Çok geçmiş olsun kızına, inşallh çabuk iyileşir.
sağol cnm inş
Çok geçmiş olsun kızına, inşallh çabuk iyileşir.
slm kızlarrr
tubyle msnden konuşuyorduk sagolsun bişi farkettirdi bana sevindimm
clearbluenin kendi sitesinde ve bi cok eczane sitesinde 7 kullanılık clear blue dijital ovulasyontesti 120 liraa
ama gittigidiyorda 65-75 arasıı
bu durumda yurtdışından getirtmeye gerek kalmıyorrr
20 kullanımlık olan kendi sitesinde 180 lira
gittigidiyorda 145 liraa
bence almak isteyenler alsın hemennn
ama cok ilginctirki ben gittigidiyora bakmıştım daha önce ve fiyatı 120 liraydıı
ama şuan yarı fiyatına cok şaşırdım:acep:
sahte filan degildir dimi kızlar yawww
Kızlar ben kurban olarak alayım şimdiden diyeceğim ama ben henüz sizin gibi yola çıkmış değilimki
Valla süper olur şekerim şöle bi havamız değişir yapalım bencekızlar sitede enleri seciyorlarr
ama kimseyi tanımadıgım için yazamadım orayaa
biizm sayfamızın enlerini secelimmii
Ay kızlar aynı dert bendede var en sinir olduğum şey saçlar ama kıyıpta kestiremiyorum uzun saçı seviyorum ikiside uzun bide benim var tek tek toplatıyorum bazen valla açmasınlar evde diye yinede dökülüyo işte kafalarına goloş geçirecem artık başka çarem kalmadıaha aynı dertten muzdarıb bırı cıkdı kız artık sac kılı gordummu gelıyolar bana dıyorumkı hapınızı kel yaptıracam nasıl kızıyolar bana ya
Valla öyle oldu canım ya gündüz işten gçten hiç fırsat bulamıyorum dışarı falanda çıkıyorum ama geceleri hiç ihmal etmiyorum bak her gece burdayımyaprak tam gece kuşu oldun önceleri gündüz de uğrardın şimdi gece geliyosun
umut,bernil,rengin ,umutgemisii,nilay filan alcaktıı
başka varmı??
Valla süper olur şekerim şöle bi havamız değişir yapalım bence
Ay kızlar aynı dert bendede var en sinir olduğum şey saçlar ama kıyıpta kestiremiyorum uzun saçı seviyorum ikiside uzun bide benim var tek tek toplatıyorum bazen valla açmasınlar evde diye yinede dökülüyo işte kafalarına goloş geçirecem artık başka çarem kalmadı
Valla öyle oldu canım ya gündüz işten gçten hiç fırsat bulamıyorum dışarı falanda çıkıyorum ama geceleri hiç ihmal etmiyorum bak her gece burdayım
Nasıl gidiyor hamişlik süt kardeşimmm .... canın neler istiyo bakıyımmm
Kız kakule, ne vermiyorsun elaraya nasıl gebe kaldığınla ilgili detayları? Bakıyorum listeye senin ismin yanında detay kısımları boş. Ayıp oluyor ama.