selam kızlar bi bakayım size dedim
[sıze="4"]kızlar merabalar ben annemdeydim yeni geldim iyi merak etmeyin ama beni görmek istiyor sürekli napıyım kıyamıyorum dünde ordaydım iy olsunda yeter bana .... Haskena canparçam annemin adını sizede yazcam cnm dualarınızı bekliyorum ....elara canım regl olmadım heralde yarın olurm yumda bioya tam uyar bu durumda hı ne dersin en son 12 martta olmuştum sizler nasılsınız özledim yavv[/sıze]
catlatma ignesinden 36 saat sonra lh yükselir ve yumu catlatır eniliyor
genelde doktorla 36 saat sonra öneriyor bu nedenlee
kız bebek istiyorlarsa gün aşırı ilişkide bulunmak mantıklı bence
mesela bu gece olsun ilk deneme 12 saat olmuş olur
yarın öglen 24 saat olcak
yarın gece36 saat olcak
2.deneme yarın gece olabilir
3.deneme de yum catladıktan sonraki 24 saat içinde olabilir
kız bebek istiyorsa yum catladıktan sonraki 12-24 saatler arasında yapsın
ama mutlaka 3 denemesi olsun bence
36 saatten sonra oluyo cnm genellikle çatlama ablan kız istiyorsa sık ilişki olsun bu beklemede sıcak suyla duş alsın eşi
cnm 36 saatten daha erken olmalı ilişki
kız ıstıyorsa bencede 36 saat beklemesıne gerek yok cnm ıns gonlundekı olur ablanınsaglıklı bı sekılde
Rengin, merhaba...
İyi arkadaşım, bakınıyorum öyle. Kimseler yok bugün. Herkes tatildemrb cnm nasılsın
İyi arkadaşım, bakınıyorum öyle. Kimseler yok bugün. Herkes tatilde...
Senin kızın nasıl oldu?
Malesef, eve bir hastalık girdimi bütün herkesi etkiliyor. Öksürükte öyle birşeyki hiçbirşey fayda etmez(...
Geçmiş olsun yavruların çabucak iyileşsin...
Rengincim, postakutunu boşaltırmısın?
ccanım tefriciye duasımı okunacak
evet tuby sakin bugün,kızım öksürüyo cnm ya ,çok yorgun kendine gelemiyo
kızlar merabalar ben annemdeydim yeni geldim iyi merak etmeyin ama beni görmek istiyor sürekli napıyım kıyamıyorum dünde ordaydım iy olsunda yeter bana .... haskena canparçam annemin adını sizede yazcam cnm dualarınızı bekliyorum ....elara canım regl olmadım heralde yarın olurm yumda bioya tam uyar bu durumda hı ne dersin en son 12 martta olmuştum sizler nasılsınız özledim yavv
Canım öyle olsa çok seviinirim ama bunu sizlerden istemeye yüzüm yok açıkcası nasıl isterseniz öyle olsun size bırakıyorum elara boncuğun bebeğinden sonra okuyalım demişti ama söylediğim gibi bunu sizden istemeye hakkım yok siz nasıl isterseniz kabulum