Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
slm kızlarrr
tubyle msnden konuşuyorduk sagolsun bişi farkettirdi bana sevindimm

clearbluenin kendi sitesinde ve bi cok eczane sitesinde 7 kullanılık clear blue dijital ovulasyontesti 120 liraa

ama gittigidiyorda 65-75 arasıı

bu durumda yurtdışından getirtmeye gerek kalmıyorrr

20 kullanımlık olan kendi sitesinde 180 lira
gittigidiyorda 145 liraa
bence almak isteyenler alsın hemennn

OP
E

Elara

Misafir
ama cok ilginctirki ben gittigidiyora bakmıştım daha önce ve fiyatı 120 liraydıı
ama şuan yarı fiyatına cok şaşırdım:acep:
sahte filan degildir dimi kızlar yawww

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Valla Elaracım, sana az öncede dedim, o satıcıya yorum yapanlar o insanla alışveriş yapan insanlar. Ben oradan daha önce Angelsounds aldım ve çok kaliteli şekilde elime ulaştı. Memnun kaldım. Ben kendi adıma söylemek isterimki tereddüt etmeden alırım. Ama senin içinde şüphe varsa alma canım.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlarrr
tubyle msnden konuşuyorduk sagolsun bişi farkettirdi bana sevindimm

clearbluenin kendi sitesinde ve bi cok eczane sitesinde 7 kullanılık clear blue dijital ovulasyontesti 120 liraa

ama gittigidiyorda 65-75 arasıı

bu durumda yurtdışından getirtmeye gerek kalmıyorrr

20 kullanımlık olan kendi sitesinde 180 lira
gittigidiyorda 145 liraa
bence almak isteyenler alsın hemennn

ben ordan alabilirim sanırım iyi olur

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar sitede enleri seciyorlarr
ama kimseyi tanımadıgım için yazamadım orayaa

biizm sayfamızın enlerini secelimmii:D
Valla süper olur şekerim şöle bi havamız değişir yapalım bence
aha aynı dertten muzdarıb bırı cıkdı kız artık sac kılı gordummu gelıyolar bana dıyorumkı hapınızı kel yaptıracam nasıl kızıyolar bana ya :cokkomik:
Ay kızlar aynı dert bendede var en sinir olduğum şey saçlar ama kıyıpta kestiremiyorum uzun saçı seviyorum ikiside uzun bide benim var tek tek toplatıyorum bazen valla açmasınlar evde diye yinede dökülüyo işte kafalarına goloş geçirecem artık başka çarem kalmadı :hihi::hihi::hihi:
yaprak tam gece kuşu oldun önceleri gündüz de uğrardın şimdi gece geliyosun
Valla öyle oldu canım ya gündüz işten gçten hiç fırsat bulamıyorum dışarı falanda çıkıyorum ama geceleri hiç ihmal etmiyorum bak her gece burdayım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay kapıda ödeme seçeneği var mıbir bakayım.Elaracım takviyeleri bir kaç ay önceden alsam mı son kullanma tarihleri geçmez nasılsa...haziranda falan alayım diyorum.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Valla süper olur şekerim şöle bi havamız değişir yapalım bence

Ay kızlar aynı dert bendede var en sinir olduğum şey saçlar ama kıyıpta kestiremiyorum uzun saçı seviyorum ikiside uzun bide benim var tek tek toplatıyorum bazen valla açmasınlar evde diye yinede dökülüyo işte kafalarına goloş geçirecem artık başka çarem kalmadı :hihi::hihi::hihi:

Valla öyle oldu canım ya gündüz işten gçten hiç fırsat bulamıyorum dışarı falanda çıkıyorum ama geceleri hiç ihmal etmiyorum bak her gece burdayım

iyi yapıyosun cnm,sen gelde gece gel razıyız bizhadi ben kaçtım bu defa gözlerim kapanıyo

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Nasıl gidiyor hamişlik süt kardeşimmm .... canın neler istiyo bakıyımmm

canım iyi gidiyor üzmüyor beni teyzesi.darısı senin başına inşallah bu ay.
canım daha çok meyve ve enginar çekiyor canım

Kız kakule, ne vermiyorsun elaraya nasıl gebe kaldığınla ilgili detayları? Bakıyorum listeye senin ismin yanında detay kısımları boş. Ayıp oluyor ama.

elara biliyor tüm detayları canım sen sıkma canını :zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar