Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ay aşkolsun yaprakk için kötü senin yaw.Adetim bugün bitti temizlendim onun banyosu..mecburiyet yani.koca dersen içerde horul horul uyyor...küstüm bir daha banyo demeyecem işte sizeeeeeeeeee.
Küsme şekerim valla banyo deyince aklıma bitek o geliyo hani bizde tık yokya ondan heralde fesatlanıyomm:cokkomik:
ay bacım yalnışş yazmışımmm sola yatılcaktıı
cocugun beslenmesini saglayan damar sag taraftan gelirmiş o nednele sola yatmak gerekirr

Deme deme yaww yatamıyorummm sağa güzel yatıyorum bende nasıl heveslenmiştimm

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Ay bende sola yatın diye duydum sağıma çok güzel yatıyorum iyi bari bunu söyediğin bende üzülüyodum sağıma çok yatıyorum diye

bence sağlıklı keyfi yerinde demekki küçükken daha çok oynuyo hareket alanı çok olduğu için büyüdükçe yavaşlıyo hareketler

hımm anladım aman sağlıklı olsunda bırak kudursun içerde:cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Allah şifa versin canım zor gerçekten benimki de ateşlendi bugün daha doğrusu ölçtürmedi öyle hissettim, farenjit olmuş.daha dün müydü bahsediyodum hep boğazı şişer diye şom ağızlıyım heralde.ateşi tekrar yükselmedi erken farketmisin dedi doktor..
tüm bebişleri korusun rabbim..annelere de kolaylık versin..

Size de çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Kızlarr hepinize slm nasılsınız geçmişi okuyup geldim elektrik tat vermiyo sürekli gidiyo boncuğa çok üzüldüm inş iyi huylu çıkar çok çekti yaa Allahım daha fazla çektirmeden şifasını versin inş. Buarada eşim bana süpriz yaptı doğum hediyesi arabamı değiştirmiş çok sevindim iki kızda hiç hediye falan almamıştı bunuda doğumdan önce yaptıki erkek olduda yaptı demesinler diye kesin çok fena bu erkekler nekadarda olsa erkek bebek mutlaka sitiyolar sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Allahım inş.

Yaprakçım güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Küsme şekerim valla banyo deyince aklıma bitek o geliyo hani bizde tık yokya ondan heralde fesatlanıyomm:cokkomik:

yaprak sende hamilesin galiba kaç aylık yok yani biz yapamıyoruz diyince baya ilerledi hamilelik galiba:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
heheh demı valla onca aradan sonra:cokkomik::cokkomik:

zaten çocuk olduktan sonra bir de okuldan pestil gibi gelip akşam yemeğinden sonra serildiğim için adamın mesaisi haftasonları(!) ancak:cokkomik::cokkomik::cokkomik: garibim sesi de çıkmaz:))))
Ay çocuk yapalım diyecek nerdeyse sık olması için :deli:gerçi sık da olmuyor hehe anca yumurtlama günleri...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yaprakcım arabanın gule gule kullan cnm ay bızımkılerde yaparmı dersın elara hadı gecede baslıyoz calısmalara:dertli::eek:ky:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

yaprağım biz de öyleydik,8.5 ay boyunca yaaktı.rahim ağzı dikilydi ve erken doğum tehlikem vardı.kocacımmmm çok sabırlı çokkkkkkk.

OP
E

Elara

Misafir
heheh demı valla onca aradan sonra:cokkomik::cokkomik:
e yanii, kücükleri kavuşturmak lazımm :D

bu saaten sonra sabah nasıl kalkır yaw benı dusun azcık bak alarım umut gıbı:cokkomik::cokkomik:saka bıyana cocuklarda cok ıstıyo kar oynamak ıcın assagıda

ay biz bugün kızımla cok güzeel oynadıkk.sokak doluydu ,herkes inmiş aşagı,güzel bi görüntü vardı
kızlarının devamsızlıkları yoksa yollama yarın.herzmanmı böle kar yagıyorr,yagmışken keyfini cıkarsınlarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar