Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
kızlaaar ben geldim...nasılsınızzz...çok özlemişim burayıı..
giremedim nete 10 gündür doğru dürüst...
yaa sayfa coşmuşşşş...ben nasıl okuyacam geçmişi....:ayk::ayk:
neyse bi göz atıyım barii...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena yeni farkettim kız 3,5 -4 saat nasıl yürüdün

Canim hic abartisiz bak sana yazayim saat 08:30 da kizimi yuvaya biraktim sonra arkadasa kahvaltiya gittim saat 12 :40 da arkadasin evinden ciktik o magaza senin bu magaza benim gezdik (sirf yürüyerek) ve oradan direkt kizimi aldim yuvadan saat 16:00 da hesapla ne kadar yürümüs oluyorum ama ayaklarim cok kötü agriyor uydum bi seytana (arkadasa) yürüdüm yoksa ben günde sadece 1 saat yaparim spor, fazlasinin agir oldugunu düsünüyorum...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlaaar ben geldim...nasılsınızzz...çok özlemişim burayıı..
giremedim nete 10 gündür doğru dürüst...
yaa sayfa coşmuşşşş...ben nasıl okuyacam geçmişi....:ayk::ayk:
neyse bi göz atıyım barii...

Hosgeldin cici sen oku gel biz buradayiz bekleriz seni sohbette....

Tepki
11
çok sağolun cnm arkadaşlarım bnm Rabbim gelip geçici hastalık versin çekene çok sabır versin çok zor...Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşaallah.... inanın öyle özlemişimki burayı bana cvp yazıyosunuzya öyle hoşuma gidiyo öyle heyecanlanıyorumki farkında olmadan sırıtıyormuşum eşimde bana gülüyo kendi kendine niye gülüyosun diye

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ben çıkıyorum erken kalkıtorum :1: pilim bitti herkese iyi geceler elera cnm yarın okurum cevabını
ıyı geceler cnm bende yatacam valla erken kalkınca oturamıyoz aksamları
Canim hic abartisiz bak sana yazayim saat 08:30 da kizimi yuvaya biraktim sonra arkadasa kahvaltiya gittim saat 12 :40 da arkadasin evinden ciktik o magaza senin bu magaza benim gezdik (sirf yürüyerek) ve oradan direkt kizimi aldim yuvadan saat 16:00 da hesapla ne kadar yürümüs oluyorum ama ayaklarim cok kötü agriyor uydum bi seytana (arkadasa) yürüdüm yoksa ben günde sadece 1 saat yaparim spor, fazlasinin agir oldugunu düsünüyorum...
oh massallah cnm fazlasıda zarar haklısın 1 saat cok ıdeal bencede

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hımm tamam cnm o zaman o şeytana bende uyuyorum bazan çok seviyorum öyle gezmeyi bende ama çok yoruluyo insan dimi ayakların nasıl ağrımıştır:dertli:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlarr benim minikk kuzuu daha uyumadıı onunla ilgileniyorumm
yatırcam birazdan ozaman cvp yazarım sizee

Kiz Elara bu ne ya bittim bu oglana bu arada hepimizin gönlündende mavis ogluslar geciyor hepimizin imzasindaki ogluslar mavis mavis bakiyor ....Ama bu ihtimal sadece sende var...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slm kızlar ne habersiniz geçmişe bakamadım daha boncuktan varmı bi haber dua işi noldu dağıttınızmı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ıyı geceler cnm bende yatacam valla erken kalkınca oturamıyoz aksamları

oh massallah cnm fazlasıda zarar haklısın 1 saat cok ıdeal bencede

Bencede 1 saat yeterli cünki fazla yapinca diger güne enerji kalmiyor ve düzenli yapilamiyor spor faydasindan cok zarari oluyor uzun yapmanin....

hımm tamam cnm o zaman o şeytana bende uyuyorum bazan çok seviyorum öyle gezmeyi bende ama çok yoruluyo insan dimi ayakların nasıl ağrımıştır:dertli:

Ay hic sorma ayaklarimin alti cok aciyor ...........Bu gece uyku yok bana ben yorulunca uyku tutmaz beni herisim gibi buda ters baskasi yorulunca uyur ben uyuyamam...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hadı ben cıkıyom cnm arkadaslarım hepınızı allaha emanet edıyom rabbım bu gecenın yuzusuyu hurmetıne hepımıze sehzadelerımızı en yakın zamanda verır ıns..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ben de seven seas kullandım şimdi bebişime de veriyorum çocuklar için portakallı olanından.

benim bebeğim ewvet şurubunu vereim onun ama kustu midesine dokundu.şimdilik mamalarının içine badem ve ceviz çekilmiş olarak bir çay kaşığı katıyorum.doktorumun önerisi...o da aynı görevi görüyor canım.
Ayrıca hürrem nilaya katılıyorum somon balığını ben az yağda ya da fırın poşetinde yapoardım hamileyken sn de öyle yapabilirsin.

OP
E

Elara

Misafir
tesekür ederm canım peki bu hapı kullanırken süt ve süt ürünlernden br kaç saat uzak kalmam gerekiomu

ben kızıma meyvesiyle birlikte veriyorum balık yagını
balık yagı yemkelrle birlikte alınması öneriliyorr
yogurt ve süt le birlikte alındıgında zararlı olacagına dair bişi duymadım.ama sen yinede onlarla birlikte alma istersen
en az 1-2 saat gecsin aradan

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Slm kızlar ne habersiniz geçmişe bakamadım daha boncuktan varmı bi haber dua işi noldu dağıttınızmı

Hosgeldin fistik .............

Bendede var şekerim benim büyük kız maviş baba tarafıfımızda çok maviş var :1::1::1:

Kiz benim ben Haskena biliyom senin büyügün mavis oldugunuda senin imzanda bebek resmi yok ya olanlar icinde dedim insaAllah senin Sehzaden de mavis olur....

Niye kimseden ses çıkmıyo nerde bu millet napıyonuss nereye daldınız

Buradayim ya kiz sana msj yaziyom...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar