kızlar siz testi kaçıncı günden uygulamaya başlıyorsunuz? bende tükürük testi işe yaramıyor, bundan alacam ama döngüm uzun diye ne zaman başlayayım bilmiyorum.
akıntını takip ederek yapacaksın cnm çoğaldıktan sonra takip et kendini
kızlar siz testi kaçıncı günden uygulamaya başlıyorsunuz? bende tükürük testi işe yaramıyor, bundan alacam ama döngüm uzun diye ne zaman başlayayım bilmiyorum.
[sıze="4"]
20 kullanımlık düşünüyorum cnm[/sıze]
[sıze="4"]
cnm senın ılk ama massallahın var zaten baya farklı ınan palyoca felan zaten haylı degısık baska ne olabılırkı cnm can saglıgı rrabbım hayırlı uzun ömurler nasıp etsın kızına ıns...[/sıze]
sana şu an neler yediğimi söyleyeyim çorba,yeşil salata bol bol meyve ananas elma portakal havuç bol su,yeşilçay ızgara tavuk ve balık...yani erkek diyetine bir tek tavuk ve bakıla uymuyorum bir de arada yoğurt yiyorum onlar da olmasa diyete tam uymuş olcam sanırım.ama işte cips patates ve muz yasak kilo vermede...bunları yemiyorum.tam olarak temmuzdan sonra başlarım bende...hele bir 5 kg daha vereyim.haftaiçi hergün yürüyecem artık evde de spor yapıyorum.2 ay içinde veririm heralde 5 daha...
çok sağlıklı besleniyorsun ne güzel ben yapamıyorum.sana şu an neler yediğimi söyleyeyim çorba,yeşil salata bol bol meyve ananas elma portakal havuç bol su,yeşilçay ızgara tavuk ve balık...yani erkek diyetine bir tek tavuk ve bakıla uymuyorum bir de arada yoğurt yiyorum onlar da olmasa diyete tam uymuş olcam sanırım.ama işte cips patates ve muz yasak kilo vermede...bunları yemiyorum.tam olarak temmuzdan sonra başlarım bende...hele bir 5 kg daha vereyim.haftaiçi hergün yürüyecem artık evde de spor yapıyorum.2 ay içinde veririm heralde 5 daha...
cnm gelırse bızlede paylasırmısın ??çok sağlıklı besleniyorsun ne güzel ben yapamıyorum.
yabancı bir siteden(gender selection diet) erkek bebek diyeti istedim bakalım onlar ne verecek, mantıklı gelirse onu uygulayacam.
maşallah umut saüper gidiyosun evet erkek dietine kısmn yapıyosun
rengın dıyet nasıl gıdıyo hafta sonu benım eh ıste oluyo
cnm gelırse bızlede paylasırmısın ??
akıntını takip ederek yapacaksın cnm çoğaldıktan sonra takip et kendini
ooo tubısım h.geldın cnm nasılsın ??Kızlar merhaba,
Umut gemisi sen bebeğini ne kadar emzirmeyi planlıyorsun cnm?
bencede öle cnm ıste gene bı farklılık carmı acaba dedım yoksa bende sanmıyorum ama fazla mal goz cıkarmızmısBernilcim Elaranın diyet listesinden farklı olacağını sanmıyorum çünkü amaç zaten sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenmek...onların ihtiva eden besinler ve takviyeleri de biliyoruz zaten.Ama tabi paylaşırsa sibel ona da bakarız...
Bernilcim Elaranın diyet listesinden farklı olacağını sanmıyorum çünkü amaç zaten sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenmek...onların ihtiva eden besinler ve takviyeleri de biliyoruz zaten.Ama tabi paylaşırsa sibel ona da bakarız...
canım işte ben süt yoğurt peynir çok aramam zaten,mantı doma vs yanında ararım onlarsız yaparım da.balık ve dondurmasız ne yapcam bilmem.yazın da temmuzda bol bol yerim dondurmayta doyarımartık diyete başlayınca balık taVUK yerine bol bol domatesli soslu köfteler et soteler balkonda şiş yaparım
olumlu yanlarını da görmek lazım değil mi?
Kızlar merhaba,
Kızlar merhaba,
haklkısın umutçum bu diette hiçbir yiyecek ve içeceğin vazgeçilmez olduğunu anladım