Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
paylaşım konusunda ketum değilimdir, gelirse tabiki paylaşırım.

tabi ki sibelcim hepimiz bildiğimiz duyduğumuz araştırdığımız herşeyi burada zevkle paylaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz.bu sebeple çok bağlıyız birbirimize ve topiğimizin bu kadar yaralı bir topik olması da bundan kaynaklanıyor.seviniriz canım paylaşımlarına...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR CANIM BENİM.
Kızıma sağlıkla kavuşabilmek uğruna hergün 2 çeşit iğne ve hamileliğimin 5 ayını serum takviyesiyle hastane köşelerinde yatarak geçirdim.bütün bunlara katlandıktan sonra oğluışuma kavuşmak için bunlara katlanmak vız geliyor bana...Allah dualarımızın karşılığını versin cümlemizin.

amin cnm inş ,

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
slm kızlarr
kuzenim yarın askere gitcek onun için sürpriz kına gecesi yapcazz
hediye almak için dışarı cıkcaktımm bi bakıyım dedimm

Allah hayırlı tezkereler versin,Allah hepimizer asker annesi olmayı nasib etsin işallah.Kuzenin hepimize dua etsin canım asker duası kabul olur.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
canım şu an sütüm var çok şükür.sol göğüs baya azaldı onu emmeyi gündüz reddediyor gece emiyor onu gündüz azalmasın diye sağıyorum gece emiyor.sağı gece de gündüz de emiyor canım.şimdi kıyamıyorum daha 1 yaşına yeni girecek.en azından çalışmalara başlıycam kasıma kadar emzireyim diyorum en azından 1.5 yaşını biraz geçicek.aslında hamile kalınca ilk 3 aya kadar emzirilebiliyormuş biliyor musun.doktor söylemişti ama anne karnındaki bebeğin gelişimini de engelleyebiliyormuş.sanırım o riske girmem hamile kalınca bırakırım.takviye koknusunu araştırdım.bir tek takviye hariç diğerlerinin sütten geçse bile bebeğe zararı yok hatta aksine 1 takviye çok faydalı...sonra yazarım özeşlden sana hangisi olduğunu.yani sakıncası olacağını sanmıyorum takviyelerin.kullanırken de emzirilebiliyır antibiyotik ya da antidepresan olmadıktan sonra...sen de devam et bence 1.5 yaşına kadar.

Canım, ben gebe kalınca kızım sütümü almadı bir daha. Çünkü tadı ve rengi değişmişti. Rengi sararmıştı. Tadı da demekki değiştiki almadı.
Çocuğa gebeyken süt vermek bebekten ne kadar çalıyor bilmiyorum ancak anneden çok çaldığını biliyorum.
Takviyeye gelince, ben geçenlerde Elara ile konuştuğumda takviyelerle emzirme aynı anda tavsiye edilmiyor demişti. Bu yüzden sordum sana zaten.
Ben kesmesine keserim ama miniğime kıyamıyorum. O memeeeee deyişi veya hiç izin almadan göğsümü tutup yerinden çıkarması yahut göğsümü emerken amuda kalkması:) çok hoşuma gidiyor.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canım, ben gebe kalınca kızım sütümü almadı bir daha. Çünkü tadı ve rengi değişmişti. Rengi sararmıştı. Tadı da demekki değiştiki almadı.
Çocuğa gebeyken süt vermek bebekten ne kadar çalıyor bilmiyorum ancak anneden çok çaldığını biliyorum.
Takviyeye gelince, ben geçenlerde Elara ile konuştuğumda takviyelerle emzirme aynı anda tavsiye edilmiyor demişti. Bu yüzden sordum sana zaten.
Ben kesmesine keserim ama miniğime kıyamıyorum. O memeeeee deyişi veya hiç izin almadan göğsümü tutup yerinden çıkarması yahut göğsümü emerken amuda kalkması:) çok hoşuma gidiyor.

aynen memmemm diyor bana da.anne değil memmem düşün.en azından ramazana kadar vercem ben canım.gerekirse takviye alırken keserim sütten.hiç olmazsa 1.5 yaşına kadar alsın istiyorum.vicdanen rahat olmalıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar