Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kesinlikle elaracım dediğin markayı da duydum ama banA DOKTORUM BALIK KARACİĞERİNDEN YAPILMAYAN BAŞKA BİR MARKA ÖNERMİŞTİ ONU KULLANDIM.,ADI SEVEN SEAS...SENİN MARKAYI DA KULLANACAM ŞİMDİ TAKVİYELER ARASINDA AMA SEVEN SEAS DA GÜZEL.

Ben de seven seas kullandım şimdi bebişime de veriyorum çocuklar için portakallı olanından.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Hürrem hamilelikte konserve gıdalara sıcak bakılmıyor biliyorsun. Bir de şu var ton balığı büyük bir balık ve büyük balıklar daha uzun süre yaşadıkları için ağır ****llerde içerebiliyorlar . Bu yüzden hamilelere küçük balıklar özellikle az yağlı olmasından dolayı tavsiye ediliyor. Ben hamilelikte balıktan tiksinmiştim yiyemiyordum doktora sormuştum dardanel arada yesem olur mu diye doktor çok az nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin dedi ama ben yine de yemedim. Onun yerine fırında somon yedim. Bizim şu an en çok tükettiğimiz balık lüfer ama ege lüferi.

anladım canım bilgilendirdiğin için tesekürler bende yemym fazla ozaman

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
truf bu ayin sonuna dogum ypacak yaklasti insAllah Allah bir avazda kurtarsin Muhammmed Ummedi ile beraber

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Gurbet güzeli adetliyken de okunabileceğini yazmış ayet olmadığı için.
evet canim okunabilirrrr
pensacola-BABY-photography_03.jpg

ben bunu yerim yerim ALlahim bana bu kiz gibi saglikli sihhatli hayirli bir evlat nasip et yuce Allahimmm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar gecmisi okuyordum anca geldim ne cok yazmissiniz yine sizi yanliz birakmaya gelmiyo....

eloşş canım ben yarın ilk denememi yapacağım haber ver demiştinnn:acep::acep:

Hayirlisi olsun canim Rabbim gönlündekini kaderine yazsin insaAllah....

kızlar günaydınn ben dün gece regl oldum zaten sabah ateşi düşmüştü biliyorsunuz akşamıda hastalandım işte bu sabahta ateşim 36,4

Demekki bu ay olmasi senin icin hayirli degilmis üzülme daha cok gencsin bebisim....:huhuu:

tşkler cnm bendee seni seviyorum:dans
şimdi haskena gelir "bende seni seviyorum ,beni de sev" derr :hihi:

"BENDE SENI SEVIYORUM BENIDE SEV"

kıskanççç:dill::dill::dill:
-ayse

hoş geldn canım sen nasılsın:huhuu:

Iyiyim canim bugün yogundum sabah yoktum o o ne döktürmüssünüz böyle neyse gece uzun .....

truf bu ayin sonuna dogum ypacak yaklasti insAllah Allah bir avazda kurtarsin Muhammmed Ummedi ile beraber

Amin InsaAllah..................

evet canim okunabilirrrr
ben bunu yerim yerim ALlahim bana bu kiz gibi saglikli sihhatli bir evlat nasip et yuce Allahimmm

Amin diyorum duana canim senin gibi güzelden böyle güzel olur zaten kiz ,anasi güzel olanin kizida güzel olur....-ciko

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlarrr
haskenacım nerdeydin bugünnn hiç görünmedinn
ayrıca senide sefiyomm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
selam kızlarrr
haskenacım nerdeydin bugünnn hiç görünmedinn
ayrıca senide sefiyomm

Evet canim ya bugün kizimi biraktim arkadas kahvaltiya davet etmisti oraya gittim sonra beraber magazalari gezip yediklerimizi erittik :zonk:kizimi yuvadan aldim kayinvalideye ugradim ve geldim yani yogun bi gündü ...

BENDE SENI SEFIYOMM.....:huhuu:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlarrr öyle bir geer zamankiyi izliyormusunuzzzz bence karolin alamıcak evi aylin alacak sizceeeee şimdi reklam girdi ayy çok heyecanlıyım

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
bu arada fıstıkım hoşgeldin adın ne nerden artı yas kaç hamilemisin çocuk varmı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlarrr öyle bir geer zamankiyi izliyormusunuzzzz bence karolin alamıcak evi aylin alacak sizceeeee şimdi reklam girdi ayy çok heyecanlıyım

Ahanda bi dizikolik daha ...............

sagol canimin ici o senin guzelliginnnnn

AY canim benim senin kalbinin güzelligi yeter....

bu arada fıstıkım hoşgeldin adın ne nerden artı yas kaç hamilemisin çocuk varmı

Sus kiz FISTIKIM i kacirdik yeniydi zaten bi dahada gelirmi belli olmaz....

OP
E

Elara

Misafir

ay o dizi izlenirmi yaww.bide hamilesinn boşuna strese girip heyecan yapıyon
o dizi insanı bunalıma sokarr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Esinizin Ailesinde En Cok Kiminle Anlasiyorsunuz? Bu baslikta bi anket actim bi ara oylarmisiniz?Aile,es,iliskiler bölümünde.....:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar