Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Sarışın olanların koyulaştığına şahit oldum ama esmer olanların sarılaştığını hiç görmedim. Belki ikinci minnoşun sarı olur.
bende sarışındım küçükken buyuynce sahte sarısın oldumm
Elera acil yardımmmm... Çok az vaktim var canım yazmaya hemen cevap verebilisen çok sevinirim. Ablam bugün çatlatma iğnesi vuruldu saat 11:00 de. Doktor 36 saat sonra deneme yapın demiş bir de 1 gün sonra ben bişey anlamadım ya sence çok az değil mi? Zaten çok zor hamile kalabiliyor 36 saatten önce deneseler daha mantıklı değil mi? Bi de nasip olursa kız bebiş istiyor ablam. Buna göre ne zaman ilişki olmalı. Hadi kızlar cvp bekliyorum arada girip bakıcam. Şimdiden teşekkürler eleracım.
ben ığneden 28 saat sonra olduu
catlatma ignesinden 36 saat sonra lh yükselir ve yumu catlatır eniliyor
genelde doktorla 36 saat sonra öneriyor bu nedenlee
kız bebek istiyorlarsa gün aşırı ilişkide bulunmak mantıklı bence
mesela bu gece olsun ilk deneme 12 saat olmuş olur
yarın öglen 24 saat olcak
yarın gece36 saat olcak
2.deneme yarın gece olabilir

3.deneme de yum catladıktan sonraki 24 saat içinde olabilir
kız bebek istiyorsa yum catladıktan sonraki 12-24 saatler arasında yapsın

ama mutlaka 3 denemesi olsun bence
elara nasıl olsa sperm vucutta 48 saat yaşıo öçnce olsada sorun olmasa gerek o zaman

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
:deli::deli::3-kizgin:dertli::uyku::bitter::bayil::bayil::hayir::mad::(:kizdim::saskin::saskin::eek:lmaz::eek:lmaz::ilknur::ilknur::ayk::ayk: aahh bu kararsızlık delı ediyo benıı biliyorum kızlar bıktınız benden ama isime karar veremıyorumm herkez bişi diyo ya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Merhaba arkadaşlar.temizlik devam ediyor çok yoruldum bir gireyim dedim.Annem de bende yardım ediyor babam iş için şehir dışında bu gece bende kalacak.Nasılsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar