Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara ne yaptın kızın uyudu heralde.Özelşine bir mesaj yazdım müsait olduğunda bakarsan sevinirim.mesaj kutun çok doludur senin şimdi.) hayranların boş bırakmaz seni,ondan söylemek istedim canım.
Bu arada potasyum hapının bir yan etkisi var mı Elarq bilgin var mı?UZUN KULLANIM KALP KRİZİNİ TETİKLER DEDİ BİR ARKADAŞIM DA(SİTEDEN DEĞİL) KORKTUM BİRAZ.Bİ ARAŞTIRSAK MI Kİ?

Tepki
11
konularaa dalabilmek içinde gecmişten haberdar olmak lazım bu da aklında bulunsun :)

boncuk arkadaşımızın bi rahatsızlıgı var haberin var dimi.
onun için 4444 kere salatı tefriciye duası okumayı düşünüyoruzz
okumak isteyenlerin listesini yaptımm.ilk sayfada varr
kişi sayısı belli oluncaa okuncak dua sayısını paylaştırcam

elaracım bende okumak istiyorum cnm benide eklermisin bu arada boncuğun son durumu nasıl bebişi erkekmiş onu öğrendim ama bacağı nasıl oldu nesi varmış dr ciddi bişi olabileceğini söylemişti en son nesi varmış allah acil şifasını versin inşaallah

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara sahi sana bişey sorcam bugün diş doktoruna gittim..dişimde 3 dolgu oldugunu ve dolguyu yaparken anestesi uygulayacagını söyledi....deneme öncesi bi sakıncası olurmu sence???

ya ben de dişle uğraşıyorum,iki tane ağrıkesici üstüste attım ağrı dinmiyor of ya nedir bu dişten çektiğimiz?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara sahi sana bişey sorcam bugün diş doktoruna gittim..dişimde 3 dolgu oldugunu ve dolguyu yaparken anestesi uygulayacagını söyledi....deneme öncesi bi sakıncası olurmu sence???

hamile kalmadan diş işini hallet canım yoksa hamilelikte yaptıramazsın ve hamilelik 2 dişimibitirdi benim:(kalsiyum yeterli aldığım halde...

OP
A

asidemet

Misafir
eloşum çıkıyorum ben okuyunca sana kaç tane olduğunu söylerim canım
KIZLAR HEPİNİZE İYİ GECELER-ciko-ciko-ciko-ciko

OP
B

breeze

Misafir
ya ben de dişle uğraşıyorum,iki tane ağrıkesici üstüste attım ağrı dinmiyor of ya nedir bu dişten çektiğimiz?

sorma cnm..1 diye gittim 2 tanede bonus söyledi doktor..neyse Allah başka dert vermesin....
ben hamilelik öncesi hazırlık yapıyorum cnm...biliyorsun hamileyken bu işler yapılmıyor..Bir önceki hamileliğimde dişimden çok çektim...ilaç bile kullanamadım...bebekler için kullanılan jellerle idare etmiştim hep....şimdi tedbiri elden bırakmadım:)

OP
E

Elara

Misafir
ben geldim kızlarrr
:zuzu::zuzu::zuzu:

h.g taze gelin.
gerdegede girmişn hadi hayırlısı olsunn.

cnm hoşbuldum...:)
yok canım bugünden itibaren monitörü kullanmaya başladım..bugün gülen yüz çıkmadı..18 i falan olur herhalde ama ben yinede denicem hergün şansa bırakmıcam...
dün bügün eşime keçi boynuzu kürü veriyorum..bugün 3 bardak içirdim..Allahtan itirazsız içiyor..
takviyelere devam..Elara bugün fark ettim inan bu takviyeler+ diyet falan baya ıslak yapıyooo kııızzz:dertli::dertli::dertli:
eşimde destekliyor artık beni...takviyeleri kürü falan itirazsız içiyor...
bugünden itibaren kepenkleri kapattıım ben...dükkan kapalı yanii:ilknur::ilknur:

Elara canım bu arada bende boncuk için çook üzüldüm...Allah yardımcısı olsun..onun için bende 100 tane okurum canımmm..benim ismimide yaz..

evett o takviyeler mukus sıvısını yogunlaştırıp spermlerin yuma daha iyi ulaşmasını saglıyor.erkek bebek için bol akıntı gerekiyor
boncugun linkini verdim.duaları okuayanlar ordan sayı bildirsin.burdan takip etmem zor oluyor

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sorma cnm..1 diye gittim 2 tanede bonus söyledi doktor..neyse Allah başka dert vermesin....
ben hamilelik öncesi hazırlık yapıyorum cnm...biliyorsun hamileyken bu işler yapılmıyor..Bir önceki hamileliğimde dişimden çok çektim...ilaç bile kullanamadım...bebekler için kullanılan jellerle idare etmiştim hep....şimdi tedbiri elden bırakmadım:)

AMAN DİYİM DİKKAT ET,ÇÜRÜK VARSA KESİN DOLDUR 9 AY BOYUNCA DİĞERLERİNE SIÇRAR VE ÇÜRÜK AĞRISINA DAYANAMAZSIN,ANESTEZİSİZ ÇEKTİREMEZSİN ÇOK KÖTÜ...Bir an önce yaptır...

OP
E

Elara

Misafir
elara bende seni sefiyom kıskandım geçmişi okurkene :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:
:hihi: cocuk gibisinizz ,her gördügünüzden istiyonuzz :)
senide sefiyom hemşerim benim

Kiz benim arkadasin cocuklarinin gözleri mavis tabi arkadasinda gözleri mavis esininki kahverengi ama arkadasin annesi ve babasinin göz rengide kahverengi ailede sadece arkadasin halasinin ve dedesinin gözleri maviymis saka gibi ............

bi arkadaşım ve eşi esmerr ve siyah gözlüü
ama kızını görsenn benim gözlerden bile daha maviş gözleri varr hayret edersinn
sordum babaanne ve anneannesinin gözleri renkliymiş.yani iki taraftada varmışş.cocukta onlara cekmişş
inş 2.bebeişimde bizim tarafa cekerrr
cünkü benim kardeşim abim babam anneanne teyze filan hep maviş.

Tepki
11
hoşgeldin cnm.gecmiş olsun
gecmiş cok uzun vallaa cok zor okumannn
bi kac hamişimiz varr ilk sayfada yazıyorr
bide boncugun rahatsızlıgı canımızı sıktıı,onunla ilgili bi başlıgımız var birazdan veririm linkii
yani bu kadar koşturmaca içinde bide gecmişi okumana gerek yok bence :)
ama merak ediyor insann yinede

ayy cnm bende tam onu sormuştum geçmişi okurken yanıtlayınca yazdığını görmedim şimdi okudum bende duaya katılmak istiyorum rabbim inşaallah iyi eder o öyle rahatsızlanınca biraz araştırmıştım hamileyken trombosit mi ne olabiliyormuşsun şayet topuklu ayakkabı giyersen ama onunki öyle bişey değil sanırım rabbim dualarımızı kabul etsin acil şifasını versin İNŞAALLAHHH...Cnm geçmiş okunmaz mı hiç fırsat buldukça okuyacam bu akaşm bi 80 sayfa okumayı hedefledim bakalım sonra fırsat buldukça tamamlıcam eksik sayfaları..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
h.g taze gelin.
gerdegede girmişn hadi hayırlısı olsunn.

evett o takviyeler mukus sıvısını yogunlaştırıp spermlerin yuma daha iyi ulaşmasını saglıyor.erkek bebek için bol akıntı gerekiyor
boncugun linkini verdim.duaları okuayanlar ordan sayı bildirsin.burdan takip etmem zor oluyor

Ay Elaracım buna çok sevindim ben çok kuru bir kadınım biliyor musun? özellikle malum anda...Niye çok kuruyum ben ya...

OP
B

breeze

Misafir
AMAN DİYİM DİKKAT ET,ÇÜRÜK VARSA KESİN DOLDUR 9 AY BOYUNCA DİĞERLERİNE SIÇRAR VE ÇÜRÜK AĞRISINA DAYANAMAZSIN,ANESTEZİSİZ ÇEKTİREMEZSİN ÇOK KÖTÜ...Bir an önce yaptır...

evet canım yarın saat 3 de randevum var...diş doktoruna gitmeyi hiç sevmem ama yapacak bişey yokkk..
sağlık sağlık sağlıkkk....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
beraber kıskanalım bunları ya

Bi kiskancin nesi var iki kiskancin sesi var diyorsun yani okey...........

eVET YA BEN HEM SEVGİ ARSIZIYIM,HEM SEVGİ KISKANCI BANA NE BANA NE BEN DE ŞİSTİYOM İŞTE HIHHHHHHHHHHHHH:hihi:

Kiskancim -Kiskancsin-Kiskanc :deli:

:hihi: cocuk gibisinizz ,her gördügünüzden istiyonuzz :)
senide sefiyom hemşerim benim
bi arkadaşım ve eşi esmerr ve siyah gözlüü
ama kızını görsenn benim gözlerden bile daha maviş gözleri varr hayret edersinn
sordum babaanne ve anneannesinin gözleri renkliymiş.yani iki taraftada varmışş.cocukta onlara cekmişş
inş 2.bebeişimde bizim tarafa cekerrr
cünkü benim kardeşim abim babam anneanne teyze filan hep maviş.

BEHLÜLE BI VELIAHT LAZIM DIYON ::::::eek:yna2

OP
E

Elara

Misafir
Sizin bebişlere bakıyom koymadım ben inş esmer maviş gözlü olur elarada vardı bi resim kaldırmış bayılmışltım ben ona çok güzeldi
cnm o resim cok net degildi mecburen kaldırdımm
ama istersen sana daha güzel bi bebiş ekliyebiliirmmm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet canım yarın saat 3 de randevum var...diş doktoruna gitmeyi hiç sevmem ama yapacak bişey yokkk..
sağlık sağlık sağlıkkk....

Ayy hiç sorma,kuaför koltuğu ve dişci koltuğu offfffffffff kabusssssssssss.Hele benim gibi canı tez karakterler için tam kabusss:zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar