Esinizin Ailesinde En Cok Kiminle Anlasiyorsunuz? Bu baslikta bi anket actim bi ara oylarmisiniz?Aile,es,iliskiler bölümünde.....:cee
evet cnm yavaştan başlıyorum ama tam değil sen naptın sende başlıyomusun yavaştan belki haziran tutarsa die ama hiç ümidim yok olsun ,çayı azaltım dimi alıştırmak için kendimi en başta
slm hatunlar nasılsınız bende sımcı geldım sprumu yuyusumu yaptım bıberıye mata cayımı ıcecem demledım bakayım dedım
kızlaaaaaarrrrrrr ben geellldimmmm hepinizi çok özledimmmmm...nasılsınız boncuğun bebiş erkekmiş kesinleşmiş çok sevindim hayırlısı olsun sağlığı nasıl iyimi biraz geçmişi okuyayım ben 15 gündür giremiyorum annemler istanbuldan tekirdağa taşındı kayınvalidem rahatsızlandı eşimin halası da rahatsız akciğer kanseriymiş çocuğuda yok onu istanbula getirip götürüyoruz bir koşuşturmadır sormayın hep aklımdasınız..bilgisayarımda geldi ama nette bi problem var yapamadılar bi türlü...bu kadar koşuşturma arasında komşumdan laptopuda alamadım uzun bir süre giremedim neler var neler yok herkes nasıl çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişte maaşallah diyiim... 2 günde anca bitiririm)
olabilr...fıstıkım okumakla yetiniyorr maaleseff
sayfayı takip edip bi slm bile vermedigine göre diger taraftaki mimlilerden olabilirrky:
ay o dizi izlenirmi yaww.bide hamilesinn boşuna strese girip heyecan yapıyon
o dizi insanı bunalıma sokarr
hoşgeldin bernil bugün araziydin nerdeydin ya özledik cnm,oh afiyet olsun inş işe yarar
hos geldın cnm rabbım sıfa versın cok gecmıs olsunkızlaaaaaarrrrrrr ben geellldimmmm hepinizi çok özledimmmmm...nasılsınız boncuğun bebiş erkekmiş kesinleşmiş çok sevindim hayırlısı olsun sağlığı nasıl iyimi biraz geçmişi okuyayım ben 15 gündür giremiyorum annemler istanbuldan tekirdağa taşındı kayınvalidem rahatsızlandı eşimin halası da rahatsız akciğer kanseriymiş çocuğuda yok onu istanbula getirip götürüyoruz bir koşuşturmadır sormayın hep aklımdasınız..bilgisayarımda geldi ama nette bi problem var yapamadılar bi türlü...bu kadar koşuşturma arasında komşumdan laptopuda alamadım uzun bir süre giremedim neler var neler yok herkes nasıl çok merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişte maaşallah diyiim... 2 günde anca bitiririm)
slm hatunlar nasılsınız bende sımcı geldım sprumu yuyusumu yaptım bıberıye mata cayımı ıcecem demledım bakayım dedım
h.geldın gezentı gez gez ararsın bu gunlerını oglusun gelınce
cnnm lınk ver dırek gırelım olaya
elara,bernil haskena nasılsınız kızlar iyimisiniz nisanın bebeğinin belli olmadımı cinsiyeti daha çok merak ettim sizlerde neler var neler yokkk
oh massallah cnm ben önce dıyetı bıtırmem lazım 1 ay daha devam edecem ıns ondan sonra basslarım ...azalt cnm azalt ben kımse olmassa sabahları ıcıyom bı o baska aramam
elara,bernil haskena nasılsınız kızlar iyimisiniz nisanın bebeğinin belli olmadımı cinsiyeti daha çok merak ettim sizlerde neler var neler yokkk
bende akşamları içmeyi seviyorum çocuklar uyuyunca sanki kendime özel bişey yapmışım gibi hoşuma gidiyo :dertli: ya bernil ben hiç su içimiyomuşum kendimi takip ettim bikaçgün günde 1 bbilemedin bardak içiyomuşum gerçi çayı çok içtiğimden onu biliyorum bak bugün azalttım otomatik 4 bardak içtim
cnm benım cok sagol valla öle bugun temızlık yaptım 4 de kadar cocuklar geldı doyurdum ettım arkadasla perlevıstaya gıttım bıraz gezdım hemde yoruldum anlayacagın...sen neler yaptın
Oy oy oy sportmen hatun, bacim bende bugün hic abartisiz 3,5-4 saat yürüdüm .....Ic caylarini iyidir....
Kiz nerde sizle tanistigimdan beri buradaki arkadaslarimi bosladim sikayetciler ne yapiyon bütün gün evde diyorlar bende temizlik diyom cok temiz hatunum ya simdi desem kizlarla yazisiyom meraklilar arastirip desifre ederler beni ,,yani sizden önce cok gezerdim ben bi hafta sonu evde olurdum ondada misafir geliyor diye bide burada Türkler birbirine cok baglilar biraraya gelmeyi seviyoruz .....Bacim linki vermeyi beceremedim en iyisi profilimden actigim konulara bak oradan yap canim sana zahmet....