Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilayy kac gün kalacaksınız ankaradaa
bol bol gezin dicem ama pek gezilcek yeride yok

Aslında iki gündü ama uzatıldı 5 gece oldu eşiminde toplantısı var burda o gidince de çocuğa ben bakıcam zaman da pek yok yani. Valla bu gençlik parkını çocukla gezmek için pek gözüm tutmadı Ankara yı da pek bilmiyorum. 1gün boş günümüz var o gün gezdirecek eşim inşallah bi de akşamları çıkarız biraz o kadar.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm cok gecmiş olsun ya.gripmi oldu ne oldu
inş cabucak iyileşirr yakışıklıı

umut gecmşi okuyom diyon ama öylesine okuyon galiba cnm ya

haskena sayfada yazdı bi kac kez

almanyada
7 kullanımlık 30 euro carp işte euro kuruyla
20 kullanımlık 75 euro

türkiyede gittigidiyorda
7 kullanımlık 65-75 arası
20 kullanımlık 145 lira

yani almanyadakiyle aynı fiyatlarda hemen hemenn
o nedenle haskenadan istemene gerek yokk
kadını zor durumda bırakmayalım.gümrüktede sorun cıkabiliyor aynı üründen bi kac tane alındıgında.

okudum canım ama euro hesabı yapmadığımdan kaynaklandı merakım,aradaki farkı kıyaslıyamadım.tamam anladım canım.artık alacağımda parasını yollayım sipariş ederseniz kendinize bana da 20 lik alırsınız değil mi?takviyeleri de öyle yapalım.hepsinin fiyatını hesaplarız kargo ücretleriyle beraber yollarım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım takviyelerin son kullanma tarihi en az 1 yıldır değil mi tahminen diyorum.haziran da stajer paralarım gelecek haziranda hepsini birden alıyım diyorum hem takviyeleri hem de monitörü.monitöre bişey olmaz da heralde takviyelerin de son kullanma tarihleri ileridir.sen baktın mı canım son kullanma tarihlerine.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
amin inşallah canım inşallah.
seni çok iyi anlıyorum canım yeni bebek yeni heycan aradan geçen zamanda bebek özlemi çekiliyor galiba aileye yeni bir bebişin geleceği fikri insanı heycanlandırıyor.
kızım olduğunu öğrendiğim gün hemen gidip fırfırlı bi don alıcam:hihi:

Ben de Elaranın oğluşuna hastane çıkışı yolluycam teyzesinden ilk hediyesi olsun.Oğluşumla ikisine alıcam işallah.kızma Elara içimden geldi ne yapayım?:sirin:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu arada birden daldım aranıza,hepinize iyi pazarlar.Hala temizlik yorgunluğu geçmedi.Eşim balık almış akşama balık yapcak yemekle uğraşmıycam en azından...Stajerlerimin evraklarını dolduruyorum ben de bir bakıyım dedim.nasılsınız?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yanlış hatırlamıyorsam sende öğretmendin değilmi? ne zaman düşünüyorsun hamileliği?

Aynı soruları sormuşuz birbirimize:)cANIM KIZIM HAFTAYA 1 YAŞINA GİRECEK HALEN EMZİRİYORUM,TEMMUZDA TATİLİMİ DE YAPIP AĞUSTOSTA HEM TAKVİYELERE HEM DE DİYETE BAŞLIYIM DİYORUM.BEN UZUN YAPICAM DİYETİ KASIM GİBİ DE ÇALIŞMALARA BAŞLIYCAM TABİ BİORİTME UYDUKÇA...SEN NE ZAMAN DÜŞÜNÜYORSUN?

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar selam....
hamişlik ii gidiyor.şimdilik sadece kasık ve meme ağrısı var.dün memişlerim çok felaket ağrıdı.sağ memem büyümüş:zonk:sanki:cokkomik:damarlarda belirginleşmiş.
sağ kasığım sol kasığım hala çok sancılanıyor arada.ve sık idrara çıkma.valla bu hamişlik bi acaip ilerliyo.hayırlısı.henüz tiskinme bulantı veya aşerme yok.zaten erken galiba...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ve yorgunluuk var kızlar.bacaklarımda çok ağrıyor.
uykum kaçıyor.hamileler uyur derler.ama ben uyuyamıyoırum:deli:.üstelik iştahımda çok fena.sürekli acıkıyorum.çok kilo alıcam heralde58 kiloyla başladım.bakalım kaçla bitecek:deli::cikolata::cikolata:

sibelg

Üye
Tepki
82
benim kızım 2 yaşında, bende seneye ocak şubat düşünüyordum ama mayıs dahamı iyi olur diye düşünmeye başladım, karar veremiyorum, eşimde erken diyor.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
sibel 36 beden olcam yazmışsın.ben 46ya çıkacam diyemi yazsam ne:ilknur::ayk:
şu an 38 40 bedenim.ama kilolar gelsin bakalım.kızımda 15 kilo almıştım.bunda 20 kiloyu gözden çıkardım.....

sibelg

Üye
Tepki
82
ve yorgunluuk var kızlar.bacaklarımda çok ağrıyor.
uykum kaçıyor.hamileler uyur derler.ama ben uyuyamıyoırum:deli:.üstelik iştahımda çok fena.sürekli acıkıyorum.çok kilo alıcam heralde58 kiloyla başladım.bakalım kaçla bitecek:deli::cikolata::cikolata:

merhaba iştahın yerindeyse erkek olma olasılığı daha fazladır, umarım istediğin olur.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
sibelcim kızına bağlı.benim kızım altını bezlemiyorum.kendi yemeğini yiyebiliyor.derdini anlatabilecek kadarda konuşuyor.e bunlar varsa çokta sorun olmaz.ikinci bebek.3 yaşına girmek üzere benim kızım.bu bebeğim olana kadarda 4e geliyor.ben kendi açımdan tam zamanı diye düşünüyorum.kızım okula başlayıncada oda bayağı büyümüş olur.okula giden çocukla ikinci bence çok geç.düşünsene.çocuğun okuluylamı ilgilencen yoksa bebeklemi..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gızz bu mesajından bi kac msj önce yazdım fiyatlarını okumadınmı bacım

ay taktınız mertime hee
o amerikada yaşıyor ve almıştı clear blue yi
neden herkes aynı şeyi soruyor ben bişimi kacırdım acaba

elara ben kendi adıma söyleyim özellikle yaşadığı yeri bilmiyodum daha doğrusu başkasının yaşadığı yerle karıştırıyodum onun için soruyodum tatlım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar