benim akıntım çook uzun sürüyor hatta tüm ay boyunca akıntım var diyebilirim.
hepimizin öyle cnm ama yumurtlamadaki akıntı farklı ve kendini belli ediyo
benim akıntım çook uzun sürüyor hatta tüm ay boyunca akıntım var diyebilirim.
Şekerim, sağol iyiyim. Alışveriş yaptık eve geldik. Çocuklar uyusun yemeklerini yesin sonra çıkarız gene diye düşündüm. Şimdi malesef yağmur yağıyorooo tubısım h.geldın cnm nasılsın ??
senın ortancı kacıncı sınıfa gıdıgyo rengın
Ben de Elaranın oğluşuna hastane çıkışı yolluycam teyzesinden ilk hediyesi olsun.Oğluşumla ikisine alıcam işallah.kızma Elara içimden geldi ne yapayım?:sirin:
paylaşım konusunda ketum değilimdir, gelirse tabiki paylaşırım.
Şekerim, sağol iyiyim. Alışveriş yaptık eve geldik. Çocuklar uyusun yemeklerini yesin sonra çıkarız gene diye düşündüm. Şimdi malesef yağmur yağıyor
cnm ince düşüncen için tşklerr
inşallah o günleri görürsekk bende yollamak isterimmm dogum yapacak arkadaşlaraa
hediyeşleşmek sünnettir.ben severim
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR CANIM BENİM.
Kızıma sağlıkla kavuşabilmek uğruna hergün 2 çeşit iğne ve hamileliğimin 5 ayını serum takviyesiyle hastane köşelerinde yatarak geçirdim.bütün bunlara katlandıktan sonra oğluışuma kavuşmak için bunlara katlanmak vız geliyor bana...Allah dualarımızın karşılığını versin cümlemizin.
slm kızlarr
kuzenim yarın askere gitcek onun için sürpriz kına gecesi yapcazz
hediye almak için dışarı cıkcaktımm bi bakıyım dedimm
canım şu an sütüm var çok şükür.sol göğüs baya azaldı onu emmeyi gündüz reddediyor gece emiyor onu gündüz azalmasın diye sağıyorum gece emiyor.sağı gece de gündüz de emiyor canım.şimdi kıyamıyorum daha 1 yaşına yeni girecek.en azından çalışmalara başlıycam kasıma kadar emzireyim diyorum en azından 1.5 yaşını biraz geçicek.aslında hamile kalınca ilk 3 aya kadar emzirilebiliyormuş biliyor musun.doktor söylemişti ama anne karnındaki bebeğin gelişimini de engelleyebiliyormuş.sanırım o riske girmem hamile kalınca bırakırım.takviye koknusunu araştırdım.bir tek takviye hariç diğerlerinin sütten geçse bile bebeğe zararı yok hatta aksine 1 takviye çok faydalı...sonra yazarım özeşlden sana hangisi olduğunu.yani sakıncası olacağını sanmıyorum takviyelerin.kullanırken de emzirilebiliyır antibiyotik ya da antidepresan olmadıktan sonra...sen de devam et bence 1.5 yaşına kadar.
listem geldi, size isterseniz link vereyim ordan bakın.
ay ewet cnm burdada bı acıyo bı yagıyoŞekerim, sağol iyiyim. Alışveriş yaptık eve geldik. Çocuklar uyusun yemeklerini yesin sonra çıkarız gene diye düşündüm. Şimdi malesef yağmur yağıyor
yok cnm daha 2.sınıf4 cnm seninki 3 galiba
listem geldi, size isterseniz link vereyim ordan bakın.
slm kızlarr
kuzenim yarın askere gitcek onun için sürpriz kına gecesi yapcazz
hediye almak için dışarı cıkcaktımm bi bakıyım dedimm
Canım, ben gebe kalınca kızım sütümü almadı bir daha. Çünkü tadı ve rengi değişmişti. Rengi sararmıştı. Tadı da demekki değiştiki almadı.
Çocuğa gebeyken süt vermek bebekten ne kadar çalıyor bilmiyorum ancak anneden çok çaldığını biliyorum.
Takviyeye gelince, ben geçenlerde Elara ile konuştuğumda takviyelerle emzirme aynı anda tavsiye edilmiyor demişti. Bu yüzden sordum sana zaten.
Ben kesmesine keserim ama miniğime kıyamıyorum. O memeeeee deyişi veya hiç izin almadan göğsümü tutup yerinden çıkarması yahut göğsümü emerken amuda kalkmasıçok hoşuma gidiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ilki erkek listesi ikincisi kız listesi