Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernil hoşgeldin günaydın.
gunaydın umutcum nasılsın oh temızlıgınde bıtmıs gule gule kırlet ıns
kızlar selam....
hamişlik ii gidiyor.şimdilik sadece kasık ve meme ağrısı var.dün memişlerim çok felaket ağrıdı.sağ memem büyümüş:zonk:sanki:cokkomik:damarlarda belirginleşmiş.
sağ kasığım sol kasığım hala çok sancılanıyor arada.ve sık idrara çıkma.valla bu hamişlik bi acaip ilerliyo.hayırlısı.henüz tiskinme bulantı veya aşerme yok.zaten erken galiba...

a.s cnm h.geldın ne guzel rahat hamıslık gecırıyosun darısı basımıza ıns nolur bızede dua et cnm ıns senınde gonlundekı sehzade kucagına gelsın ıns cnm..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
benim kızım 2 yaşında, bende seneye ocak şubat düşünüyordum ama mayıs dahamı iyi olur diye düşünmeye başladım, karar veremiyorum, eşimde erken diyor.

CANIM YAŞIN 30 UN ALTINDAYSA BENCE DE ACELE ETME,KIZINLA DOYA DOYA İLGİLEN..eĞİTİMCİ OLARAK SEN DE BİLİRSİN 3-4 YAŞ DÖNEMLERİ BİR ÇOCUĞUN PSİKOLOJİK VE SOSYAL GELİŞİMDE ÇOK ÖNEMLİDİR.EĞER YAŞIM
30 DAHİ OLSAYDI BEN KIZIMI KREŞE GÖNDERİP ÖYLE DÜŞÜNÜRDÜM 2.BEBEĞİ.KREŞE YOLLAYANA KADAR DA ONA TÜM VAKTİMİ AYIRIRDIM.HA ANNEM DE EMEKLİ ÖĞRETMEN VE ÇOCUK PSİKOLOJİSİ VE GELİŞİMİ KONUSUNDA KENDİNİ HEM MESLEKİ HEM DE TECRÜBE OLARAK GELİŞTİRMİŞ BİRİ O DA BENİ ARATMIYOR SAĞOLSUN,KIZIMLA ŞİMDİDEN ZEKA OYUNLARI BİLE OYNAMAYA BAŞLADI AMA ANNE İLGİSİ FARKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YAŞIM 33 OLDUĞU İÇİN BEN ARAYI MECBUREN SIK TUTACAĞIM.İLERİ YAŞ GEBELİĞİ BENİM GİBİ KAN PIHTILAŞMASI OLAN BİR ANNE ADAYI İÇİN VE NORMALDE DE ALLAH KORUSUN DOWN SENDROMU RİSKİ ANNE YAŞIYLA BERABER ARTTIĞI İÇİN BEN 2011 SONUNDA ÇALIŞMALARA BAŞLIYCAM ALLAHIM OĞLUŞUMU NASİB EDER İŞALLAH TÜM DİLEĞİM BU KENDİM VE İSTEYEN TÜM ARKADAŞLAR İÇİN...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm cok gecmiş olsun ya.gripmi oldu ne oldu
inş cabucak iyileşirr yakışıklıı

umut gecmşi okuyom diyon ama öylesine okuyon galiba cnm ya

haskena sayfada yazdı bi kac kez

almanyada
7 kullanımlık 30 euro carp işte euro kuruyla
20 kullanımlık 75 euro

türkiyede gittigidiyorda
7 kullanımlık 65-75 arası
20 kullanımlık 145 lira

yani almanyadakiyle aynı fiyatlarda hemen hemenn
o nedenle haskenadan istemene gerek yokk
kadını zor durumda bırakmayalım.gümrüktede sorun cıkabiliyor aynı üründen bi kac tane alındıgında.

ben pazartesi verecem inş gitti gidiyodan

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
güzelim ben kızımda 18 kilo almıştım, çok yavaş verdim 6 fazlam kaldı. Kilo konusunda biraz takıntılıyım da :dertli:

aynen canım benim de 38 bedene düşmeme 7-8 kg var ama 4 kg verip 40 bedene düşmeye de razıyım çünkü ben uzun boylu olduğum için bende çok zayıflık sırıtıyor bekarken çok sırıtırdı mesela bu yüzden 40 beden de ideal benim için.5 kg verdim 35 günde şimdi 2 ay daha diyet ve yürüyüş halledecem işallah:)

sibelg

Üye
Tepki
82
sibelcim kızına bağlı.benim kızım altını bezlemiyorum.kendi yemeğini yiyebiliyor.derdini anlatabilecek kadarda konuşuyor.e bunlar varsa çokta sorun olmaz.ikinci bebek.3 yaşına girmek üzere benim kızım.bu bebeğim olana kadarda 4e geliyor.ben kendi açımdan tam zamanı diye düşünüyorum.kızım okula başlayıncada oda bayağı büyümüş olur.okula giden çocukla ikinci bence çok geç.düşünsene.çocuğun okuluylamı ilgilencen yoksa bebeklemi..

haklısın ben çocuklarım arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum. kendimden çok onların iletişimini düşünüyorum

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aY KIZLAR DOĞUMGÜNÜ MENÜM OLUŞTU.BİR DE PALYAÇO KİRALIYCAM O GECE İÇİN ÇÜNKÜ ÇOCUK MİSAFİRLER DE VAR BAYA...ÇOK EĞLENCELİ VE FARKLI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KIZIMIN İLK DOĞUMGÜNÜNÜN UNUTULMAZ VE ÇOK ÖZEL OLMASINI İSTİYORUM.HALA DAHA 1-2 ÇEŞİT DAHA MEZE YAPSAM MI ONA KARAR VEREMEDİM.CUMARTESİ ARAYA KUAFÖR İŞİMİ DE SIKIŞTIRMAM LAZIM AY NE YOĞUN BİR HAFTA...DOĞUMGÜNÜ İLE İLGİLİ FARKLI ÖNERİLERİNİZİ BEKLERİM AYRICA ÇOĞUNUZ BENDEN TECRÜBELİSİNİZ....

sibelg

Üye
Tepki
82
aynen canım benim de 38 bedene düşmeme 7-8 kg var ama 4 kg verip 40 bedene düşmeye de razıyım çünkü ben uzun boylu olduğum için bende çok zayıflık sırıtıyor bekarken çok sırıtırdı mesela bu yüzden 40 beden de ideal benim için.5 kg verdim 35 günde şimdi 2 ay daha diyet ve yürüyüş halledecem işallah:)

ben diyete başlayacam yazın kolay olur, sürekli meyve yerim, ama yavaş yavaş erkek diyetindeki sebze meyvelere başlayayım diyorum, bir taşla iiki kuş :cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aY KIZLAR DOĞUMGÜNÜ MENÜM OLUŞTU.BİR DE PALYAÇO KİRALIYCAM O GECE İÇİN ÇÜNKÜ ÇOCUK MİSAFİRLER DE VAR BAYA...ÇOK EĞLENCELİ VE FARKLI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KIZIMIN İLK DOĞUMGÜNÜNÜN UNUTULMAZ VE ÇOK ÖZEL OLMASINI İSTİYORUM.HALA DAHA 1-2 ÇEŞİT DAHA MEZE YAPSAM MI ONA KARAR VEREMEDİM.CUMARTESİ ARAYA KUAFÖR İŞİMİ DE SIKIŞTIRMAM LAZIM AY NE YOĞUN BİR HAFTA...DOĞUMGÜNÜ İLE İLGİLİ FARKLI ÖNERİLERİNİZİ BEKLERİM AYRICA ÇOĞUNUZ BENDEN TECRÜBELİSİNİZ....
cnm senın ılk ama massallahın var zaten baya farklı ınan palyoca felan zaten haylı degısık baska ne olabılırkı cnm can saglıgı rrabbım hayırlı uzun ömurler nasıp etsın kızına ıns...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar selam....
hamişlik ii gidiyor.şimdilik sadece kasık ve meme ağrısı var.dün memişlerim çok felaket ağrıdı.sağ memem büyümüş:zonk:sanki:cokkomik:damarlarda belirginleşmiş.
sağ kasığım sol kasığım hala çok sancılanıyor arada.ve sık idrara çıkma.valla bu hamişlik bi acaip ilerliyo.hayırlısı.henüz tiskinme bulantı veya aşerme yok.zaten erken galiba...

maşallah,ne güzel in,rahat bi hamilelik geçirirsin inş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızımın veli topğlantısı vardı cnm yeni geldim

anaaaa kız ben unuttumya ınnmıyorum 11 de de benım buyugun vardı ay basımdan assagı kaynar sular dökuldu afffffffff kız hıcde bugun aklıma gelmedı yaaaaaaaaa ay dur esım camıye gıttı arayımda barı hocayla bı gorussun aman rengın allah razı olsun ıyı aklıma getırdın gene cnm sagol

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
anaaaa kız ben unuttumya ınnmıyorum 11 de de benım buyugun vardı ay basımdan assagı kaynar sular dökuldu afffffffff kız hıcde bugun aklıma gelmedı yaaaaaaaaa ay dur esım camıye gıttı arayımda barı hocayla bı gorussun aman rengın allah razı olsun ıyı aklıma getırdın gene cnm sagol

cnm daha bitmemişti,eşin yetişir inş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben diyete başlayacam yazın kolay olur, sürekli meyve yerim, ama yavaş yavaş erkek diyetindeki sebze meyvelere başlayayım diyorum, bir taşla iiki kuş :cokkomik:

sana şu an neler yediğimi söyleyeyim çorba,yeşil salata bol bol meyve ananas elma portakal havuç bol su,yeşilçay ızgara tavuk ve balık...yani erkek diyetine bir tek tavuk ve bakıla uymuyorum bir de arada yoğurt yiyorum onlar da olmasa diyete tam uymuş olcam sanırım.ama işte cips patates ve muz yasak kilo vermede...bunları yemiyorum.tam olarak temmuzdan sonra başlarım bende...hele bir 5 kg daha vereyim.haftaiçi hergün yürüyecem artık evde de spor yapıyorum.2 ay içinde veririm heralde 5 daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar