:gul::gul::gul:yok kız gelir mutlaka amerikalılar yanlış yapmaz bize
valla haklısın benim 1 kız banyo saç oluyo
senin banyoyu düşünemiyorum kolay gelsin sana
kız benimde öyle oluyo bide üçünün saçları uzun,kestirmiyolarda hergün kavga
:gul::gul::gul:yok kız gelir mutlaka amerikalılar yanlış yapmaz bize
valla haklısın benim 1 kız banyo saç oluyo
senin banyoyu düşünemiyorum kolay gelsin sana
:gul::gul::gul:
kız benimde öyle oluyo bide üçünün saçları uzun,kestirmiyolarda hergün kavga
wc banyoyoya camasır suyu doktum bekleteyım az o arada sıze bakıyım dedım
sagol cnm tskiyi yapmışsın kolay gelsin cnm
Elera acil yardımmmm... Çok az vaktim var canım yazmaya hemen cevap verebilisen çok sevinirim. Ablam bugün çatlatma iğnesi vuruldu saat 11:00 de. Doktor 36 saat sonra deneme yapın demiş bir de 1 gün sonra ben bişey anlamadım ya sence çok az değil mi? Zaten çok zor hamile kalabiliyor 36 saatten önce deneseler daha mantıklı değil mi? Bi de nasip olursa kız bebiş istiyor ablam. Buna göre ne zaman ilişki olmalı. Hadi kızlar cvp bekliyorum arada girip bakıcam. Şimdiden teşekkürler eleracım.
aha aynı dertten muzdarıb bırı cıkdı kız artık sac kılı gordummu gelıyolar bana dıyorumkı hapınızı kel yaptıracam nasıl kızıyolar bana ya
aynen cnm gunes var ama demın balkona cıktım esıyomus vallaıslerı bıtırene denk aksam olur heralde zatençok kıymetlidir hanımefendilerin saçlarıkolay gelsin bernilcim of benide işler bekliyo,bide kararsızım hava seerin banyo yaptılar çıksammıki die
Elera acil yardımmmm... Çok az vaktim var canım yazmaya hemen cevap verebilisen çok sevinirim. Ablam bugün çatlatma iğnesi vuruldu saat 11:00 de. Doktor 36 saat sonra deneme yapın demiş bir de 1 gün sonra ben bişey anlamadım ya sence çok az değil mi? Zaten çok zor hamile kalabiliyor 36 saatten önce deneseler daha mantıklı değil mi? Bi de nasip olursa kız bebiş istiyor ablam. Buna göre ne zaman ilişki olmalı. Hadi kızlar cvp bekliyorum arada girip bakıcam. Şimdiden teşekkürler eleracım.
aynen cnm gunes var ama demın balkona cıktım esıyomus vallaıslerı bıtırene denk aksam olur heralde zaten
kız ıstıyorsa bencede 36 saat beklemesıne gerek yok cnm ıns gonlundekı olur ablanınsaglıklı bı sekılde36 saatten sonra oluyo cnm genellikle çatlama ablan kız istiyorsa sık ilişki olsun bu beklemede sıcak suyla duş alsın eşi
:böö::böö::böö:kız hıc sevmem ya basladınmı 100 kıloyla bu oglanları dogurmasak barıberniiiiiil cips yiyorum hadi sende yebir haftadır yemiyodum
artık ev beni sıkıyor evde durmak istemiyorum:dertli:
:böö::böö::böö:kız hıc sevmem ya basladınmı 100 kıloyla bu oglanları dogurmasak barıben hındıbagıda ıcmedım bugun kayısı yedım sadece sımdı soda ıcecem bır tane sen neler ettın baska takvıyelere devam demı
bende çok sevmem bernil ama arada canım ister,bugün bende hindiba içmedim
aynen rengın aynen cnm ya :dertli:esıme dıyom bu yaz ne yap et bı tatıl ayarla bıraz zor ama bakalım cıkmadık canda umut kesılmezmıs