Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
herkese slmm kızlar nasılsınız ben çok iyyim bugün yine alışveriş yaptım bitek bebek arabamız kaldı onun haricinde herşeyimiz tamam sayılır bide bez bebek yağı bakım kremleri falan işte ay çok şirin aldığımız şeyler ana kucağı aldım şezlong aldım araba koltuğu aldım hepsi çok şeker sağ sağlim kucağımıza alırızda kullanmak nasip olur inşşş.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
oğluşum hasta tezeleri bugün hep ateşini düşürmek için uğraştık.şimdi uyudu allaha şükür ateşi yok.gece yanıma alıcam nolur nolmaz diye 2 gündür uykusuzum malesef
Geçmiş olsun canım 3 saatte bir ateş düşürücü ver düzelir inş. bi ılık duş aldırsan daha iyi aslında çabuk atlatır inşş.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tubbycim canım çok teşekkür ederim şimdi siteyi inceliyorum da ben 20 kullanımlık alayım diyorum hayatım çünkü hemen hamile kalabileceğimden emin değilim,bir de acemilik var ziyan edebilirim 20 kullanım bana daha uygun canım.teklifin için çok teşekkürler.yine de ihtiyacım olursa rahatsız ederim seni...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Geçmiş olsun canım 3 saatte bir ateş düşürücü ver düzelir inş. bi ılık duş aldırsan daha iyi aslında çabuk atlatır inşş.

veriyorum canım sağol.gece gene çıkarsa bakıcam artık çok ağlatmakta istemiyorum ıslak bez falan koyarım artık.inşallah gece ateşi çıkmaz da bölelikle atlatırız.

sende alışverişler yapmışsın bugün.ne güzel bizde o günlere geliriz inşallah.eminim çok zevklidir bebiş için alışveriş yapmak.hadi bakalım eksikler bitmiş sıra bebişin gelmesine kalıor sağlıcakla gelir inşallah.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
veriyorum canım sağol.gece gene çıkarsa bakıcam artık çok ağlatmakta istemiyorum ıslak bez falan koyarım artık.inşallah gece ateşi çıkmaz da bölelikle atlatırız.

sende alışverişler yapmışsın bugün.ne güzel bizde o günlere geliriz inşallah.eminim çok zevklidir bebiş için alışveriş yapmak.hadi bakalım eksikler bitmiş sıra bebişin gelmesine kalıor sağlıcakla gelir inşallah.
sende kızın için yapıcan inş. canım çok saol valla hemde acayip heycanlı ben kızlarda böyle şeyler yaşamadım yaa üzülüyorumda böyle söylediğim için ama inanın erkek olduğu için değil heycanımı durduramıyorum Allahtan kızlarda çakmıyolar kıskanmıyolar şimdilik hayırlısı bakalımm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sende kızın için yapıcan inş. canım çok saol valla hemde acayip heycanlı ben kızlarda böyle şeyler yaşamadım yaa üzülüyorumda böyle söylediğim için ama inanın erkek olduğu için değil heycanımı durduramıyorum Allahtan kızlarda çakmıyolar kıskanmıyolar şimdilik hayırlısı bakalımm
amin inşallah canım inşallah.
seni çok iyi anlıyorum canım yeni bebek yeni heycan aradan geçen zamanda bebek özlemi çekiliyor galiba aileye yeni bir bebişin geleceği fikri insanı heycanlandırıyor.
kızım olduğunu öğrendiğim gün hemen gidip fırfırlı bi don alıcam:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar