Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
minieteeeekkkkkkkk burdamısııııııııınnnn_?

benim sabah ilk ölçtüm ateşim 36,5 çıktı sonra tekrar ölçtüm 36,7 çıktı terkrar ölçtüm 36,6 çıktı böyle saat 7,10 dan başlayarak 7,40 ka kadar yataktan hiç kalkmadan ölçmeye devam ettim çoğunlukla 36,8 ve 36,6 çıktı en son ölçtüğümdede 36,9 sonrada 37 çıktı sence benim ateşim kaç çıkmış olabilir :gul::gul::gul: ben bu ff'ye ateşimi kaç yazayım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

benim sabah ilk ölçtüm ateşim 36,5 çıktı sonra tekrar ölçtüm 36,7 çıktı terkrar ölçtüm 36,6 çıktı böyle saat 7,10 dan başlayarak 7,40 ka kadar yataktan hiç kalkmadan ölçmeye devam ettim çoğunlukla 36,8 ve 36,6 çıktı en son ölçtüğümdede 36,9 sonrada 37 çıktı sence benim ateşim kaç çıkmış olabilir :gul::gul::gul: ben bu ff'ye ateşimi kaç yazayım

sen bence dereceyi alsaydın işe gelirken sürekli ölçerdin tövbe tövbe:hihi::hihi:
ya ilk kalkıp ölçtüğünü yaz
sonra bi daha bidaha niye ölçüyonnnn

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar yeminle dün gece resmimi aradım, tam yüzümü gösteren adam akıllı bir resim bulamadım.
Bernilcim üzülme sanada atayım o mesajı...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

bende benimine tutarsız diyodum :cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin canlarim nasilsiniz bugün yeni gün yeni Umutlar getirsin size.....(Umut canim burada bahsettigim Umut sen degilsin Osmanlik yapma)

bilmiyorum ki rengin günler bir geçse yapıcam gebelik testi ama şimdi yapsamda çıkmaz
bide annemle dün akşam telefonla konuşurken beni rüyasında hamile gördüğünü söyledi

Ah ah bilmezmiyim ben o anne rüyalarini direk soramazlarda rüyamda gördüm yok su rüyasinda görmüs derler hadi insaAllah hamissindir ne taraftan yum.farketmismiydin....

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Günaydin canlarim nasilsiniz bugün yeni gün yeni Umutlar getirsin size.....(Umut canim burada bahsettigim Umut sen degilsin Osmanlik yapma)

Ah ah bilmezmiyim ben o anne rüyalarini direk soramazlarda rüyamda gördüm yok su rüyasinda görmüs derler hadi insaAllah hamissindir ne taraftan yum.farketmismiydin....

kıa sen bizim işi ne yaptınnnn????
sizin arkadaş geldi gitti galiba istanbula :hihi:

OP
M

minietek

Misafir
tşkler cnm

anlamadım cnm?

sen başka resimleri haket öncee cicimm
senin iki resmini gördüm
biri gelinliklee daha kadın olmamış halin
digeri uzaktann bi resimm hiç biyerin belli degildii
sen benim aynı resimlerimi tekrar gördügün için sevin bence :D
elara ben hakedıyorum o zmaan canımmm dımııı
Yaprak kızlarında sende çok şekersiniz. Çok zarif çıkmışsınız.
bende yaprağı tubyy ı rengın ve bernıl ı kızlarıyla bırlıkte herkesı görmek istiyorum gördün demeyın hatırlamıyorum valla
egem eşinde kardeşim olsun hoşmuş cnm
birbiirinize yakışmışsınız,mutlulugunuz daim olsun inş

bende kocişi koyayım dicem ama nazar olur diye korkuyomm :kptmya:
allah senıı varyaa maşallah derız merak etme
:

kıskanç karılar :hihh::hihh::hihh::hihh:
kızz bende bu hafta tam bır atak oldu en son dun gece 2,30 da isteksızlıgım tamamen gıttı benımm artık ne kadar hırslıysam kociş dudağına bakıp söylenıodu

varyaa müşterı var kız ıcerde boğuk boğuk guldum tutamadım kendımı kız senın işin yok mu doğru ölç bır kere ölç bence 36,6 yaz barı

günaydıınnn kızlarrrrrrrrr

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

günaydın cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar