Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
kızlar merabalar ben annemdeydim yeni geldim iyi merak etmeyin ama beni görmek istiyor sürekli napıyım kıyamıyorum dünde ordaydım iy olsunda yeter bana .... haskena canparçam annemin adını sizede yazcam cnm dualarınızı bekliyorum ....elara canım regl olmadım heralde yarın olurm yumda bioya tam uyar bu durumda hı ne dersin en son 12 martta olmuştum sizler nasılsınız özledim yavv

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]kızlar merabalar ben annemdeydim yeni geldim iyi merak etmeyin ama beni görmek istiyor sürekli napıyım kıyamıyorum dünde ordaydım iy olsunda yeter bana .... Haskena canparçam annemin adını sizede yazcam cnm dualarınızı bekliyorum ....elara canım regl olmadım heralde yarın olurm yumda bioya tam uyar bu durumda hı ne dersin en son 12 martta olmuştum sizler nasılsınız özledim yavv[/sıze]

ccanım tefriciye duasımı okunacak

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
catlatma ignesinden 36 saat sonra lh yükselir ve yumu catlatır eniliyor
genelde doktorla 36 saat sonra öneriyor bu nedenlee
kız bebek istiyorlarsa gün aşırı ilişkide bulunmak mantıklı bence
mesela bu gece olsun ilk deneme 12 saat olmuş olur
yarın öglen 24 saat olcak
yarın gece36 saat olcak
2.deneme yarın gece olabilir

3.deneme de yum catladıktan sonraki 24 saat içinde olabilir
kız bebek istiyorsa yum catladıktan sonraki 12-24 saatler arasında yapsın

ama mutlaka 3 denemesi olsun bence

Saol eleracım yazını gördüm cevaplamaya fırsatım olmadan çıkmak zorunda kaldım. Aynen dediklerini söyledim birazdan yine arayacak 36 saat dedi diye doktor önce olması sperm kalitesini düşürür mü acaba diyor. Dün gecede deneme olmuş çünkü. Zaten bu fikirleri de aklına sokan benim:zonk:

36 saatten sonra oluyo cnm genellikle çatlama ablan kız istiyorsa sık ilişki olsun bu beklemede sıcak suyla duş alsın eşi

Ay bunlara doktor 36 saat sonra demiş ya bunlarda sözünden çıkmak istemiyorlar canım yani bana öyle geldi. Neyse ben konuşucam ablamla birazdan arayacak. Saol canım sıcak duşu da söyleyeyim.

cnm 36 saatten daha erken olmalı ilişki

Tamam canım saol söyleyeceğim şimdi ablama.,
kız ıstıyorsa bencede 36 saat beklemesıne gerek yok cnm ıns gonlundekı olur ablanınsaglıklı bı sekılde

Tamam canım saol söyleyeceğim şimdi.

Tepki
92
kızlar merabalar ben annemdeydim yeni geldim iyi merak etmeyin ama beni görmek istiyor sürekli napıyım kıyamıyorum dünde ordaydım iy olsunda yeter bana .... haskena canparçam annemin adını sizede yazcam cnm dualarınızı bekliyorum ....elara canım regl olmadım heralde yarın olurm yumda bioya tam uyar bu durumda hı ne dersin en son 12 martta olmuştum sizler nasılsınız özledim yavv

Sizede çok geçmiş olsun annenizmi hastaydı Allah şifasını versin inşallh.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım öyle olsa çok seviinirim ama bunu sizlerden istemeye yüzüm yok açıkcası nasıl isterseniz öyle olsun size bırakıyorum elara boncuğun bebeğinden sonra okuyalım demişti ama söylediğim gibi bunu sizden istemeye hakkım yok siz nasıl isterseniz kabulum

cnm aşkolsun niye öyle düşünüyosun allahın izniyle annenede okuruz tatlım ,rabbim acil şifa versin inş o çaresizliği çok iyi bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar