Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Evet ondanmı dersin

cnm yastıgınızı diger tarafa koyun ozaman gör hepp soluna yatcaksınn
ben hamileykenn eşim sag tarafımda kalıyorduu ben soluma yatıyordum mecburen.cünkü yüzyüze asla uyuyamamm

şimdidee yastıgımı diger tarafa aldım eşim solumda kaldıı.sagıma yatıyorumm

bak denee hak verceksin bana

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
e yanii, kücükleri kavuşturmak lazımm :D

ay biz bugün kızımla cok güzeel oynadıkk.sokak doluydu ,herkes inmiş aşagı,güzel bi görüntü vardı
kızlarının devamsızlıkları yoksa yollama yarın.herzmanmı böle kar yagıyorr,yagmışken keyfini cıkarsınlarr

yok cnm daha hıc aksatmadılar sukur cok tıtızım okul konusunda hastalık olmadıgı muddetce gonderrım bugun annem aramıs aynen öle dıyo yarın gonderme bırak doya doya oynasın cocuklar dıyo bakalım sabahh 5 veeeeeya 6 gıbı bellı olacakmıs

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gızz yapragın içinde bi melekk varr kötüü olamazzzz içii
espiri yaparızz biz bu konudaa,sende alışş bunlara cicimm:eek:ky:

Biliyorum canlarım,artık burası ikinci ailem oldu.Şu soğuk kış gününde yüreğimi samimi ve sıcak dostluklarınızla ısıttınız çok mutluyum hepinizi tanıdığıma.sizleri görmediğim zaman günüm yarım oluyor.İNSANIN YÜKÜNÜ ALIYORSUNUZ YA STRES KALMIYOR...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.AY ağlayacağım ya duygusallaştım.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakcım arabanın gule gule kullan cnm ay bızımkılerde yaparmı dersın elara hadı gecede baslıyoz calısmalara:dertli::eek:ky:

saol canım daha iyisi olmayanlara yaparlar valla ben eşimi istemiyo falan sanıyodum ama meğersem adam uykusuz gecelerde ben demedimmi yapmayalım diyebilmek için istemiyorum diyomuş yeni açıkladı her annenin bir kıza ihtiyacı olduğu gibi her babanında bir erkek çocuğuna ihtiyacı var bence Allahım tez zamanda sizlerede versin inşşşşşşşş

OP
E

Elara

Misafir
yaprak diger taraf derken yatagın boyuna olan diger ucundan bahsediyorum.eşinle yer degiştirmek degil yanii
cünkü ben duvar tarafında yatamam hiç.sende yatagın kenarında yatıyorsun malum wc ye git gell zor olur duvar tarafı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar kızımı emziricem açığım gelirim işallah.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
saol canım daha iyisi olmayanlara yaparlar valla ben eşimi istemiyo falan sanıyodum ama meğersem adam uykusuz gecelerde ben demedimmi yapmayalım diyebilmek için istemiyorum diyomuş yeni açıkladı her annenin bir kıza ihtiyacı olduğu gibi her babanında bir erkek çocuğuna ihtiyacı var bence Allahım tez zamanda sizlerede versin inşşşşşşşş

of of yaprakcım yaram gene debrestı gec e gece cnm haklısın canı gonulden amın dıyoru m tatlım rabbım ıns senıde saglıcakla kavusmanı nasıp etsn leventıne

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Benim 6 bitti canım hamilelik ilerlediğin değilde adam çocuğa bişey olucak sanıyo heralde yaww horul horul anca uyyo kardş kardeş yatıyoss tık yokk:cokkomik:

canım benmde eşim bir yerden duymus hamileyken ilişkiye girildiğinde bebeğe anneden endofin salgılanımuş bebeği rahatlatıomus yani bide dktr bebek sağlıklı son 1 aya kadar ilşki serbest dedi die hergün hadi bebeğimize endofin salgılıyalım dio bende tamm sen yat geliorum 1 2 sey yazıp kızlara diorum o zaten 2 dk içinde uyuyo bende burada ha bire si
ze yazıorum :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
yok cnm daha hıc aksatmadılar sukur cok tıtızım okul konusunda hastalık olmadıgı muddetce gonderrım bugun annem aramıs aynen öle dıyo yarın gonderme bırak doya doya oynasın cocuklar dıyo bakalım sabahh 5 veeeeeya 6 gıbı bellı olacakmıs

aamann bu kadarda kasmaa bacım ters teperr
herzamanmı cocuk olcaklarr,bırak cocukluklarını doyasıya yaşasınlarr.1 gündne bişi olmazz
bide senin kızlar maşallah başarılılarr
tabi yine sen bilinn.ben olsam yollamazdımm.cıkar kızımla oynardımm dışarda :D

OP
E

Elara

Misafir
Biliyorum canlarım,artık burası ikinci ailem oldu.Şu soğuk kış gününde yüreğimi samimi ve sıcak dostluklarınızla ısıttınız çok mutluyum hepinizi tanıdığıma.sizleri görmediğim zaman günüm yarım oluyor.İNSANIN YÜKÜNÜ ALIYORSUNUZ YA STRES KALMIYOR...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.AY ağlayacağım ya duygusallaştım.

tşkler cnm bizde seni sevdik

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm yastıgınızı diger tarafa koyun ozaman gör hepp soluna yatcaksınn
ben hamileykenn eşim sag tarafımda kalıyorduu ben soluma yatıyordum mecburen.cünkü yüzyüze asla uyuyamamm

şimdidee yastıgımı diger tarafa aldım eşim solumda kaldıı.sagıma yatıyorumm

bak denee hak verceksin bana[/QUO
yaprak diger taraf derken yatagın boyuna olan diger ucundan bahsediyorum.eşinle yer degiştirmek degil yanii
cünkü ben duvar tarafında yatamam hiç.sende yatagın kenarında yatıyorsun malum wc ye git gell zor olur duvar tarafı

Doğrudur canım bende yüzyüze yatamam hıı ben yer değiştirmek aladım bizim yatak ortada duvar kenarı yok o yüzden yer değiştirsek de olur belki kız boyuna olan diğer ucunda nasıl rahat ettin ters gelmedimi

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

sert hanımefendi imajından cıkma kız dur ne oldun:eek:ky::huhuu:

OP
E

Elara

Misafir
Doğrudur canım bende yüzyüze yatamam hıı ben yer değiştirmek aladım bizim yatak ortada duvar kenarı yok o yüzden yer değiştirsek de olur belki kız boyuna olan diğer ucunda nasıl rahat ettin ters gelmedimi

ay nasıl anlatayımm bunu şimdii:D
dur resim koyup göstereyimm :cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilayy yaptınmı temizliginii.
temizlikten sonra sende duşunu aldın geldin galibaa:D

Yaptım canım köşesinden kıyısından işte. Yok canım ya nerde bizim herif Tudors seyretti bana da iş yaptırmıyor gel seyret diyor yarın bi de erken kalkıcaz ama karnım acıktı yaa.. ben de patates salatası eşliğinde sizi okuyorum:cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
Yaptım canım köşesinden kıyısından işte. Yok canım ya nerde bizim herif Tudors seyretti bana da iş yaptırmıyor gel seyret diyor yarın bi de erken kalkıcaz ama karnım acıktı yaa.. ben de patates salatası eşliğinde sizi okuyorum:cikolata:

gızz temizlk deyince bende agda yapcan sandımm:D
afiyet olsunn:cikolata:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

hsıtttttttttt dıytte olanlar var bend cok acımm ama benım yerımede yeeeeee :uzgun::uzgun:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

bende izledim tudors un tüm sezonu cok gıcık ya ınsanlar neler yasamıs zamanında

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
zeynep super cnm cok guzel ısım hatta peygamber efendımızın kzının ısmıya peygamberımız bıle cok severmıs zeynep kzıznı rabbım sefatlerıne kavusmamızı nasıp etsın ıns..

Canım benim bildiğim eşlerinden birinin adı Zeynep. Kızlarından biri de aynı isimli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar