ewet bugunbende umutlıyım bakalım ıns gelırbence bugün geir öğle üzeri bana perşembe gelmişti
ewet bugunbende umutlıyım bakalım ıns gelırbence bugün geir öğle üzeri bana perşembe gelmişti
canım bilmiyorum ama benim kaç gündür durmadan sol ksığım ağrıyor fiki fiki sırasında da çok ağrıdı
tubyy hadi cnm ya sende resmini koysana
Kızlar gunaydın, kim var bakalım? Dökülün!
günaydın cnm hg gülen yüzz
kız sen ciddi ciddi hamilemisin yoksa:ilknur:
minieteeeekkkkkkkk burdamısııııııııınnnn_?
benim sabah ilk ölçtüm ateşim 36,5 çıktı sonra tekrar ölçtüm 36,7 çıktı terkrar ölçtüm 36,6 çıktı böyle saat 7,10 dan başlayarak 7,40 ka kadar yataktan hiç kalkmadan ölçmeye devam ettim çoğunlukla 36,8 ve 36,6 çıktı en son ölçtüğümdede 36,9 sonrada 37 çıktı sence benim ateşim kaç çıkmış olabilir :gul::gul::gul: ben bu ff'ye ateşimi kaç yazayım
minieteeeekkkkkkkk burdamısııııııııınnnn_?
benim sabah ilk ölçtüm ateşim 36,5 çıktı sonra tekrar ölçtüm 36,7 çıktı terkrar ölçtüm 36,6 çıktı böyle saat 7,10 dan başlayarak 7,40 ka kadar yataktan hiç kalkmadan ölçmeye devam ettim çoğunlukla 36,8 ve 36,6 çıktı en son ölçtüğümdede 36,9 sonrada 37 çıktı sence benim ateşim kaç çıkmış olabilir :gul::gul::gul: ben bu ff'ye ateşimi kaç yazayım
bilmiyorum ki rengin günler bir geçse yapıcam gebelik testi ama şimdi yapsamda çıkmaz
bide annemle dün akşam telefonla konuşurken beni rüyasında hamile gördüğünü söyledi
siz bernille tanıştınızmıı?
Günaydin canlarim nasilsiniz bugün yeni gün yeni Umutlar getirsin size.....(Umut canim burada bahsettigim Umut sen degilsin Osmanlik yapma)
Ah ah bilmezmiyim ben o anne rüyalarini direk soramazlarda rüyamda gördüm yok su rüyasinda görmüs derler hadi insaAllah hamissindir ne taraftan yum.farketmismiydin....
elara ben hakedıyorum o zmaan canımmm dımıııtşkler cnm
anlamadım cnm?
sen başka resimleri haket öncee cicimm
senin iki resmini gördüm
biri gelinliklee daha kadın olmamış halin
digeri uzaktann bi resimm hiç biyerin belli degildii
sen benim aynı resimlerimi tekrar gördügün için sevin bence
bende yaprağı tubyy ı rengın ve bernıl ı kızlarıyla bırlıkte herkesı görmek istiyorum gördün demeyın hatırlamıyorum vallaYaprak kızlarında sende çok şekersiniz. Çok zarif çıkmışsınız.
allah senıı varyaa maşallah derız merak etmeegem eşinde kardeşim olsun hoşmuş cnm
birbiirinize yakışmışsınız,mutlulugunuz daim olsun inş
bende kocişi koyayım dicem ama nazar olur diye korkuyomm
kızz bende bu hafta tam bır atak oldu en son dun gece 2,30 da isteksızlıgım tamamen gıttı benımm artık ne kadar hırslıysam kociş dudağına bakıp söylenıodu:
kıskanç karılar :hihh::hihh::hihh::hihh:
varyaa müşterı var kız ıcerde boğuk boğuk guldum tutamadım kendımı kız senın işin yok mu doğru ölç bır kere ölç bence 36,6 yaz barıminieteeeekkkkkkkk burdamısııııııııınnnn_?
Günaydin canlarim nasilsiniz bugün yeni gün yeni Umutlar getirsin size.....(Umut canim burada bahsettigim Umut sen degilsin Osmanlik yapma)
Ah ah bilmezmiyim ben o anne rüyalarini direk soramazlarda rüyamda gördüm yok su rüyasinda görmüs derler hadi insaAllah hamissindir ne taraftan yum.farketmismiydin....
valla ben cok dıkatlı degılım sen tanırsan artık bılemem cancazımeveeeeeeeeeeeet çok şükür,markette buluşuruz artıkşaka bi yana görsek tanırız birbirimizi dimi bernil