun gece 2,30 da isteksızlıgım tamamen gıttı benımm artık ne kadar hırslıysam kociş dudağına bakıp söylenıodu
varyaa müşterı var kız ıcerde boğuk boğuk guldum tutamadım kendımı kız senın işin yok mu doğru ölç bır kere ölç bence 36,6 yaz barı
sen bence dereceyi alsaydın işe gelirken sürekli ölçerdin tövbe tövbe
ya ilk kalkıp ölçtüğünü yaz
sonra bi daha bidaha niye ölçüyonnnn
İnşallah bu ay Ezelden kurtulacağız diye umut ediyorum, ondan sonra bir 9 ay daha var tabi
canım yumurtam ne taraftaydı bilmiyorum ama benim yumurtlarken hep sol yumurtalığım ağrır ama doktora gittiğimde yumurta sağdaydı kısmet artıkAh ah bilmezmiyim ben o anne rüyalarini direk soramazlarda rüyamda gördüm yok su rüyasinda görmüs derler hadi insaAllah hamissindir ne taraftan yum.farketmismiydin....
Naber canım? Sen gene gececimiydin?
kıa sen bizim işi ne yaptınnnn????
sizin arkadaş geldi gitti galiba istanbula
Kız Haskena, Osmanın annesi duyarsa "osmanlık yapma" lafını gücenir bak
valla ben cok dıkatlı degılım sen tanırsan artık bılemem cancazım
ben kız istiyom tabiii rabbim hayırlısını versin eli ayagı düzgün olsunda
kız dusun eskı aparmanımda dun teyze vardı ıkı sene oluyo ordan cıkalı kadın slm verdı baktım kadına dedım tanıyamadım sızı dıyokı komsunuzu ne cabukunuttuz o zaman geldı aklıma valla kızinanmıyorum bernil sanakız başkası olsa tanımayabilirimde seni tanırım heralde ya,ama senin yüzün biraz uzaktı,yinede tanırım gibi geliyo
Kızlar ben bir duş alayım, çok yazmayın ltfen...
kız dusun eskı aparmanımda dun teyze vardı ıkı sene oluyo ordan cıkalı kadın slm verdı baktım kadına dedım tanıyamadım sızı dıyokı komsunuzu ne cabukunuttuz o zaman geldı aklıma valla kız
Kızlar ben bir duş alayım, çok yazmayın ltfen...
senin çoluk çocuk kahvaltı evi toparlama derdin yokmu
gidiyo sabah sabah duş almaya
rengın hındıbag ıkı kayısı ıkı hurmamı yemekıcmek uzereyım cnm yedınmı sen