Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Valla göbekmi desem adını başka bişeymi koysam bilemedim 11 aylık gibi gerçi benimkide öle anca uyyo uyudukçada büyyo adam yaww

cnm göbekkli adamlar horluyor geneldeee
benim kocadada varr göbekk ,sırt üstü yattıgında horluyor maaleseff

OP
E

Elara

Misafir
tazi gecmiş olsunn sende mimlendin artıkk ,aramıza hoşgeldinn:eek:ky:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben boncuga cok üüzldüm ya
heran aklımdaa :(
lütfen herkes cok dua etsinn,birimizin duası kabul olur muhakkakkk

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar ben boncuga cok üüzldüm ya
heran aklımdaa :(
lütfen herkes cok dua etsinn,birimizin duası kabul olur muhakkakkk

Valla bende elaracım ya çok çekti kızcağız hergece yatarken dua ediyorum inş. Allahım şifa versin bebeğinede çok üzülüyorum daha doğmadan çekmek diye buna deseler gerek ama öncelikle boncuk tabi kimse beni anlamıyor yazmış ama bence anlıyorlarda boncuğun sağlığı daha önemli olduğu için bebeği ikinci plana atıyolar bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar zaten öncelikle anne önemli olan Allahım ikisinede sağlık sihat ver inş..

OP
E

Elara

Misafir
Valla bende elaracım ya çok çekti kızcağız hergece yatarken dua ediyorum inş. Allahım şifa versin bebeğinede çok üzülüyorum daha doğmadan çekmek diye buna deseler gerek ama öncelikle boncuk tabi kimse beni anlamıyor yazmış ama bence anlıyorlarda boncuğun sağlığı daha önemli olduğu için bebeği ikinci plana atıyolar bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar zaten öncelikle anne önemli olan Allahım ikisinede sağlık sihat ver inş..

evet cnm aynen katılıyorum sanaa.
gönül isterki ikiisinede bişi olmasın ama secim yapılcaksa anneninn saglıgı daha önemli geliyor banadaa
Allahım secim yapmak zorunda bırakmasın kimseyii

"aklıma hiç gelmeszdi kanser olacagım" cümleside beni cok etkiledii
insan konduramıyor kendine böle bi hastalıgı
o an banada dank ettiii.hep bölemi olacagım kimbilir benim başıma neler gelcek diye düşündüm biann
Rabbim dert verip derman aratmasın kimseyee

OP
E

Elara

Misafir
:cokkomik::cokkomik: Abdülrezzakda olabilir buda pek yokk

:cokkomik: ay ne garip iismler var dimii
hele satılmış ismine ne demelii
bide kadın ismi olarak yosma ismi var yaa
biizm komşu kııznın ismi yosmaydı kimlikte, ama başka isim sölüyordu herkes onaa
kız nişanlandı eşi görmeden gitti ismini degiştirdi ,kimlikte degişmiş oldu yani

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
evet cnm aynen katılıyorum sanaa.
gönül isterki ikiisinede bişi olmasın ama secim yapılcaksa anneninn saglıgı daha önemli geliyor banadaa
Allahım secim yapmak zorunda bırakmasın kimseyii

"aklıma hiç gelmeszdi kanser olacagım" cümleside beni cok etkiledii
insan konduramıyor kendine böle bi hastalıgı
o an banada dank ettiii.hep bölemi olacagım kimbilir benim başıma neler gelcek diye düşündüm biann
Rabbim dert verip derman aratmasın kimseyee

Evet ya benide o etkiledi herkes hemen kendini düşündü sanırım maşaallah diyim çokta sakin ve mülayim birisi boncuk dermansız dert vermesin Allahım inş. ama ben inanıyorum inş ve inş kötü çıkmıycak iyi düşünelim iyi olsun Allahım bütün anneleri çocuklarına bağışlasın sağlık sorunu vermesin inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar