Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]
cnm senın ılk ama massallahın var zaten baya farklı ınan palyoca felan zaten haylı degısık baska ne olabılırkı cnm can saglıgı rrabbım hayırlı uzun ömurler nasıp etsın kızına ıns...[/sıze]

ilk doğumgünü olunca bir de davetli çok 20 kişiye yakın olcağız(neyse ki evim geniş yoksa fıttırabilirdim:))özel olsun istedim.diğer doğumgünlerini annemlerle bizbize kutlarız.iyi fdileklerin için teşekkür ederim canım allah hepimizin evlatlarının bahtını açık etsin.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sana şu an neler yediğimi söyleyeyim çorba,yeşil salata bol bol meyve ananas elma portakal havuç bol su,yeşilçay ızgara tavuk ve balık...yani erkek diyetine bir tek tavuk ve bakıla uymuyorum bir de arada yoğurt yiyorum onlar da olmasa diyete tam uymuş olcam sanırım.ama işte cips patates ve muz yasak kilo vermede...bunları yemiyorum.tam olarak temmuzdan sonra başlarım bende...hele bir 5 kg daha vereyim.haftaiçi hergün yürüyecem artık evde de spor yapıyorum.2 ay içinde veririm heralde 5 daha...

maşallah umut saüper gidiyosun evet erkek dietine kısmn yapıyosun

sibelg

Üye
Tepki
82
sana şu an neler yediğimi söyleyeyim çorba,yeşil salata bol bol meyve ananas elma portakal havuç bol su,yeşilçay ızgara tavuk ve balık...yani erkek diyetine bir tek tavuk ve bakıla uymuyorum bir de arada yoğurt yiyorum onlar da olmasa diyete tam uymuş olcam sanırım.ama işte cips patates ve muz yasak kilo vermede...bunları yemiyorum.tam olarak temmuzdan sonra başlarım bende...hele bir 5 kg daha vereyim.haftaiçi hergün yürüyecem artık evde de spor yapıyorum.2 ay içinde veririm heralde 5 daha...
çok sağlıklı besleniyorsun ne güzel ben yapamıyorum.
yabancı bir siteden(gender selection diet) erkek bebek diyeti istedim bakalım onlar ne verecek, mantıklı gelirse onu uygulayacam.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
maşallah umut saüper gidiyosun evet erkek dietine kısmn yapıyosun

canım işte ben süt yoğurt peynir çok aramam zaten,mantı doma vs yanında ararım onlarsız yaparım da.balık ve dondurmasız ne yapcam bilmem.yazın da temmuzda bol bol yerim dondurmayta doyarım:)artık diyete başlayınca balık taVUK yerine bol bol domatesli soslu köfteler et soteler balkonda şiş yaparım:)olumlu yanlarını da görmek lazım değil mi?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernilcim Elaranın diyet listesinden farklı olacağını sanmıyorum çünkü amaç zaten sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenmek...onların ihtiva eden besinler ve takviyeleri de biliyoruz zaten.Ama tabi paylaşırsa sibel ona da bakarız...
bencede öle cnm ıste gene bı farklılık carmı acaba dedım yoksa bende sanmıyorum ama fazla mal goz cıkarmızmıs:cokkomik::cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım işte ben süt yoğurt peynir çok aramam zaten,mantı doma vs yanında ararım onlarsız yaparım da.balık ve dondurmasız ne yapcam bilmem.yazın da temmuzda bol bol yerim dondurmayta doyarım:)artık diyete başlayınca balık taVUK yerine bol bol domatesli soslu köfteler et soteler balkonda şiş yaparım:)olumlu yanlarını da görmek lazım değil mi?

haklkısın umutçum bu diette hiçbir yiyecek ve içeceğin vazgeçilmez olduğunu anladım :)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar merhaba,
Umut gemisi sen bebeğini ne kadar emzirmeyi planlıyorsun cnm?

canım şu an sütüm var çok şükür.sol göğüs baya azaldı onu emmeyi gündüz reddediyor gece emiyor onu gündüz azalmasın diye sağıyorum gece emiyor.sağı gece de gündüz de emiyor canım.şimdi kıyamıyorum daha 1 yaşına yeni girecek.en azından çalışmalara başlıycam kasıma kadar emzireyim diyorum en azından 1.5 yaşını biraz geçicek.aslında hamile kalınca ilk 3 aya kadar emzirilebiliyormuş biliyor musun.doktor söylemişti ama anne karnındaki bebeğin gelişimini de engelleyebiliyormuş.sanırım o riske girmem hamile kalınca bırakırım.takviye koknusunu araştırdım.bir tek takviye hariç diğerlerinin sütten geçse bile bebeğe zararı yok hatta aksine 1 takviye çok faydalı...sonra yazarım özeşlden sana hangisi olduğunu.yani sakıncası olacağını sanmıyorum takviyelerin.kullanırken de emzirilebiliyır antibiyotik ya da antidepresan olmadıktan sonra...sen de devam et bence 1.5 yaşına kadar.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haklkısın umutçum bu diette hiçbir yiyecek ve içeceğin vazgeçilmez olduğunu anladım :)

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR CANIM BENİM.
Kızıma sağlıkla kavuşabilmek uğruna hergün 2 çeşit iğne ve hamileliğimin 5 ayını serum takviyesiyle hastane köşelerinde yatarak geçirdim.bütün bunlara katlandıktan sonra oğluışuma kavuşmak için bunlara katlanmak vız geliyor bana...Allah dualarımızın karşılığını versin cümlemizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar