Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlaaaaaarrrrrrr ben geellldimmmm hepinizi çok özledimmmmm...nasılsınız boncuğun bebiş erkekmiş kesinleşmiş çok sevindim hayırlısı olsun sağlığı nasıl iyimi biraz geçmişi okuyayım ben 15 gündür giremiyorum annemler istanbuldan tekirdağa taşındı kayınvalidem rahatsızlandı eşimin halası da rahatsız akciğer kanseriymiş çocuğuda yok onu istanbula getirip götürüyoruz bir koşuşturmadır sormayın hep aklımdasınız..bilgisayarımda geldi ama nette bi problem var yapamadılar bi türlü...bu kadar koşuşturma arasında komşumdan laptopuda alamadım uzun bir süre giremedim neler var neler yok herkes nasıl çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişte maaşallah diyiim... 2 günde anca bitiririm :))

hoşgeldin cnm.gecmiş olsun
gecmiş cok uzun vallaa cok zor okumannn
bi kac hamişimiz varr ilk sayfada yazıyorr
bide boncugun rahatsızlıgı canımızı sıktıı,onunla ilgili bi başlıgımız var birazdan veririm linkii
yani bu kadar koşturmaca içinde bide gecmişi okumana gerek yok bence :)
ama merak ediyor insann yinede

elera özeline msj atım cnm bi baksana

tmm cnm müsait oldugumda cvp yazcam.kızım daha yeni yattıı kafam kazan gibi :)

OP
E

Elara

Misafir
elara,bernil haskena nasılsınız kızlar iyimisiniz nisanın bebeğinin belli olmadımı cinsiyeti daha çok merak ettim sizlerde neler var neler yokkk
nisanın bebeginin cinsiyeti haftaya belli olacaktı galiba
fiona ve boncugun da erkek bebişleri

kızlaaar ben geldim...nasılsınızzz...çok özlemişim burayıı..
giremedim nete 10 gündür doğru dürüst...
yaa sayfa coşmuşşşş...ben nasıl okuyacam geçmişi....:ayk::ayk:
neyse bi göz atıyım barii...

hoşgeldin meltemm
dönünmü evine??denemeyi yaptınmıı??
gülen yüzü kullanıyonmuu.sende havadis cokturr yaz bakalımm

OP
E

Elara

Misafir
inanın öyle özlemişimki burayı bana cvp yazıyosunuzya öyle hoşuma gidiyo öyle heyecanlanıyorumki farkında olmadan sırıtıyormuşum eşimde bana gülüyo kendi kendine niye gülüyosun diye
daha önce bi forum sitesinde böle paylaşım yapmadınmı sen??
burası ilkmi?

Kiz Elara bu ne ya bittim bu oglana bu arada hepimizin gönlündende mavis ogluslar geciyor hepimizin imzasindaki ogluslar mavis mavis bakiyor ....Ama bu ihtimal sadece sende var...

evett cnm ya bende bayıldım bu yakışıklıyaa
Rabbim böle güzel saglıklıı hayırlı bi ogul versin hepimizee inş
bacım bebek resimelrinde hep maviş cocuklar var yaa.ben şöle siyah gözlü aradım ama sevimli bişi bulamadımm
benim cocugun renkli gözlü olması zor cnm ya.
eşim tarafında bi dayısıı yeşil gözlüü.başkada yokk

OP
B

breeze

Misafir
nisanın bebeginin cinsiyeti haftaya belli olacaktı galiba
fiona ve boncugun da erkek bebişleri

hoşgeldin meltemm
dönünmü evine??denemeyi yaptınmıı??
gülen yüzü kullanıyonmuu.sende havadis cokturr yaz bakalımm

cnm hoşbuldum...:)
yok canım bugünden itibaren monitörü kullanmaya başladım..bugün gülen yüz çıkmadı..18 i falan olur herhalde ama ben yinede denicem hergün şansa bırakmıcam...
dün bügün eşime keçi boynuzu kürü veriyorum..bugün 3 bardak içirdim..Allahtan itirazsız içiyor..
takviyelere devam..Elara bugün fark ettim inan bu takviyeler+ diyet falan baya ıslak yapıyooo kııızzz:dertli::dertli::dertli:
eşimde destekliyor artık beni...takviyeleri kürü falan itirazsız içiyor...
bugünden itibaren kepenkleri kapattıım ben...dükkan kapalı yanii:ilknur::ilknur:

Elara canım bu arada bende boncuk için çook üzüldüm...Allah yardımcısı olsun..onun için bende 100 tane okurum canımmm..benim ismimide yaz..

OP
A

asidemet

Misafir
elara bende seni sefiyom kıskandım geçmişi okurkene :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
evett cnm ya bende bayıldım bu yakışıklıyaa
Rabbim böle güzel saglıklıı hayırlı bi ogul versin hepimizee inş
bacım bebek resimelrinde hep maviş cocuklar var yaa.ben şöle siyah gözlü aradım ama sevimli bişi bulamadımm
benim cocugun renkli gözlü olması zor cnm ya.
eşim tarafında bi dayısıı yeşil gözlüü.başkada yokk

Kiz benim arkadasin cocuklarinin gözleri mavis tabi arkadasinda gözleri mavis esininki kahverengi ama arkadasin annesi ve babasinin göz rengide kahverengi ailede sadece arkadasin halasinin ve dedesinin gözleri maviymis saka gibi ............

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprak burdayız cnm nasılsın h.g.
İyyim canım teşk sen nasılsın
Hosgeldin fistik .............

H.b

Kiz benim ben Haskena biliyom senin büyügün mavis oldugunuda senin imzanda bebek resmi yok ya olanlar icinde dedim insaAllah senin Sehzaden de mavis olur....

Buradayim ya kiz sana msj yaziyom...
Sizin bebişlere bakıyom koymadım ben inş esmer maviş gözlü olur elarada vardı bi resim kaldırmış bayılmışltım ben ona çok güzeldi
sadece sen ve ben mi varız ki yaprakcım ya da herkes geçmiş okuyor.
Gelmeye başladılar bende geçmişi okudum biraz

OP
B

breeze

Misafir
elara sahi sana bişey sorcam bugün diş doktoruna gittim..dişimde 3 dolgu oldugunu ve dolguyu yaparken anestesi uygulayacagını söyledi....deneme öncesi bi sakıncası olurmu sence???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar