Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar merhaba, geçmişe bakamayacağım. Sadece birkaç yazıp çıkacağım.
Bütün gün hastanedeydik. Saatler minicik kolunda serumla durdu yavrum. Ateş bir türlü düşmeyince acile götürdüm. Çok zordu kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuklarınıza çok dikkat edin. Çocuklar hep hasta. Öküz düşüncesiz pis yabancı insanların çocuklarınıza dokunmasına izin vermeyin. Helede erkeklerin aslaaaaa.... Allaha emanet olun...
cnm cok gecmıs olsun allah sıfa verısn tez zamanda ıns....
kızlar ben boncuga cok üüzldüm ya
heran aklımdaa :(
lütfen herkes cok dua etsinn,birimizin duası kabul olur muhakkakkk
offffff ewet cnm ya kımı gorsem dua ıstıyom bocuk arkadasımız ıcın ıns ıyı cıkar ıns ....

Kız ne çok misafir geliyo sana Allah sabır versin ay ben sürekli dayanamam valla o tempoya 3 çocukla bide ben 3. yapınca kapılarımı kapıtıcam dışarıya karşı biz bize yeterikkk:cokkomik:
ewet cnm ya alıstım artık ya ama yatınca anlıyom yorgunlugumu ancak gun ıcınde bısey yokda
ay ne cok misafirin geliyor yaww
3 cocuk bide biz+ koca+ misafirr valla bravo ne diyim
:cokkomik::cokkomik:guldurdun benı gene allah senı valla ya mısafır artı sız cocuklar kz ben hala ayaktayım 9 canlımıyım ne:)

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hürrem yaprakk mutlaka sagınıza dönüp yatın bebek daha iyi beslenirmişş
gerci biliyorsunuzdur bunu
yok yatamıyorum belli süre sonra soluma dönüyorum diyorsanız arkanıza yastık koyunn.
Ay bende sola yatın diye duydum sağıma çok güzel yatıyorum iyi bari bunu söyediğin bende üzülüyodum sağıma çok yatıyorum diye
ben sabahta uyumuom fazla 2 3 saat uyuyorum bide elera bişi dicem ben dün sabaha kadar oturdum ama bebeğim maşşalah hiç durmadı bugünde durmadı hep oona dkkat ettim 2 gündür hatreketlerini daha iyi hissedebiliorum ultrasonda baktığımızdada hiç durmuodu ayakları üsrekli bisiklet petali cavirio gibi yapıodu ilk çocuk ya pak anlamırum hep oynaması sağlıklımı

bence sağlıklı keyfi yerinde demekki küçükken daha çok oynuyo hareket alanı çok olduğu için büyüdükçe yavaşlıyo hareketler

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hürrem yaprakk mutlaka sagınıza dönüp yatın bebek daha iyi beslenirmişş
gerci biliyorsunuzdur bunu
yok yatamıyorum belli süre sonra soluma dönüyorum diyorsanız arkanıza yastık koyunn.

aa bilmiodm tesekrler eleracım ben sol yattığımda bende ağrı oluo gerci sağ yattığımdada oluo sırt üstü yattığım an geçio ama ölede ben rahat yatamıorum göbek fazla çıkmadı die bazen yüz üstü yatıom anca o sekilde uyuyorum

OP
E

Elara

Misafir
nilayy yaptınmı temizliginii.
temizlikten sonra sende duşunu aldın geldin galibaa:D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Sende hoşgeldin iyyiz sende iyisin anladığımız kadarıyla banyolar yapılmış demeyin yaw böyle olan var olmayan varrr:cokkomik::cokkomik:

Ay aşkolsun yaprakk için kötü senin yaw.Adetim bugün bitti temizlendim onun banyosu..mecburiyet yani.koca dersen içerde horul horul uyyor...küstüm bir daha banyo demeyecem işte sizeeeeeeeeee.

OP
E

Elara

Misafir
Ay bende sola yatın diye duydum sağıma çok güzel yatıyorum iyi bari bunu söyediğin bende üzülüyodum sağıma çok yatıyorum diye

ay bacım yalnışş yazmışımmm sola yatılcaktıı
cocugun beslenmesini saglayan damar sag taraftan gelirmiş o nednele sola yatmak gerekirr

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar merhaba, geçmişe bakamayacağım. Sadece birkaç yazıp çıkacağım.
Bütün gün hastanedeydik. Saatler minicik kolunda serumla durdu yavrum. Ateş bir türlü düşmeyince acile götürdüm. Çok zordu kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuklarınıza çok dikkat edin. Çocuklar hep hasta. Öküz düşüncesiz pis yabancı insanların çocuklarınıza dokunmasına izin vermeyin. Helede erkeklerin aslaaaaa.... Allaha emanet olun...

Allah şifa versin minik yavruya çok geçmiş olsun canım.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ay kızlar bir yandanda faceme bakıodum erkekler ne paylaşmış ya yazık kendilerini bişi sanıolar biz olmasak hiçler bakın bunu yazmıslarBir kadınlar gününün daha sonuna geldik. 364 gün sürecek olan geleneksel erkekler günlerinin ilk günü kutlu olsun.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
duşumu aldım geldim diyon yanii :sackurutma::sackurutma:
bizim adamlarda horul horul uyusunn :zopa:

kız eloşşşş utandırmaaa adetli olduğumu biliyorsun yaaa.unuttum deme inanmam hafızan kuvvetli kadınsın sen,külyutmazsın biliyorum.:sinifsinif:

OP
E

Elara

Misafir
Ay aşkolsun yaprakk için kötü senin yaw.Adetim bugün bitti temizlendim onun banyosu..mecburiyet yani.koca dersen içerde horul horul uyyor...küstüm bir daha banyo demeyecem işte sizeeeeeeeeee.

gızz yapragın içinde bi melekk varr kötüü olamazzzz içii
espiri yaparızz biz bu konudaa,sende alışş bunlara cicimm:eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar