Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür inş boncuk çabuk iyileşir evet canım daha fazla çekmeden,bu arada araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş
İnş. canım saolasın darısı olmayan herkese inş.
Allah şifa versin canım zor gerçekten benimki de ateşlendi bugün daha doğrusu ölçtürmedi öyle hissettim, farenjit olmuş.daha dün müydü bahsediyodum hep boğazı şişer diye şom ağızlıyım heralde.ateşi tekrar yükselmedi erken farketmisin dedi doktor..
tüm bebişleri korusun rabbim..annelere de kolaylık versin..
Amin canım tüm çocukları korusun Allahım anneleride hamileleride tabi herkesi ya yarım dua etmiş olmayalım Allahım hasta olanlara acil şifalar versin herkesi korusun inş.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
iyi geceler renginn sağol geçer inşallah..
2 gecedir uyumadım sayılır ama uykum yok çok garip...koca da 2 gecedir 10da uyuyakalıyo uyuz..geç yatınca da acıkıyorum kötü oluyo:cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
Allah şifa versin canım zor gerçekten benimki de ateşlendi bugün daha doğrusu ölçtürmedi öyle hissettim, farenjit olmuş.daha dün müydü bahsediyodum hep boğazı şişer diye şom ağızlıyım heralde.ateşi tekrar yükselmedi erken farketmisin dedi doktor..
tüm bebişleri korusun rabbim..annelere de kolaylık versin..

cnm tekrar gecmiş olsunn

kızlar ben yatıyorum artık iyi geceler ecope sanada çok geçmiş olsun canım

iyi geceelerrr cnm

daha ortada niyet yok ama olsun :)
sare ismini beğeniyorum

hımm güzelmişşş
inş kızın olurda koyarsınnn :)

OP
E

Elara

Misafir
iyi geceler renginn sağol geçer inşallah..
2 gecedir uyumadım sayılır ama uykum yok çok garip...koca da 2 gecedir 10da uyuyakalıyo uyuz..geç yatınca da acıkıyorum kötü oluyo:cikolata:

seninki yine 10 uyuyormuşş
benim koca bugün 6 da geldii.yemek yedi kanepeye yattıı
az önce uyandırdımm kanepedenn kalktı , yataga yattıı bukezdee
bende sinirlendim uyumaktan başka hiçbi halta yaramıyon dedim.regli olcam sinirliyim demiştim ya.ondan aldım hırsımı yani :D

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
bende sinirlendim uyumaktan başka hiçbi halta yaramıyon dedim.regli olcam sinirliyim demiştim ya.ondan aldım hırsımı yani :D

fark yok canım vala zaten bu akşam görmedimki.yemek hazırladım yedik,annesini götürdü geldi oğlan bırakmadı yakamı bide baktım sızmış koltukta,yatağa git dedim,oğlanı uyuttum gittim baktım hiç tınmıyo uykumda yok kalktım geldim:) akşamın özeti

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

Yazık kız kar adamları yordu valla benimkinin horultusu ben mutfaktayım o yatak odasında taa buraya geliyo

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar ahmetin yanına can hariç hangi isim gider ?oğluma ahmet koyacam yemnm var ilk çocuğum erkek olursa kayınbabamın ismini katcam die adam eşim küçükken ölmüş ya ondan sevindi ahmet katcağmı duyuncada yanına ne katcam ben ahmeti klasik buluyorum eşim ahmet der ben başka bişe yardım edüüüünnnn:kayris:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar hayırlı akşamlar herkeze nasılsınz
sağol canım sana da hoşgeldiin

:)
nur ismi ikinci iisim olarak güzel oluyorr
tek iisim olarak kullanmak agır geliyor cocuga bence.

bence de işte sare nur :)

Yazık kız kar adamları yordu valla benimkinin horultusu ben mutfaktayım o yatak odasında taa buraya geliyo

hadi siz ankaradasınız kardan yoruldular da benimkine noluyo acep bi bursaya gitti geldi feribotta akşam çok sallanmışşlar bugün yer ayağımdan kayıyo sanki diyodu geldiğinde ondan heralde dengesi bozuldu

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ahmetin yanına can hariç hangi isim gider ?oğluma ahmet koyacam yemnm var ilk çocuğum erkek olursa kayınbabamın ismini katcam die adam eşim küçükken ölmüş ya ondan sevindi ahmet katcağmı duyuncada yanına ne katcam ben ahmeti klasik buluyorum eşim ahmet der ben başka bişe yardım edüüüünnnn:kayris:

ahmet mete olabilirr
ahmet efe
ahmet çagan
ahmet mirza
ahmet berşah

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
piştttt kızlar napıyosunuzzzz
ara ara geliyorum geçmiş çoğalmasın diyee
öpüyorum

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
emir koymayında bacım ne koyarsanır koyun herkese de söylüyorum burdan he sonra demedi demeyin beni dinleyin :)

ahmet selim
ahmet haşim diycem de haşimi kullanmazsın benim kuzenimin adı ama ahmet dyoruz:)
ahmet arda :p

gece yarısı gelmiyo başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar