Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
rabbim hepinize versin inşallah bir ogluş kızlar
amin canım amin

elara ben hakedıyorum o zmaan canımmm dımııı

bende yaprağı tubyy ı rengın ve bernıl ı kızlarıyla bırlıkte herkesı görmek istiyorum gördün demeyın hatırlamıyorum valla

allah senıı varyaa maşallah derız merak etme

kızz bende bu hafta tam bır atak oldu en son dun gece 2,30 da isteksızlıgım tamamen gıttı benımm artık ne kadar hırslıysam kociş dudağına bakıp söylenıodu

varyaa müşterı var kız ıcerde boğuk boğuk guldum tutamadım kendımı kız senın işin yok mu doğru ölç bır kere ölç bence 36,6 yaz barı

kız sende az değilsinnnn :hihi:

günaydıınnn kızlarrrrrrrrr

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elara ben hakedıyorum o zmaan canımmm dımııı

bende yaprağı tubyy ı rengın ve bernıl ı kızlarıyla bırlıkte herkesı görmek istiyorum gördün demeyın hatırlamıyorum valla

allah senıı varyaa maşallah derız merak etme

kızz bende bu hafta tam bır atak oldu en son dun gece 2,30 da isteksızlıgım tamamen gıttı benımm artık ne kadar hırslıysam kociş dudağına bakıp söylenıodu

varyaa müşterı var kız ıcerde boğuk boğuk guldum tutamadım kendımı kız senın işin yok mu doğru ölç bır kere ölç bence 36,6 yaz barı

günaydın cnm,sen görmemişmiydin bizi,sonra bidaha yüklerim tatlım

OP
E

_eZeL_

Misafir
sen bence dereceyi alsaydın işe gelirken sürekli ölçerdin tövbe tövbe:hihi::hihi:
ya ilk kalkıp ölçtüğünü yaz
sonra bi daha bidaha niye ölçüyonnnn

yok sonra dereceye gerek kalmadı ateşim tavan yaptı :D anlarsın ya umuuuuuuuuutttt

İnşallah bu ay Ezelden kurtulacağız diye umut ediyorum:D, ondan sonra bir 9 ay daha var tabi:D

asıl o dokuz ay görürsünüz siz gününüzü

Ah ah bilmezmiyim ben o anne rüyalarini direk soramazlarda rüyamda gördüm yok su rüyasinda görmüs derler hadi insaAllah hamissindir ne taraftan yum.farketmismiydin....
canım yumurtam ne taraftaydı bilmiyorum ama benim yumurtlarken hep sol yumurtalığım ağrır ama doktora gittiğimde yumurta sağdaydı kısmet artık

günaydın miniciimmm 36,6 yazıyorum o zaman
ayrıca yazık olmuş adamın dudağına bu kadar zamandan sonra yedin adamı anlaşılan :gul:

OP
C

ceylanım

Misafir
ben kız istiyom tabiii rabbim hayırlısını versin eli ayagı düzgün olsunda

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
valla ben dun gece kuzenım vardı zarla zor ona yuklettım resmı buyk dıyo kesdı felan baya ugrastı kendım hayatta yapamam heralde o olmadan ya

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kıa sen bizim işi ne yaptınnnn????
sizin arkadaş geldi gitti galiba istanbula :hihi:

Yok gelmedi kiz daha ben sana özelden yaz demedimmi birsey yazmamistin birde Elara dediki siparis verdi Umut takviyeleri diye istedigin varsa yaz özele 12-18 Nisan arasi gelecek....:elis:

Kız Haskena, Osmanın annesi duyarsa "osmanlık yapma" lafını gücenir bak:)

Kiz o beni bilir beni hic bir lafima gücenmez ....Yerim ben o Osmanida Osmanin anasinida....:huhuu:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Nedenben, Allah yardımcın olsun canım, insanın dengesi bozuluyor gece gündüz karışınca...
Ceylanım, Rabbim dileğini kabul etsin canım.
Ezel, zaten senden kurtuluş olmadığı belli, sen gebe kal hayırlıysa pırtlada biz sana katlanırız cnm:D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inanmıyorum bernil sana:cokkomik:kız başkası olsa tanımayabilirimde seni tanırım heralde ya,ama senin yüzün biraz uzaktı,yinede tanırım gibi geliyo:cokkomik:
kız dusun eskı aparmanımda dun teyze vardı ıkı sene oluyo ordan cıkalı kadın slm verdı baktım kadına dedım tanıyamadım sızı dıyokı komsunuzu ne cabukunuttuz o zaman geldı aklıma valla kız:cokkomik::cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın hındıbag ıkı kayısı ıkı hurmamı yemekıcmek uzereyım cnm yedınmı sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar