Arka Sokaklar (Kanald)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
41706_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-04-18 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


200. Bölüm
Devlet Bakanı’na suikast!
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam 200. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; örgüt başkanı Cemil, Devlet Bakanı Necmi Önderli’ye karşı suikast planlıyor. Ekip de bu suikasti açığa çıkarmak için harekete geçiyor.
Örgüt başkanı Cemil, Devlet Bakanı Necmi Önderli’ye karşı suikast planındadır. Cemil’in adamı Fuat, kaçakçılıklarını yaptıkları kalaşnikofları alıcılara satarken, ekip tarafından yakalanır. Fuat, Cemil’in en güvendiği adamlarından biridir. Ve sorguda konuşmaz. Nezarete atıldığında da intihar eder. Rıza Baba ve ekibin elinde hiçbir delil kalmamıştır. Olayın peşini bırakmazlar ve Cemil’in evine yapılan baskında bir fabrika açılışında bakana hazırladıkları suikastın haritasını bulurlar. Tüm ekip fabrikaya koşar ancak iş göründüğü kadar kolay değildir. Murat içinde bomba olan arabayla baş başa kalır ve arabadaki bombanın kumandası Cemil’dedir.
Metin ve Tekin mahalledeki arkadaşlarıyla futbol maçı yaparlar. Yenileceklerini anladıkları anda da Tibet’i çağırırlar. Karşı takımı yenerler. Ancak arkadaşlarının kendilerine ufak bir sürprizi vardır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

41868_arka-sokaklar.jpg
Arka Sokaklar

Tarih: 2011-04-25 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Ekip, azılı bir hırsızın peşine düşüyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Rıza Baba ve Ekip, azılı bir hırsızın peşine düşüyor
Elif’in babası Asaf, Sinan’a bozuk atmaktadır. Sebebi ise, gençlerin kafalarına göre iş yapması ve Elif’i, gelip kendisinden istememeleridir. Sinan, Rıza Baba ve ekipten ağabeylerini alıp, Elif’i, babası Asaf’tan istemeye gider. Asaf’ın gönlünü almak Rıza Baba’ya kalır.
Pınar ve Ali, artık eve sığamadıkları için ayrı eve çıkmak isterler. Ali, Rıza Baba’nın bu olayı duymasından da çok korkmaktadır. Pınar siteleri gezmeye başlar, topladığı broşürlere Ali’yle beraber bakarken Ayla’ya yakalanır.
Emrah ve Fazıl, Necati’nin evini soymak için eve giriş yolları aramaya başlarlar. Evde soyguna başladıkları sırada çıkarttıkları seslerden Necati uyanır ve kavgaya başlarlar. Fazıl başına aldığı darbeden ötürü ağır yaralanır. Ambulans, polisten önce gelir ve Necati hırsızların sağlığından endişe duyduğu için sağlık ekiplerinden hemen gitmelerini ister. Emrah ambulansta bir çılgınlık yapıp, sağlık ekibi rehin alır ve kaçar. Fazıl’ın intikamını da Necati’den almak ister. Rıza Baba ve ekip de Emrah’ın peşine düşer.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
42031_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar



Tarih: 2011-05-02 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Madde bağımlıları terör estiriyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; madde bağımlısı 4 genç terör estiyor. Ekip de onları yakalamak için peşlerine düşüyor.
Nusret, Aydın, Utku ve Kürşat madde bağımlısı 4 yakın arkadaştır. Geçim kaynakları soygunculuktur. Mal alacak para bulamadıkları zaman bali çekerler. Kafaları güzel olup, insanlara sararlar. Melek, Şirin ile beraber börekçiye gider. Nusret, börekçiye dalıp herkesi rehin alır. Aydın, Utku ve Kürşat da bu sırada boş durmazlar. Eş zamanlı olaylar devam etmektedir. Murat, Melek ve Şirin’i kurtarmaya koşar. Tüm ekip madde bağımlısı gençleri yakalamanın peşindedir.
Seyran, Mesut’a beraber yaşamayı teklif eder. “Tunç’la beraber bana yerleşin, ev de büyük, rahat rahat yaşarız” der. Mesut bu teklife sıcak bakmaz. Mesut’tan habersiz Tunç’la konuşmaya gider. Seyran, Tunç’tan da beklediği karşılığı alamayınca yıkılır. Elif dekorasyon dergilerine bakıp, ev için bir şeyler seçmeye başlamıştır. Sinan bu durumdan sıkılıp ilgilenmeyince de Elif surat yapmaya başlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
42193_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar



Tarih: 2011-05-09 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Ahlaksız bir teklif ve cinayet…
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; babasının borcunu ödemeye gelen kıza ahlaksız teklifte bulunan bir galerici ölü bulunuyor. Ekip de cinayetin ardındaki sır perdesini çözmek için harekete geçiyor.
Handan üvey babasının tacizlerinden kaçıp, Ekber’in sevgilisi olmuştur. Erkek kardeşi Selçuk gelip ablasından yardım ister. Babası Ziya Bey’in sağlık durumu ciddidir. Hayattaki son günleridir. Ve tefeci Osman’a borcu vardır. Handan erkek kardeşinin hatırına bu borcu ödemeyi kabul eder ve Osman’ın galerisine gider. Osman pisliğin tekidir. Handan’ı görünce parayı falan unutup, ahlaksızca bir teklifte bulunur. Sonrasında da Osman ölü bulunur. Rıza Baba ve ekip, Osman’ın katilinin peşine düşer. Rıza evde bahçe sezonunu açmak ister ve Ayla’ya enfes bir sofra kurdurtur. Ayla ve Pınar montlara sarılıp otururlar. Hava soğuktur. Ali de üşümüştür ama bu durumu belli etmez ve Rıza Baba ile keyifle yemeğe devam ederler. Sabah kalktıklarında Ali’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Sinan alyans takmaya alışamaz ve söylenip durur. Ekibin erkeklerinin yanında “abi ben bunu sürekli takacak mıyım” diyince aldığı cevaplardan durumun vahim olduğunu anlar. Murat, “istersen çıkart, bak bakalım ne oluyor görürsün” der. Sinan bu uyarıyı aldıktan sonra alyansını takmayı unutunca ve Elif’e yakalanınca kıyamet kopar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
42372_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-05-16 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kaza kurşunuyla ortaya çıkan cinayet
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Rıza Baba ve ekip, kaza kurşunuyla ortaya çıkan bir cinayeti aydınlatmak için harekete geçiyor.
Rıza Baba ve Ali evde oturmuş akşam keyfi yapmaktadır. Ayla’ların yazlıktan arkadaşları Adnan Bey’in kalbinin delik olduğu ve bir anda fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı haberi gelince, Ayla ve Pınar, Rıza’nın her yiyip içtiğine karışmaya başlarlar. Elif ve Sinan akraba ziyaretlerine başlarlar. Elif gidilecek akrabaların listesini çıkartır. Liste o kadar kalabalıktır ki, 3 gün aralıksız gezseler bitmeyecek durumdadır. Sinan bu duruma isyan eder ama akrabaları da, Elif’in korkusuna gezmek zorunda kalır. Süleyman ve Ferit hem iki yakın arkadaş hem de iş ortaklarıdır. Ailecek görüşürler. İkisizin de aynı yaşlarda oğulları vardır. Süleyman’ın oğlu Kerem, babasının çekmecesindeki gerçek silahı Ferit’in oğlu Fırat’a gösterirken silah ateş alır ve Fırat vurulur. Apar topar iki ailede hastaneye koşarlar. Süleyman’daki silah ruhsatlı değildir ve o silahla bir cinayet işlenmiştir. Rıza Baba ve ekip, Süleyman ve Ferit’in gerçek yüzlerini ve suçlarını ortaya çıkartmak için soruşturmaya başlarlar.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
42569_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-05-23 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Rıza Baba, Mesut ve Murat, Mardin’e operasyona gidiyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Rıza Baba, Mesut ve Murat, Terörle Mücadele Şubesi ekipleriyle birlikte, örgüte karşı düzenlenecek çok tehlikeli bir operasyon için Mardin’e gidiyor.
Elif ve Sinan’ın nikah dairesine gidip gün almaları gerekmektedir. Bunun için de evraklarını hazırlamaları, gidip kan vermeleri gerekmektedir. Sinan ise kan vermekten korkmaktadır. Bunu Elif’e söyleyemediği için de işleri bahane ederek kan vermeye gitmekten kaçmaya çalışır.
Pınar, Efe için belgesel DVD’leri almıştır. Akşamları evde oturup Efe için belgesel izleyeceklerini söyler. Ali “ama ben maç izleyecektim” dese de kaçış yolu yoktur.
Samet, babası Aydın’ın başka bir bayanla evlenmek istemesine karşı gelir ve evi terk eder. Ekrem abisinin yanına sığınır. Ekrem örgüt üyesidir. Samet’i “seni yurt dışına yollarım, işin gücün olur. Hayatına krallar gibi orada devam edersin” diye kandırır ve Mardin’e Şemo’nun yanına yollar. Samet’in hiçbir şeyden haberi yoktur. Babasını cezalandırmak için yurt dışına gideceğini sanmaktadır. Kendini Mardin yollarında bulur. Terörle Mücadele’den Arif, bir operasyonda Mesut’larla karşılaşır ve çocukların örgüt tarafından dağa gönderildiğini ve işin takibinde olduklarını söyler. Samet ortadan yok olunca babası Aydın soluğu emniyette alır. Samet’in de kaçırılması üzerine Rıza Baba ve Ekip, Terörle Mücadele’yle birlikte bu olay için beraber çalışacaklardır. Olayın başındaki adam Şemo’yu yakalamak ve Samet’i kurtarmak için Ekip, Mardin’e gidecektir. Bu operasyon çok risklidir. Dönüşü olamayacak kadar tehlikelidir. Rıza gidecek isimleri açıklar. Ekibindeki herkesin Mardin’e gitmeye tereddütsüz hazır olduğunu görünce duygulanır. Rıza, Mesut ve Murat, Mardin’e gidecektir. Hüsnü de, büyük olarak ekibin başında kalacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
42734_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-05-30 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Rıza Baba, Mesut ve Murat, dağda Şemo’nun peşinde
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Rıza Baba, Mesut ve Murat, Terörle Mücadele Şubesi ekipleriyle birlikte, dağlarda Şemo’nun peşine düşüyor.
Rıza, Mesut, Murat ve TEM’den Arif, Mardin’e gidip Mardin Emniyeti’nde İhsan Amir ve Rıdvan ile çalışmalara başlamışlardır. Şemo hakkında gerekli bilgiyi alıp Samet’i ve oradaki diğer tüm çocukları kurtarmanın peşine düşerler. Samet’in babası Aydın, emniyette oğluna kavuşacağı anı beklemektedir. Rızalar bir iz yakalar ve dağa Şemo’nun kamp kurduğu yere ulaşırlar. Şemo kaçmanın yollarını arar. Şemo’yu yakalamak imkansızdır.
Seyran ve Tunç, Mesut’un yolunu beklemekte, Hüsnü de onlara destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’ın başında da Rıza, Ali’yi bırakmıştır.
Elif’in babası Asaf’ın ağrıları iyice artmıştır. Dayanamaz ve hastaneye giderler. Yavuz fizik tedavi ve kaplıcanın bu ağrılara iyi geleceğini söyler. Elif, normal şartlarda her yıl kaplıcaya gittiklerini söyler. Ancak bu yıl evlilik hazırlıkları nedeniyle babasını ihmal etmiştir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
42881_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar



Tarih: 2011-06-06 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Sinan’ı zor bir görev bekliyor!
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; Sinan bir şantaj olayını çözmek için, bir bara gidip Asu adlı bir kadınla yakınlık kuruyor. Olanları Elif’in öğrenmemesi hususunda da ekipteki herkesi tembihliyor!
Elif, babasının kaplıca tedavisi için İzmir’dedir. Sinan son bekarlık günlerini yaşamaktadır. Elif yokken bütün hazırlıklarla Sinan ilgilenmek zorunda kalır ve çıldırır.
Seyran, fotoğraf çekimi için kıyafet seçmeye çalışmaktadır ve Mesut’un fikrini sorar.
Ancak Mesut’un tek düşündüğü, o an karnının aç olmasıdır. Fotoğraf çekimi yapılır ve Seyran heyecanla fotoğrafları Tunç ve Mesut’a gösterir. Mesut fotoğrafların biraz seksi olduğunu görünce çıldırır. Seyran ve Mesut birbirlerine girerler. Seyran “kim olursan ol bana karışamazsın ” der ve gider. Nihal, çalıştığı holdingin patronunun oğlu Utku’nun, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurur. Mahkemede çıkan karar Utku’nun tutuksuz yargılanması yönünde olunca, “bu nasıl olabilir” diye abisi Korhan ile birlikte Av. Seçkin’e yüklenirler. Seçkin bu davanın olumlu sonuçlanacağını ve sonuna kadar yanlarında olacağını söyler. Ancak Utku’nun babası Yekta, Seçkin’in daha önce pavyonda Asu ile çekilmiş görüntülerini bulup karısına yollamakla tehdit edince işler değişir. Avukat Seçkin’i tuzağa düşürüp görüntülerini çekmişlerdir. Bu tuzağı çözebilmek için Sinan müşteri kılığında Erhan’ın barına gidip Asu ile tanışır. Ekip’teki herkesi Elif’in bu olayı duymaması konusunda da tembihler.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
43048_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar



Tarih: 2011-06-13 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Dansözlük yapan Aysel’in dramı
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu bölümünde; evlenecek olan ve çeyiz parasını biriktirmek için dansözlük yapan Aysel, çeşitli tacizlere maruz kalıyor. Melek de Aysel olayı ile yakından ilgileniyor.
Elif hâlâ, babasının tedavisi için kaplıcadadır. Sinan ise fuşya sipariş verdiği perdeleri değiştirmekle uğraşır. Seyran hamiledir ve bunu Mesut’a söylemekten korkmaktadır. Mesut’un telefonlarını açmaz ve sürekli ondan kaçar. Mesut sonunda Aylin’den yardım ister ve “lütfen ne olduğunu öğren” der. Seyran bu hamilelikten korkar ve kürtaj yaptırmayı düşünür.
Aysel’in nişanlısı Osman askerdir. Aysel para biriktirmek ve evlenebilmek için dansözlük yapmaktadır. Osman’ın ailesi Aysel ile evlenmesini asla istememektedir. Ve kızı korkutmak için ağabey Nusret elinden gelen her şeyi yapar. Aysel taksiciyle tartışıp dansöz kıyafetleri de arabada kalınca polisten yardım istemek zorunda kalır. Melek, Aysel olayı ile yakından ilgilenir. Kızın çeyiz parasını biriktirmesi için elbiselerin peşine düşerler. Taksiciyi bulup kıyafetleri alırlar. Ama olay sanıldığı kadar kolay değildir. Melek, Aysel’i Nusret’ten korumak isterken hayatını tehlikeye atar.
 
H

hilalmaraz

Misafir
ben gibi gamze özçeliği çok sevenler varsa arka sokaklara geri dönüyor haberi çıttı canan da neğişicek yani gamzemiz eskisi gibi zeynep olarak bize dönüyor...
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
43207_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar

Tarih: 2011-06-20 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Elif, bıçaklı saldırıya uğruyor ve…

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam sezon finali yapıyor.

Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Komiser Elif, evleneceği günün sabahında, bir psikopatın bıçaklı saldırısına uğruyor ve…
Mesut ikinci kez baba olacağı için çok heyecanlıdır. Bu durumu Hüsnü ile paylaşır. Seyran’la, bu durumu Tunç’a nasıl söyleyeceklerini düşünüp dururlar. Tunç’un tepkisinin ne olacağını tahmin edemezler. Tekin ve Metin, her seneki gibi karnede zayıflarla gelirler ve ceza olarak Salim Usta’nın dükkânının yolunu tutarlar. Ancak Salim Usta’nın tamirhanesindeki çırak kontenjanı dolmuştur. Salim Usta, kayınbiraderi Nejat’ın bir yer açtığını ve çırak aradıklarını söyler. Hüsnü de çocukları, Nejat’ın bir güzellik salonu olduğunu bilmeden oraya yollar. Bu çocuklara cezadan çok, ödül olur. Sinan ve Elif’in düğün hazırlıkları son hız devam etmektedir. Ekibi de düğün heyecanı sarmıştır. Düğün hazırlıkları sırasında işlerini de ihmal etmez koşturmaya devam ederler. Cafer, eski eşi Semiha’yı rahat bırakmamaktadır. Elinde silahla kadının evine gelip “öldüreceğim seni” diye tehditler savurarak tüm mahalleliyi sokağa döker. Semiha polisten yardım ister. Sinan, Cafer’i yakalamaya çalışırken Cafer araba kazası geçirir ve hayatını kaybeder. Psikopat oğlu Ekrem, “babamın kanını yerde bırakmam” diye annesini öldürmenin yollarını arar. Elif, Semiha’ya destek vermekte ve elinden geldiğince yanında olmaya çalışmaktadır. Elif, düğün sabahı kuaföre gitmeden önce Semiha’ya da davetiye götürmek ister. Ancak Semiha’nın evine geldiğinde Ekrem’in acı sürpriziyle karşı karşıya kalır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
[DM]video/xkpho9_arka-sokaklar-6-sezon-tanytym-fragmany_shortfilms[/DM]

[DM]video/xkphob_arka-sokaklar-6-sezon-2-tanytym-fragmany_shortfilms[/DM]

5 Eylül Pazartesi Saat 20:00'de
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
44815_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar



Tarih: 2011-09-05 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi




Yeni Sezon - Yeni Bölüm!
“Arka Sokaklar” bu akşam başlıyor
Şehrin kalbi Arka Sokaklarda atıyor, macera ve heyecan “Arka Sokaklar”da yeniden başlıyor! İlker İnanoğlu ve Gamze Özçelik’in yeniden “Ekip”e katıldıkları “Arka Sokaklar”da sezonu ilk bölümü sürprizlerle dolu!
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen polisiye – macera dizisi “Arka Sokaklar”ın yeni sezon ilk bölümünde “Ekip”i yine, macera ve tehlikelerle dolu yeni görevler bekliyor.
Elif’in ölümünden sonra Sinan kimseye haber vermeden emniyete istifasını verip, şehri terk etmiştir. Rıza Baba ve Ekip, Elif’in acısını kalbine gömmüş, kaldıkları yerden hayata devam etmektedirler. Sinan’ın nerede olduğunu bulup, ekibe ve hayata geri döndürmenin peşine düşerler. Rıza, Mesut ile beraber, belki Sinan onu aramıştır diye bir umut, Asaf’ın yanına giderler ama nafile. Sinan nerede olduğunu kimseye söylememiştir.
Alının istihbarata göre Nusret, İspanya’ya uyuşturucu göndermektedir. Türk polisi durumu Madrid Başkonsolosluğu’na bildirir. Bu olayı da büyükelçi Osman ve Engin takip etmektedir. Uyuşturucu operasyonuna Engin gider. Mallar da yakalanınca Nusret ve adamları intikam almak için, Türkiye’de yaşamakta olan büyükelçi Osman’ın oğlu Umut’u kaçırırlar. Bu olay üzerine Osman ve Engin, hemen Türkiye’ye gelip, Rıza Baba ve Ekip’le Umut’u kurtarmanın peşine düşerler.
Zeynep’in tayini Trafik Şubeye çıkmıştır. Ama bu durumdan Murat’ın haberi yoktur. Yavuz ve Murat tatilden dönmektedir. Yavuz’un acil hastaneye yetişmesi gerektiği için son sürat yolda gelirken radara takılırlar. Ve radarın başında da Zeynep vardır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
44948_arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar



Tarih: 2011-09-12 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi




Mesut tehlikeli bir intikam planın içinde
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları, sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.
Seyran’ın bebek için doktor kontrolü vardır. Mesut ile beraber giderler ve bebeklerinin cinsiyetini öğrenirler. Rıza Baba, Zeynep’in görev yaptığı çevirme noktasına gidip onunla konuşmak ister. Trafik şubede çalışmaya devam etmesini istememektedir. Ekibe geri dönmesini ister. Zeynep kararsızdır.
Efe pişik olmuştur ve evde pudra krizi vardır. Pınar, Ali’ye “pudra yetişmiyor” diye bağırıp durur. Ali eve gelirken sürekli pudra almakta ama pudralar kaybolmaktadır. Bir gece yine Efe ağlama krizine girince Ayla “uyutmadınız bir türlü” diye kalkar. Pınar odada pudra arar ama bulamaz. O sırada Ali odaya girer ve üzerindeki pudra izlerini Pınar ve Ayla görünce, pudralarının kaybolmasının asıl sebebini anlayıp, gülmeye başlarlar.
Barbaros, Alpay’ın kumarhanesinde kumar oynamaya başlamıştır ve yüklü miktarda para kaybeder. Bu yüklü kayıp üzerine bara gitmemeye başlar. Barbaros başı derde girince Mesut’u arar ama ulaşamaz. Sonrasında da Mesut bu aramadan ve Barbaros’un ortadan yok oluşundan şüphelenip, her yerde onu aramaya başlar. Barbaros’u bulur ve her şeyi öğrenir. Alpay’ın gizli kumarhanesini basıp, Alpay ve adamı Necip tutuklanır. Necip polise asla konuşmaz. Alpay’ı kurtarmak için susacaktır. Ama tek isteği Mesut’tan intikamını almaktır. Alpay’ın avukatı Necip’e bu sözü verir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst