Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
dediğim gibi canım o bebek olayından vazgeçti.gülnisa vardı hatırlarsanız.oda gülenyüzlü testlerden almıştı.....bir önceki ay geciktirici kullanmıştı takvim için.19.gün yumurtlamıştı.yada 20 o ilk gülenyüzün çık tı ğı gün tek deneme yaptı.kızı oldu....

buna göre yumdan 2 gün önce ilişkiye girmiş oluyorr,kızının olmasıda kacınılmaz olmuşş

OP
E

Elara

Misafir
mirandaa yaşında cok ufakmış dahaa,gecmiş olsun pıhtılaşma içindee
qwert vardı biliyorsundur onunda bu rahatsızlıgı vardı ama maalesef bebegini kaybetti
sende dikkat ett

ne kadarlık evliisn?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bencede fazla irdelemeye gerek yok..bende çok sıkıldım.ve başıma gelenlerde allahın bi uyarısı gibiydi benim için aslında...
uygulayacağım tek yöntem yum günümü kesin belirleyip tek ilişki....başkada bişi deneyemem.diyet benim için çok zor.gebe kalma sorunum var.uzun süreli diyet önerilmiyor zaten......rabbim ne verirse kabulüm.asla isyan etmiycem.rabbim sağlıklı versinde önemli olan o.......tedbir kuldan taktir allahtan:lilav:

doğru canım haklısın ne denir doğru söze rabbim gönlüne göre versin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
dediğim gibi canım o bebek olayından vazgeçti.gülnisa vardı hatırlarsanız.oda gülenyüzlü testlerden almıştı.....bir önceki ay geciktirici kullanmıştı takvim için.19.gün yumurtlamıştı.yada 20 o ilk gülenyüzün çık tı ğı gün tek deneme yaptı.kızı oldu....

tamam canım sağol bunlarda tecrübe işte bize denemelerimizde etkili olacak 2. gün denemek gerekiyodu sanırım

Miranda

Yeni Üye
Tepki
9
mirandaa yaşında cok ufakmış dahaa,gecmiş olsun pıhtılaşma içindee
qwert vardı biliyorsundur onunda bu rahatsızlıgı vardı ama maalesef bebegini kaybetti
sende dikkat ett

ne kadarlık evliisn?

3 yıllık evliyim canım teşekkür ederim hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum önlem olarak inşallah işe yarar iğneler diğer bebeğimde kalp atışı hiç alamamıştım bu sefer aldım devamı gelir inşallah...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Doğru hakikaten Eleranın dedikleri fazla irdelemekte moral bozuyor. Ben de bir ara herkesin hamile kalmadan önceki beslenme şekline dikkat ediyordum kesin deli diye bakmışlardır bana. Ama genelinin beslenme şeklinde uygunluk vardı. Rengincim sen de 3 kızdan sonra tedbiri elden bırakmak istemiyorsun çok haklısın ama hep iyi düşün, birbirimize dualar edelim inşallah Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip eder hepimize.

nilay biliyomusun bide hırs göstermekten korkuyorum öyle olmak istemiyorum allah biliyo ya,evet dua edelim birbirimize canım inş

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ay regli olmam yakın ya .acayip birisiyle kavga edesim varr
yaprakk olaydı onla kavga ederdim.tam dişime göreydii onun cvplarıı :cikolata:
Elaracım ben valla sevdiklerimi pek kırmam açık sözlüyümdür ama kırmadan yaparım bunu çok sıkıştırman lazım beni onuda sen yapmassın iyyiz böyle şekerim Allah bozmasınn
ay bende kesin hasta olucam kavga krizlerim tuttu ama benim genelde kavgalarımın tek muhattapı zavallaı kocam oluyor adete yakın onun yaptığı her şeye kızar oluyorum garibim maşaAllah diyim çokta uysaldır hep alttan alır kıyamam yaaa benim ona çektirdiğimi kimse çektirmemiştir en iyisi bundan sonra bende kendime burda kavga edecek birini arıyayım karnımda fena şişti ben hamiş falan değilim kesin hastalanıcam

Ezelcim say bana bende alttan alırım şekerim rahatlamak isteyen gelsin herkese açığım kırmadan rahatlatırım :cokkomik::cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar merhaba, geçmişe bakamayacağım. Sadece birkaç yazıp çıkacağım.
Bütün gün hastanedeydik. Saatlerce minicik kolunda serumla durdu yavrum. Ateş bir türlü düşmeyince acile götürdüm. Çok zordu kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuklarınıza çok dikkat edin. Çocuklar hep hasta. Öküz düşüncesiz pis yabancı insanların çocuklarınıza dokunmasına izin vermeyin. Helede erkeklerin aslaaaaa.... Allaha emanet olun...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlarr hepinize slm nasılsınız geçmişi okuyup geldim elektrik tat vermiyo sürekli gidiyo boncuğa çok üzüldüm inş iyi huylu çıkar çok çekti yaa Allahım daha fazla çektirmeden şifasını versin inş. Buarada eşim bana süpriz yaptı doğum hediyesi arabamı değiştirmiş çok sevindim iki kızda hiç hediye falan almamıştı bunuda doğumdan önce yaptıki erkek olduda yaptı demesinler diye kesin çok fena bu erkekler nekadarda olsa erkek bebek mutlaka sitiyolar sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Allahım inş.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Bütün gün hastanedeydik. Saatler minicik kolunda serumla durdu yavrum. Ateş bir türlü düşmeyince acile götürdüm. Çok zordu kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuklarınıza çok dikkat edin. Çocuklar hep hasta. Öküz düşüncesiz pis yabancı insanların çocuklarınıza dokunmasına izin vermeyin. Helede erkeklerin aslaaaaa.... Allaha emanet olun...

Çok geçmiş olsun canım şifa evrsin Allahım bian önce çocukların hastalanmaları çok kötü şu kar salgını kırar inş.

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım ben valla sevdiklerimi pek kırmam açık sözlüyümdür ama kırmadan yaparım bunu çok sıkıştırman lazım beni onuda sen yapmassın iyyiz böyle şekerim Allah bozmasınn
yok cnm öle dedigime bakmaa o kadar muhabbet ettikk burdaki arkadaşlarlaa , cok zor onlarla aramın bozulmasıı
sende dahill

OP
E

Elara

Misafir
Bütün gün hastanedeydik. Saatler minicik kolunda serumla durdu yavrum. Ateş bir türlü düşmeyince acile götürdüm. Çok zordu kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuklarınıza çok dikkat edin. Çocuklar hep hasta. Öküz düşüncesiz pis yabancı insanların çocuklarınıza dokunmasına izin vermeyin. Helede erkeklerin aslaaaaa.... Allaha emanet olun...

cok gecmiş olsunnn cnm.Allah şifa versinn
mikrop filanmı kapmış nolmuşş kuzucuga?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlarr hepinize slm nasılsınız geçmişi okuyup geldim elektrik tat vermiyo sürekli gidiyo boncuğa çok üzüldüm inş iyi huylu çıkar çok çekti yaa Allahım daha fazla çektirmeden şifasını versin inş. Buarada eşim bana süpriz yaptı doğum hediyesi arabamı değiştirmiş çok sevindim iki kızda hiç hediye falan almamıştı bunuda doğumdan önce yaptıki erkek olduda yaptı demesinler diye kesin çok fena bu erkekler nekadarda olsa erkek bebek mutlaka sitiyolar sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Allahım inş.

hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür inş boncuk çabuk iyileşir evet canım daha fazla çekmeden,bu arada araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

Allah şifa versin canım zor gerçekten benimki de ateşlendi bugün daha doğrusu ölçtürmedi öyle hissettim, farenjit olmuş.daha dün müydü bahsediyodum hep boğazı şişer diye şom ağızlıyım heralde.ateşi tekrar yükselmedi erken farketmisin dedi doktor..
tüm bebişleri korusun rabbim..annelere de kolaylık versin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar