Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
amin inşallah canım inşallah.
seni çok iyi anlıyorum canım yeni bebek yeni heycan aradan geçen zamanda bebek özlemi çekiliyor galiba aileye yeni bir bebişin geleceği fikri insanı heycanlandırıyor.
kızım olduğunu öğrendiğim gün hemen gidip fırfırlı bi don alıcam:hihi:

İnş.canım bizde heycanla bekliyoruz güzel haberlerini bayram yapıcazz:1::1::1:

OP
E

Elara

Misafir
Canım öyle olsa çok seviinirim ama bunu sizlerden istemeye yüzüm yok açıkcası nasıl isterseniz öyle olsun size bırakıyorum elara boncuğun bebeğinden sonra okuyalım demişti ama söylediğim gibi bunu sizden istemeye hakkım yok siz nasıl isterseniz kabulum

cnm dua istemenin kötü bi tarafı yokkiii
herşey dua ilee
inş okuruz annen içinde

Kız kakule, ne vermiyorsun elaraya nasıl gebe kaldığınla ilgili detayları? Bakıyorum listeye senin ismin yanında detay kısımları boş. Ayıp oluyor ama.

cnm herkes sölüyor detayları aslında ama ben biraz işgüzarlık yapıyorum eklemedim dahaa
en kısa zamnda eklicem
tabi bi kac kişinin bilgileri aklımda degil.

OP
E

Elara

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
Ay kapıda ödeme seçeneği var mıbir bakayım.Elaracım takviyeleri bir kaç ay önceden alsam mı son kullanma tarihleri geçmez nasılsa...haziranda falan alayım diyorum.

son kullanma tarihleri yazıyor üstünde.genelde 1-2 yıl tarihlerii
sen alsan olur yani

herkese slmm kızlar nasılsınız ben çok iyyim bugün yine alışveriş yaptım bitek bebek arabamız kaldı onun haricinde herşeyimiz tamam sayılır bide bez bebek yağı bakım kremleri falan işte ay çok şirin aldığımız şeyler ana kucağı aldım şezlong aldım araba koltuğu aldım hepsi çok şeker sağ sağlim kucağımıza alırızda kullanmak nasip olur inşşş.

cnm hayırlı olsun cicilerinizz,saglıcakla giysin minik leventimizz
cicilerinin resimini isterizzzzzzzzzzzzz

OP
E

Elara

Misafir
oğluşum hasta tezeleri bugün hep ateşini düşürmek için uğraştık.şimdi uyudu allaha şükür ateşi yok.gece yanıma alıcam nolur nolmaz diye 2 gündür uykusuzum malesef
cnm cok gecmiş olsun ya.gripmi oldu ne oldu
inş cabucak iyileşirr yakışıklıı

o zaman haskenaya 20 kullanımlık getirtmek daha uygun olur sanırım öyle değil mi? ama sen kaçırma bak 2 tane kalmış stokta...

umut gecmşi okuyom diyon ama öylesine okuyon galiba cnm ya

haskena sayfada yazdı bi kac kez

almanyada
7 kullanımlık 30 euro carp işte euro kuruyla
20 kullanımlık 75 euro

türkiyede gittigidiyorda
7 kullanımlık 65-75 arası
20 kullanımlık 145 lira

yani almanyadakiyle aynı fiyatlarda hemen hemenn
o nedenle haskenadan istemene gerek yokk
kadını zor durumda bırakmayalım.gümrüktede sorun cıkabiliyor aynı üründen bi kac tane alındıgında.

OP
M

Mertim

Misafir
ben bu kadar biliyorum,mertimde alacakmı acaba
Cok sagol canim bnm benim var almistim 20 li..
gızz bu mesajından bi kac msj önce yazdım fiyatlarını okumadınmı bacım

ay taktınız mertime hee
o amerikada yaşıyor ve almıştı clear blue yi
neden herkes aynı şeyi soruyor ben bişimi kacırdım acaba
Elaracim afedersin:acep::acep:
cnm cok gecmiş olsun ya.gripmi oldu ne oldu
inş cabucak iyileşirr yakışıklıı

umut gecmşi okuyom diyon ama öylesine okuyon galiba cnm ya

haskena sayfada yazdı bi kac kez

almanyada
7 kullanımlık 30 euro carp işte euro kuruyla
20 kullanımlık 75 euro

türkiyede gittigidiyorda
7 kullanımlık 65-75 arası
20 kullanımlık 145 lira

yani almanyadakiyle aynı fiyatlarda hemen hemenn
o nedenle haskenadan istemene gerek yokk
kadını zor durumda bırakmayalım.gümrüktede sorun cıkabiliyor aynı üründen bi kac tane alındıgında.

Bende burdaki fiyatlari yazayim...
7 li test 20$
14 lu test 36$
walmart diye bir siteydi arkadaslar ama malesef sizin icin arastiriken bugun ogrendimki usa disina cargo yapmiyorlarmis:( hayirlisi kizlar..ins ordan en uygun fiyata alirsiniz..bende 20li almistim 10 tane falan kalmis sanirim..Allah izin verirse ins bu denemede yine hamile kalirsam cok iyi olur.amin
Elaracim buarada ben hala yumurtlamadim:( normalde adetten sonra 13.gun yumurtlama oluyordu.kimyasal gebelikten sonra yumurtlamam degisti bu onumuzdeki adet tarihimide degistiricek demektir:( kakule ve mimoza gibi olmadi bnm tarihler sasti resmen:( Hayirlisi artik..bu seferki yumurtlamayi tespit icin baya test yapmam gerekecek sanirim..

Herkese iyi geceler kizlarrrr...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tubbycim canım çok teşekkür ederim şimdi siteyi inceliyorum da ben 20 kullanımlık alayım diyorum hayatım çünkü hemen hamile kalabileceğimden emin değilim,bir de acemilik var ziyan edebilirim 20 kullanım bana daha uygun canım.teklifin için çok teşekkürler.yine de ihtiyacım olursa rahatsız ederim seni...

Evet cnm bende öyle düşünüyorum. Her ihtimale karşı 20lik alırım diyorum. Bakalım artık.

OP
E

Elara

Misafir
Elaracim afedersin:acep::acep:

cnm senlik bişi yokkiii ,kızlar ısrarla seni sorunca bişimi kacırdım acaba diye düşündümm
bide bizim bu hatunlar gecmişi öylesine okuyorlar,okuduklarını aklında tutma gibi bi gayretleri yokkk
amerikada yaşadıgını ve testi aldıgını yazdın bi kac kez halaa aktif kullanıcıların aynı soruları sorması bana tuhaf geliyor

OP
E

Elara

Misafir
mertim senin son sat kactı?
yumurtlama olur mutlaka ama gec olabilirr
bence sen takibe devam et
yoksa bu ayıdamı pas gececeksin?

OP
E

Elara

Misafir
arkadaşlarrr aşagıdaki linkteki formu dolldurup sabiha paktuna keskin in kitabını ücretsiz alabiliyorsunuzzz

ben almıştım daha önce bi ücretsiz kitabınııı

OP
E

Elara

Misafir
nilayy kac gün kalacaksınız ankaradaa
bol bol gezin dicem ama pek gezilcek yeride yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar