Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
canım evi tadilat ettircek tasınmıo bide karsılığında evde bir kaç şey istedim rengi değiştrcem kırmızı köşe takımı aldırcam

oo baya sıkı pazarlık etmişinn
bu istedikelrini dogumdan önce yaptırr
hamileliginn avantajlarını kullan yanii
dogumdan sonra cok zorrr söz gecirmek

OP
E

Elara

Misafir
Evet ya benide o etkiledi herkes hemen kendini düşündü sanırım maşaallah diyim çokta sakin ve mülayim birisi boncuk dermansız dert vermesin Allahım inş. ama ben inanıyorum inş ve inş kötü çıkmıycak iyi düşünelim iyi olsun Allahım bütün anneleri çocuklarına bağışlasın sağlık sorunu vermesin inş.

aminnnnn inşş

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
:cokkomik:
ay şimdi eşime dedim murtaza nasıl die cok yokmuş die abdulrezzakta yok onu koyalım istersen dedi :cokkomik::cokkomik:
:cokkomik::cokkomik: bak bunda bi keramet var ozaman ay annemin yan komşusu vardı adı şehriyeydi kadının yaa öbür dünyada koyduğumuz isimlerdende sorumlu olucakmışız ne akla hizmet yosma koyarlar bilmem yengemin adıda öleymiş değiştirmiş ayşe yapmışlar evlenince çok garip isimler var

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
3 yıllık evliyim canım teşekkür ederim hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum önlem olarak inşallah işe yarar iğneler diğer bebeğimde kalp atışı hiç alamamıştım bu sefer aldım devamı gelir inşallah...

canım hoşgeldin,ben de de kan pıhtılaşması var ve hamşileliğim boyuncakan sulandırıcı iğne kullandım çok şükür bebeğime kavuştum.ama her hamilelikte kullnılacak buiğneler.sağlıklı ve gönlümüze göre evlatlar versin Rabbim.

OP
E

Elara

Misafir
:cokkomik::cokkomik: bak bunda bi keramet var ozaman ay annemin yan komşusu vardı adı şehriyeydi kadının yaa öbür dünyada koyduğumuz isimlerdende sorumlu olucakmışız ne akla hizmet yosma koyarlar bilmem yengemin adıda öleymiş değiştirmiş ayşe yapmışlar evlenince çok garip isimler var

:D
ayşe ismide cok asil bi iisim yaww,ben cok seviyorum:eek:ky:

OP
E

Elara

Misafir
esmen sibelg bernil umut h.g

sibelg sen nezaman başlıcan denemelere

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
pıstttt yatmadınızmı daha bende mısafırlerımı gonderdım dedım bakayım ne var yok:cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hamiş bayanlarr uykunuz yokmu yaww
ben sizin aylarınızdaa uykudan gözümü acamazdımm

canım dün uyumadım bugün sabah 7 de uyudum ne oldu bana bilmiorum uyku yok anacım sabaha kadar netteydim bana cözüm bulun yav uyuyamıyorum dün eşim kızdı zaten yinede yatmadım sabah yedide kalk işe gitcen dedim baktı sen hala oturuon mu dio :zuzu:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
pıstttt yatmadınızmı daha bende mısafırlerımı gonderdım dedım bakayım ne var yok:cokkomik:

Kız ne çok misafir geliyo sana Allah sabır versin ay ben sürekli dayanamam valla o tempoya 3 çocukla bide ben 3. yapınca kapılarımı kapıtıcam dışarıya karşı biz bize yeterikkk:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar merhaba, geçmişe bakamayacağım. Sadece birkaç yazıp çıkacağım.
Bütün gün hastanedeydik. Saatler minicik kolunda serumla durdu yavrum. Ateş bir türlü düşmeyince acile götürdüm. Çok zordu kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuklarınıza çok dikkat edin. Çocuklar hep hasta. Öküz düşüncesiz pis yabancı insanların çocuklarınıza dokunmasına izin vermeyin. Helede erkeklerin aslaaaaa.... Allaha emanet olun...

canım çok haklısın,aynı fikirdeyim senle ben de çok katıyım bu konuda...kızını öpüyorum çok geçmiş olsun,sağlığına bir an önce kavuşsun işallah.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
canım dün uyumadım bugün sabah 7 de uyudum ne oldu bana bilmiorum uyku yok anacım sabaha kadar netteydim bana cözüm bulun yav uyuyamıyorum dün eşim kızdı zaten yinede yatmadım sabah yedide kalk işe gitcen dedim baktı sen hala oturuon mu dio :zuzu:

Canım günüz yatmamaya çalış vucüt alışıyo yoksa hep aynını istiyo hoş diyene bakta gerçi senin kadar kalmıyorum 2 2.5 gibi yatıyorum ben bide ılık süt iç o iyi geliyomuş

OP
E

Elara

Misafir
Kız ne çok misafir geliyo sana Allah sabır versin ay ben sürekli dayanamam valla o tempoya 3 çocukla bide ben 3. yapınca kapılarımı kapıtıcam dışarıya karşı biz bize yeterikkk:cokkomik:

gızz aynı şeyleri yazmışızz:D
valla bende cok misafire gelemem yaaa
Allah eksikligini göstermesin ama herhaftada misafir cekilmez gercektenn

ayda bi kere gelseler yeterr:D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay geldim kaldığım sayfadan okudum.bornozla duruyorum valla,kurulanırken bi bakıyım size dedim.hoşgeldin hüreem nasılsınız kızlarrrrrr?

OP
E

Elara

Misafir
hürrem yaprakk mutlaka sagınıza dönüp yatın bebek daha iyi beslenirmişş
gerci biliyorsunuzdur bunu
yok yatamıyorum belli süre sonra soluma dönüyorum diyorsanız arkanıza yastık koyunn.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Canım günüz yatmamaya çalış vucüt alışıyo yoksa hep aynını istiyo hoş diyene bakta gerçi senin kadar kalmıyorum 2 2.5 gibi yatıyorum ben bide ılık süt iç o iyi geliyomuş

ben sabahta uyumuom fazla 2 3 saat uyuyorum bide elera bişi dicem ben dün sabaha kadar oturdum ama bebeğim maşşalah hiç durmadı bugünde durmadı hep oona dkkat ettim 2 gündür hatreketlerini daha iyi hissedebiliorum ultrasonda baktığımızdada hiç durmuodu ayakları üsrekli bisiklet petali cavirio gibi yapıodu ilk çocuk ya pak anlamırum hep oynaması sağlıklımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar